folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Öğrenci Sitesi

Üniversite Öğrenci Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar

okuduğum üniversite öğrencileri için geniş kapsamlı bir platform kurmak istiyorum.Aradım taradım ama adam akıllı bir üniversite öğrenci sitesi bulamadım.Örnek alabileceğim bildiğiniz bu tür siteler varsa paylaşın.Sadece dandik bir forum+portal bir site istemiyorum.Düşündüğüm özellikleri belirtiyorum

*Arkadaşlık sitesi/sosyal ağ da denebilir face kadar olmasada insanı sıkmayacak derecede olsn video resim şu bu paylaşımı hat safhada olsn herkez konnekşın halinde olsn.

* okey batak tavla [salonu kahvehane şart:D]

* chat özellikler görüntülüsünden olsun millet birbirinin cemaalini görsün

* başka ne olur aklıma gelmiyor güzel fikri olan varsa buyursun yazsın.ücretli yada ücretsiz önerileri bekliyorum komplex bir sistem olması şart değil bağımızda çalışabilir bu sistemler. şimdiden o değerli önerileriniz için teşekkürler.. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    çok şey istiyosu onların ghepsini bi arada bulamassın ya parça parçapca bulup kendin derleyip toplayacaksın ki o zamnda adam gibi bişey olmaz yada basıcaksın parayı yazdıracaksın sıfırdan o zamanda cok pahalı olur, umudunu kırmak gibi olmasında gerçekten cok sey istiyosun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    http://www.turkstudent.net/ diye bir adres var facebook gibi ama hep türk öğrenciler var.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

hocam bir arkadaşlık scripti piyasada cıkla var. ben hangisini kullanmamı önerirsiniz onu araştırıyorum.

okey batak tavla olayıda piyasada var. beni zorlayan kısmı görüntülü chat olayını üyelerin üyelikleri ile kullanabilmesi.bunu nasıl entegre ederim birbirine hiç olmadı bi codere verir yaptırırım ama.bir örnek olsa keşke önümde:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam Türk Student tam aradığın tarzda bir örnek olabilir. Bende o siteye üyeyim bayadan beri.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.turkstudent.net/ diye bir adres var facebook gibi ama hep türk öğrenciler var.
    -----------------------------

ya bu sitenin bir numarası yok:s ama helal olsn seosu güzel kimi arasam bu siteden çıkıyor googlede.bana milletin sıkılmaması için birşeyler lazım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    bence indexe buttonlarla koyarsın işte chat video forum okey die bunlarıda parça parça scriptlerle yaparsın on numara olur ama hepsinin üye tabanını birleştirmek istiyosun galiba mesela forum üyeliği olan chate o üyelikle girsin yada okeyede bu biraz zor hocam ama vb nin kendi  eklentileri vardı galiba ama benim önerim bu parça parça scriptlerle

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    ben hocam.com'a takılıyorum.. zira bazıları sosyal sever :p
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    lem cumhur sçtı batırdı eski hali daha güzeldi.ki ben geniş katılımlı bir site istemiyorum daha özel birşey olsun istiyorum.onun çin şekil birşey olsun millet girdimi çıkmasın istiyorum:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

hocam sen benim projemi çaldın farkında degilsin :) aynı şeyi yapıyorum ben bilmemkaç ay oldu adamakıllı oturamadım başına kopuk kopuk ama şmdi bi otursam 4 günlük işi kalmadı, 5 civarı sistem degiştirdim, social engine öneririm en iyi o var şu an ama fazla upgrade e gidiyor o da ben o yuzden sevmedim. jomsocial ve joomunity falan var joomlayı social network haline getren onları dene bi derim seversen.

en son kurdugum şimdiki sistemi 1 ay once kurdum ve işte buuu dedim kurar kurmaz :) ufak bi cms aslında ama pluginlerle social network halne geldi, seosunu falan yapayım uyelerin profillerine birden fazla fotograf ekleyememe sorunu var bi onun icin plugin yazıcam başka da bi sıkıntım yok benim, sade bir sistem istyodum çunku. kaç aydır bu social networking de nelerle ugraştım ya, sabır taşı çatlardı, sistem silip kurup editlemekten gına geldi :) hea okey tavla falan da yok bende ama ajax script bulur gomerim cms ye eger cok gerekirse diye dusundum ilerde anket falan yaparım :)

nese bundan sonrası spoiler sayılır :) cunku bizim okul icin iyi tutturursam iyi işler yapıcak bu proje o yuzden onem veriyorum fazlaca, burdan acıklamıyım benim sistemi, özelden falan sölerim isteyene. hocam sen hangi universiteye yapacagını söyle bi merak ettim yahu :)

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

bilgisayarla ilintili olan ve üniversiteye ısınan her gencin bir dönem giriştiği bir olaydır öğrencileri toplaştırma çabası

velakin genelde bu çabalar kurulan sitenin hit toplayamaması ile birlikte yerini hüzüne bırakır

açılan forumlar, hadi tanışalım-kaynaşalım başlıklarıyla ivmelendirme-gaz verme eğilimiyle desteklense de 

bir süre sonra "ne forumu ne sitesi ulan" diyerek site terk-i diyar edilir

umuyorum ki sizde durum bu olmaz

gaz vermeden de sitenizde kurmaya çalıştığınız ağa balıklar takılır

edit: toplaştırma çabası kesinlikle yuvarlaklaştırma manasıyla kullanılmamış olup herhangi bir yasal hükümlülük kabul edinilmez

Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 19