Usb 3.0 Önce Hızlı Sonra Çok Yavaş Atıyor
-
700 mb lık film denedim 100 mb/sn ile atmaya başladı tamam yine çabuk bitti atıyor ama enson 16 mb a kadar dğştğ neden böyle oluyor.
4gb lık filmdede böyle yapmıştı.
şu marka model
http://www.bellek.evi.com.tr/urun/kingston-16gb-datatraveler-111-usb-30-flash-disk,226.php
-
hocam 16 mb da iyidir ya ben bazen 2 mb ı zor buluyorum
-
http://forum.donanimhaber.com/m_67672393/tm.htm
pek iyi şeyler söylenmemiş ürün hakkında, kısacası dandik bir model olabilir
-
notebook kullanıyorsan,yada ekstra güç kaynağın varsa ilkelerden yazma önbelleğini ayarla hocam,fark ediyor..ama 16 mb civarı normal sanırım,bende de aynı şey oluyor.Transcend jet flash 700 kullanıyorum.bu yavaşlık dosya tipinden kaynaklanıyor galiba,bazı dosyalar oldukça hızlı kopyalanıyor
-
disk defrag
bu arada usb harddiskin 3.0 olması tek başına yeterli midir? değildir.
sabit diskin de destekleyeceko hızı.
bilgisayarda yapacağın işlemin hızını en düşük donanımlı alet belirler.
YekteranBaymedir tarafından 28/Tem/13 23:55 tarihinde düzenlenmiştir -
usb 3 olması önemli değil
sonuçta o arayüzü takarsın ama nand flashların yavastır normal hdd yavastır gene bi cacık olmaz
-
sag tikla ozellikler de. hangi dosya tipiyle formatlandigina bak.
fat sa, icindeki herseyi sil, ntsf ile bicimlendir.
-
Isındığından olabilir.
-
USB 2.0 mış 3.0 mış ne olacak.
Senin 1metre çapında su borun olsa, işeyerek saniyede geçen su miktarı belli, ha 1 metre çapında boru ha su borusu.
Milleti kandırmacadan başka bişey değil bu, senin PC nin yazma hızı kopyalama hızı zaten belli , 30-40 bilemedin 50-60 MB olsun saniyede,
ha 2 ha 3 ne farkeder.
Hız görmek istiyorsanız tam stabil bir PC ye sahip olmanız lazım.
PC ne takılı dahili hafıza sistemin SSD olur, takarsın USB 3.0 slotuna uygun Flash belleği hızı o zaman görürsün, sen normal katı depolama harddisk kullanıp ne kadar hız göreceksinki.
Bu grayder kovasına kürekle kum taşımak gibi birşey olur değilse.
Ha birde piyasada USB 3.0 destekli taşınabilir harddisk satıyorlar neymiş efendim usb3 müş ulan kutunun içindeki harddiskin RPM hızı zaten 5400 ve katı depolama döner disk sistemi bu disklerin hızı zaten belli sen ucuna baraj borusu taksan ne olacak.
-
USB 3.0'ın gelişmiş özellikleri arasında sadece bant genişliği yok. Daha kararlı donanımlar için akım çıkışı da 0.9 A'ya kadar yükseltilmiş (hatta batarya şarjı için 1.5A, bazı üreticilerin donanımlarında 5A'ya kadar...).
Bu yüzden USB3.0 harici disk almak yerinde bir karardır (eğer bilgisayarınızın USB 3.0'u varsa).
-
ZoneTR bunu yazdı
USB 2.0 mış 3.0 mış ne olacak.
Senin 1metre çapında su borun olsa, işeyerek saniyede geçen su miktarı belli, ha 1 metre çapında boru ha su borusu.
Milleti kandırmacadan başka bişey değil bu, senin PC nin yazma hızı kopyalama hızı zaten belli , 30-40 bilemedin 50-60 MB olsun saniyede,
ha 2 ha 3 ne farkeder.
Hız görmek istiyorsanız tam stabil bir PC ye sahip olmanız lazım.
PC ne takılı dahili hafıza sistemin SSD olur, takarsın USB 3.0 slotuna uygun Flash belleği hızı o zaman görürsün, sen normal katı depolama harddisk kullanıp ne kadar hız göreceksinki.
Bu grayder kovasına kürekle kum taşımak gibi birşey olur değilse.
Ha birde piyasada USB 3.0 destekli taşınabilir harddisk satıyorlar neymiş efendim usb3 müş ulan kutunun içindeki harddiskin RPM hızı zaten 5400 ve katı depolama döner disk sistemi bu disklerin hızı zaten belli sen ucuna baraj borusu taksan ne olacak.
o kadar da abartma hocam. 7200rpm harddiskim varken(laptopun bozulmadan önce) harddiskten usb 3.0'a 90-110 mb / saniye ile atıyordum.
Öyle inip çıkarak değil sabit. 20 mb nere 90 mb nere?