USB Belleği Bozmak
-
yalnız çok dosya varsa 1 saat yetmeyebilir geri dönüştürme için
-
Piratebay bunu yazdı
önemli değil hocam eğer halledemezsen pm at sabah ben en gec 8.30 da pc başında olurum.
teamden hallederiz.Abi öyle yardım sever insanlar görünce ben şükran duyuyorum, teşekkürler. Bir yıl kadar kefil peşinde koştuktan sonra gerçekten değer bir site burası.
-
Dönüştür dosya sistemini ext3 tarzı bir dosya sistemine tanımaz o zaman.
-
mugen bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
önemli değil hocam eğer halledemezsen pm at sabah ben en gec 8.30 da pc başında olurum.
teamden hallederiz.
Abi öyle yardım sever insanlar görünce ben şükran duyuyorum, teşekkürler. Bir yıl kadar kefil peşinde koştuktan sonra gerçekten değer bir site burası.
Aileyiz biz olm :) tbt family. -
watervay bunu yazdı
Dönüştür dosya sistemini ext3 tarzı bir dosya sistemine tanımaz o zaman.
Evet bu olur, bad oluşturmazsın, OS un desteklemediği bir dosya sistemine çevir gitsin. dostan çevirmen gerekir ,c altından yapmaz büyük ihtimalle.
-
Active file recovery yada recover 4all programlarıyla direk klasör isimleri ve dosya isimleri saglam kalacak sekilde kurtarabilirsin
-
En güzeli büyük bir dosya aktarmayı başlat aktarırken bir kaç saniye sonra birden çek
Olmazsa içine birşeyler at sonra format başlat formatlarken birden çekkısaca yazdırma ve silme işlemleri esnasında usb'yi çekersen bozulur..
-
noldu acep ?
-
truecrypt ile şifrele o zaman veriyor o uyarıyı
-
http://www.brsygt.com/c-uygulamalarim/surucu-kilidi.html
Şununla sürücüyü kilitle, adama de ki hdd bozulmuş. ama ben bunu kurtarırım bana biraz müsade et. sonra sürücünün kildini kaldır get data back easy recovery gibi programlarla veriyi geri getir.