Uploader Arayan ? Hertürlü Upload İstekleri, İstediğiniz Siteye
-
Evet sitesine uploader arayan var mı ? her türlü istekleriniz upload edilir aynı gün aynı saat teslim edilir.
fiyatta veya takasta anlaşırız.
-
bağlantı hızın kaç?
-
zzZZzzz
-
100 mbps
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
100 mbps
-----------------------------way anasını :P param olsa tutucam böle bi eleman :)
edit@yakında dönücam size :)
-
UploaDeR bunu yazdı:
zzZZzzz
-----------------------------uploader geldi
kaç!
:))
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------UploaDeR bunu yazdı:
zzZZzzz
-----------------------------uploader geldi
kaç!
:))
-----------------------------hacı ben emeğimin karşılığını alamadım türklerden yabancılara çalısıom at gibiler at xD
ztn imzam da da boşa yazmadım + türkiye de paylasım yapılcak adam gibi site bile yok sağlam,,
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------birkaç tane var benim bildiğim sağlam. ama sen sağlam diyerek neyi kastettin onu bilmiyorum. emeğe saygı diyorsan o başka. evet o şekil paylaşım siteleri bulmak zor. şimdilerde emeğe saygı aramak garip olur, alem copy paste'ci olmuş artık...
-
elminster bunu yazdı:
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------birkaç tane var benim bildiğim sağlam. ama sen sağlam diyerek neyi kastettin onu bilmiyorum. emeğe saygı diyorsan o başka. evet o şekil paylaşım siteleri bulmak zor. şimdilerde emeğe saygı aramak garip olur, alem copy paste'ci olmuş artık...
-----------------------------amaç emeğe saygı deil orn warez bb günde 1k yeni konu açılıyor
kocaman bi hâl gibi olmus götüren götürene ama türkiye de öle bisi olsa ztn 2 gün dayanır
öbür türlü sağlamlık hız + güvenlik + süreklilik host alırken ztn bunlara bakmıyormusunuz
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------Evet sitesine uploader arayan var mı ? her türlü istekleriniz upload edilir aynı gün aynı saat teslim edilir.
-----------------------------diyelim bende 8 gb'lik bir dosya var ve bunun upload edilmesini istiyorum fakat bunu sana nasıl ulaştıracam? msnden mi? yoksa file transfer programlarıyla mı?
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Varg bunu yazdı:
-----------------------------Evet sitesine uploader arayan var mı ? her türlü istekleriniz upload edilir aynı gün aynı saat teslim edilir.
-----------------------------diyelim bende 8 gb'lik bir dosya var ve bunun upload edilmesini istiyorum fakat bunu sana nasıl ulaştıracam? msnden mi? yoksa file transfer programlarıyla mı?
-----------------------------eğer piyasada bulunan bir dosya ise bana ismini verirsin upload edilir, kişiselse bilemem artık :)