Usb Den Boot Edilebilen Veri Kurtarma Programi
-
elimde laptop haricinde baska bi cihaz yok o yuzden usb uzerinden veri kurtarmasi yapabilecegim bi prog ariyorum. hiren boot da bi kac prog var ama hangisini kullanmaliyim bilemedim bu arada hdd formatli yeni win kurulu ama acilmiyor cunku baska pcnin hddsi o pcde cope gittiginden bi sekilde almam gerekiyor icinde fotolar mevcut 70-80 gb kadar birde etkilermi bilemiyorum ama c d diye bolunmus hdd di bunu tek parca yaptiydim ozaman formatlarken yardimlariniza minnettarim simdiden tesekkurler
-
aynı sorun bende de var takipteyim.
-
takipteyim konu ilgi çekici derecede güzel
-
Aynı sorun bendede var..
HDD hata veriyor, live linux ile onemli dosyaları cekeyim dedim..
HDD ye ulasamadım.
-
live ubuntu deneyin beyler. 2gb lik bir flash disc e ubuntu.com dan ubuntu yu indirin. Ayni sitede bootable yapan program da mevcut. bootable ubuntulu flash disc i acilmayan laptopa takiyorsunuz. kurmadan live calistiriyorsunuz, tum verilerinizi goruyor, cekiyorsunuz.
hdd nizi ubuntu da gormuyorsa, ya da goruyor okuyamiyorsa, baska bir cozumun oldugunu bilmiyorum. bilen cikar belki.
-
mizahi bunu yazdı
live ubuntu deneyin beyler. 2gb lik bir flash disc e ubuntu.com dan ubuntu yu indirin. Ayni sitede bootable yapan program da mevcut. bootable ubuntulu flash disc i acilmayan laptopa takiyorsunuz. kurmadan live calistiriyorsunuz, tum verilerinizi goruyor, cekiyorsunuz.
hdd nizi ubuntu da gormuyorsa, ya da goruyor okuyamiyorsa, baska bir cozumun oldugunu bilmiyorum. bilen cikar belki.
haci olay farkli bence konuyu bidaha oku ole bi pc yok ve o hdd formatlanmis bir vaziyette yani yapmamiz gerekn veri kurtarma programinin usbden calisanani bulmak
-
ayhun bunu yazdımizahi bunu yazdı
haci olay farkli bence konuyu bidaha oku ole bi pc yok ve o hdd formatlanmis bir vaziyette yani yapmamiz gerekn veri kurtarma programinin usbden calisanani bulmak
oo. pardon kardesim. yanlis anlamisim ben olayi. ama sen de biraz nokta virgul serpistir aralara yalniz :)
-
Haklisin haci kusura bakma noktalama isaretleri ile aramda buyuk bi anlasmazlik var:)
-
Cozumu buldum ama biraz enteresan olay su sekilde win7 usb surumunu usb den boot edin o win7 size 250 mblik sanal c olusturuyor oraya hangi programi istiyorsaniz kuruyorsunuz ve kurtarmaya basliyorsunuz.
-
ayhun bunu yazdı
Cozumu buldum ama biraz enteresan olay su sekilde win7 usb surumunu usb den boot edin o win7 size 250 mblik sanal c olusturuyor oraya hangi programi istiyorsaniz kuruyorsunuz ve kurtarmaya basliyorsunuz.
formatlanmış ve c :/ d:/ şeklınde bolunup bıcımlendırılmıs olsa bıle kurtarılabılıyor mu
-
evet hocam 400 luk hdd den 120 gb veri cikicak hala tarama yapiyor ama sunu unutma nekadar az yazdirirsan hdd ye biseyler okadar cok kurtarma sansin olur