Üniversite Yurt Ve Burs Başvuruları Başladı
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
sorun bende mi site de mi? Yüklenemiyor.
-----------------------------yüklenemiyor herkeste durum aynı..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
sorun bende mi site de mi? Yüklenemiyor.
-----------------------------yüklenemiyor herkeste durum aynı..
-----------------------------düzgün bir iş yapsalar şaşacam zaten aq.
-
Beyler konuyu baltalamak gibi olucak ama yeni konu açmak istemedim bir yardım ederseniz sevirinirim
Ben ytü ingizlice hazırlık kursu hakkında ne zaman başladığı sınavın ne zaman olduğu hakkında bilgi almak istiyorum ama bana bir site vermiş bilgi almak için ama o sitede güvenilmez olarak kabul ediliyor ve açılmıyor bunu nasıl açabilirim yada bilen biri buraya yazarsa kurs başlangıç tarihini kursun sınav tarhini kayıt tarhini falan çok güzel olur
Bahsi geçen site :www.ybd.yildiz.edu.tr
-
aptal site yapmışlar yine. hep down
-
Ya beyler babanızın mesleği diyo.Tıklıyorum meslekler gözükmüyo nasıl iş bu aq?
-
Yardımcı olacak yok mu?
-
ataturkcu1 bunu yazdı:
Yardımcı olacak yok mu?
-----------------------------Arkadaşım şuan site problemli bende de başvurudaki güvenlik kodu gelmiyor yoğunluktan site kafayı yedi amk.Biraz bekle rahatlasın düzelir
-
torpedo_XL bunu yazdı:
ataturkcu1 bunu yazdı:
Yardımcı olacak yok mu?
-----------------------------Arkadaşım şuan site problemli bende de başvurudaki güvenlik kodu gelmiyor yoğunluktan site kafayı yedi amk.Biraz bekle rahatlasın düzelir
-----------------------------ok eyvallah.
-
yurtların listesinin olduğu dökümanı indiren varsa paylaşabilir mi????
siteden indirilmiyor
-
14.Öğrenim,Burs,Katkı İstek:
Bu bölümde Burs,Öğrenim ve Katkı Kredisi istiyorum'a tıkladım ben. Şimdi Burs gelmezse öğrenim, burs ve öğrenim gelmezse katkı kredisimi gelecek bana? Yani sadece 1 inin gelme ihtimali var dimi ?
Ben şimdi Burs gelmezse kredi kesin almak istiyorum. Bu katkıyı yazdım diye bi sorun olurmu ? Varmıdır bilen.