folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Ögrencileri Arkadaşlar (DPU)

Üniversite Ögrencileri Arkadaşlar (DPU)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

bugun harc parsını yatırdım aklıma takılan bir sey 3 ayrı katkı payı kitap bedeli obs bedeli olarka toplamda 205 lira yatıdım bunlardan obs yeni birseymiş istege baglı olarak yatırılıyormus kayıt ile ilgli bilgiler sınav notları vb okul işerinde seni bilgilerndirmek için sms bedeli imiş ben şimdi kitap parasını ve obs yi geri alıp kayıt yaptırınca bir problem olurmu zaten obs istege baglı imiş ama bankaya gidip bunlar yanlış fazladan yatmış diyip geri alabilrmiyim dekontların iptalını yapabilrmiyim.

_AnarChisT_Tr_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albayrak_89
    albayrak_89's avatar
    Erkek

kardeş bende Dpü merkez kampuste okuyorum 3 verinin toplamı 540 tl tutuyo yarın yatırıcam.Sokucak delik arıyorlar ilk donem 240 tl kıtab parası aldılar kıtablara elımızi sürmedik

Tarih aptalların adıyla doludur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

aynen bende tavsanlı myo dayım bizde elimizi surmuyoruz ama alıyorlar şimdi bir obbs cıkartmıslar 32 lirada ona alıyor bilginvarmı acaba kitap parsını yatırmasak kayıt olamıyomuyuz zaten obs denilen sey mucbur degilmiş ama o olmadan da uzaktan yani internet uzerinde kayıt yapamıyormusuz ilgili birimden yapıyormusuz yani istersen alma yol parsı girsin hesabına geliyor

_AnarChisT_Tr_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albayrak_89
    albayrak_89's avatar
    Erkek

Üçünü topla çıkan sonucu yatır yoksa kayıt gecerli olmuyor 32 tl mecburiyeti yok

Tarih aptalların adıyla doludur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

yatırdıysan geri alamazsın.

kitap parasını yatırmasanda olur kitapları almazsın.

obs yi yatırmazsan internetten kayıt yaptıramazsın, bu seferde seçmeliler dolar okuldan kayıt yaptırana kadar.

sizin gene iyi benim 797 TL ediyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kardeş bende DPU'da okuyorum. 32 TL'den bahsediyorsun. Eğer kaydı internetten yapıyorsan veya yapacaksan yatır ama benim gibi elden kayıt yapacaksan verme sakın. O parayla sağlam bir gece içibiliten olabilir.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

albayrak_89 bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş bende Dpü merkez kampuste okuyorum 3 verinin toplamı 540 tl tutuyo yarın yatırıcam.Sokucak delik arıyorlar ilk donem 240 tl kıtab parası aldılar kıtablara elımızi sürmedik

Kirve benim işletme II sınıf I. dönem kitaplarım hala o ambalajında seneye isteyene 1/3 fiyatına satabilirim

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

hacilar uzaktan kaydi gecin sistemede giremiceksin notlara bakmaya fln dpu iste ayak ustu zikio bizi yine(= bnmde toplam 202lira tutuo smsle(=

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

albayrak_89 bunu yazdı:

Kirve benim işletme II sınıf I. dönem kitaplarım hala o ambalajında seneye isteyene 1/3 fiyatına satabilirim

okulun verdiği kitapları kitapçım da 1er tl ye satıyolardı da kitapçım kapandı :)  seçmeli ders seççeksen, yatır o parayı, sabah da 8.30 da kalkıp seç dersi bro kontenjan kalmaz mazallah. senede 2 kere yaşıyom o heyecanı. 15 dk da doluyo kimi seçmeliler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TrKomando89 bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

albayrak_89 bunu yazdı:

okulun verdiği kitapları kitapçım da 1er tl ye satıyolardı da kitapçım kapandı :)  seçmeli ders seççeksen, yatır o parayı, sabah da 8.30 da kalkıp seç dersi bro kontenjan kalmaz mazallah. senede 2 kere yaşıyom o heyecanı. 15 dk da doluyo kimi seçmeliler

Dayı ben bütün kayıtlarımı gidip öğretim üyesine yaptırıyorum. Lavuk zaten yarım milyar kitliyor, kendisi de 2,5 milyar maaş alıyor. Arta kalan 32 TL ise ÖSvYD sandığına ;)

ÖSvYD: Öğrenciyi Sevindirme ve Yaşatma Derneği

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

üniversiteli olmak var be !!!

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
Toplam Hit: 1902 Toplam Mesaj: 15