Utorrent Programını Açınca Google Bile Açılmıyor
-
dün'e kadar böyle bir sorun yaşamadın. utorrent programını açınca google sayfası bile açılmıyor açılcakmış gibi oluyor fakat açılmıyor. netim filan yavaş değil sizce sorun ne olablir
-
başka sitelere giriyomu
-
hayır girmiyor açılcak gibi duruyor fakat açılmıyor
-
En yüksek gönderme hızı 0 ise ondan yapıyor olabilir.
-
bağlantını sonuna kadar harcıyorsa açılmaz :) normalde yavaş açılırda açılmayadabilir bence..
-
düne kdar açılıodu 800kb ile çekiodu yine çok hızlı bir şklde açılıodu ama son 2 gündür açılmıyor
-
Hocam internet hızınız çok mu iyi? Mesela normal Türkiye şartlarını düşününce aynı anda torrent kullanıp sitelerde gezemezsiniz eğer gönderme/indirme hızını düşük tutmazsanız. Ama heralde hızınız çok iyi. Aynı anda gezdiğinizi de söylemişsiniz. Bir ihtimal şu olabilir:
Options-->Preferences-->Advanced oradan
net.max_halfopen değerini sağ taraftaki reset tuşuyla resetleyio okeyleyin. Belki olur.
-
gönderme miktarını düşür.Büyük ihtimalle senden çeken biri olduğu içn upload hızın artmıştır.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
gönderme miktarını düşür.Büyük ihtimalle senden çeken biri olduğu içn upload hızın artmıştır.
-----------------------------upload hizi ile alakasi yok
download hizi ile alakali olabilir.
indirme hizini dusur .
8 mbit le maximim 1 mbyte yakin cekersin. 1 mbyte ile cekerken sitelere girekmemen normal . ama siteleri actiginda " connection time out " gibi hatalar alman gerekli.
bende de bit comet vardi , flash player yuzunden explorerda sayfalari acamiyordum . utorrente gectim bu hatadan kurtuldum. bence tarayinici degistir, yani opera veya firefox . bende IE de hata veriyordu .
-
firefoxda aynı ie de aynı daha önceden bu sorunu yaşamıyordum dedim... son günlerde oldu bnde biliyorum download hızıyla alakalı olduğunu okdar bilgisayar kullanmasını biliyorum. başka bir neden bilen varsa diye sordum zaten
-
maximuss bunu yazdı:
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------upload hizi ile alakasi yok
download hizi ile alakali olabilir.
-----------------------------sayfaların açılma hızını upload hızı daha çok etkiler