Unlock Key Hint Number | Bios Kilidi Nasıl Bulunur
-
hdd yi başka pcye tak tarat hataları falan tarasın belki bozuk yer vardır düzeltirse açılır. Çok denk geldi bana da... Olmadı başka pc üzerinde windows kur driver falan yükleme. Masaüstü gelince çıkar hdd yi laptopa tak bir şekilde açılır o
hatta masaüstü açılında aygıt yöneticisinden driverların çoğunu kaldır özellikle anakarta ait olanları laptopda windows açılacaktır.
Liquid tarafından 17/Ağu/17 09:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Vaktinde şöyle bir not almışım yanıma, dene istersen.
Bilgisayarı MS-DOS komut isteminde başlat. "C:\\" promptunu gördüğünüzde aşağıda kodlamaları yapın
C:\\debug
-o,70,14
-o,71,15
-quit
Bios şifresi temizlenmiştir. Setup’a rahatlıkla girebilirsiniz
-
Vaktinde şöyle bir not almışım yanıma, dene istersen.
Bilgisayarı MS-DOS komut isteminde başlat. "C:\\" promptunu gördüğünüzde aşağıda kodlamaları yapın
C:\\debug
-o,70,14
-o,71,15
-quit
Bios şifresi temizlenmiştir. Setup’a rahatlıkla girebilirsiniz
Hocam zaten işletim sistemi açılmıyor ama kurtarma modundan cmd açabiliyorum bunları deneyeceğim hemen.
c:\> oluyor c:\\ nasıl gireceğim hocam
dcpromo tarafından 17/Ağu/17 10:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Liquid bunu yazdı
hdd yi başka pcye tak tarat hataları falan tarasın belki bozuk yer vardır düzeltirse açılır. Çok denk geldi bana da... Olmadı başka pc üzerinde windows kur driver falan yükleme. Masaüstü gelince çıkar hdd yi laptopa tak bir şekilde açılır o
hatta masaüstü açılında aygıt yöneticisinden driverların çoğunu kaldır özellikle anakarta ait olanları laptopda windows açılacaktır.
En olmadi oyle yapcam zaten hocam. Ne biosmuş yav :)
-
O windows 9x serisinde ve eski bioslarda çalışır. NT tabanlı işletim sistemleri bios bölümüne o şekilde ulaşmaya izin vermez ve büyük ihtimalle uefi biosta şifre bilgilerinin adresi değişiktir.