Uyanmakta Zorlananlara :)
-
Dealextreme de bunun uçanından vardı pervanelisinden ve çakma olan türk sitesindede vardı :D almak lazım aslında sabah sabah komik olur uyanırız :)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
hacı uyanmada sorun yok uyandıktan sonra uyanık kalmada sorun war :D
-----------------------------aynen ya , alarmı kapayım gene uyumak
onun için ard arda 5 -6 tane daha alarm kurmak
-
nerde satılıyo acaba bunlar
-
süperler la goca kötahyalı :D bi tane bulmak lazım
-
9-) Ara ve Bul : Çalmaya başladığında harekete geçiyor ve biyerlere saklanıyor. Zamanında uyanıp bulamazsanız vay halinize.
ben bunu anlamadım nereye saklanıyor. ilk aldığımızda evi bi gezdiriyio muyuz :|
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------9-) Ara ve Bul : Çalmaya başladığında harekete geçiyor ve biyerlere saklanıyor. Zamanında uyanıp bulamazsanız vay halinize.
ben bunu anlamadım nereye saklanıyor. ilk aldığımızda evi bi gezdiriyio muyuz :|
-----------------------------
hahaha:D:Dhaklı adam :D:D:D
-
benim cep telefonu var kuruyorum alarmı çalma melodisi dünyanın en korkunç nokia ritmi heralde
bi başlıo
dididididi didididi yükselerek didididid DİDİDİDİ donra beynimin içinde DADADADADA
bunalrda neymiş
-
yok be zannetmiyorum kafasına göre bi yerde takılınca durduruyordur tekerlekleri :) (9 numaralı olan)
-
Bunların alayı tırışka, çok dellenirsem bulur kırarım yada geceleyin şarzıı boşaltırım :)
En güzeli ebeveynler, ev halkı. Mutlaka uyandıran birisi oluyor.
Bknz: Babam her 5 dakikada bir başıma geliyor kalk diye =)
-
lan 2 saattir uyumakta zorlananlara diye okuyorum,cevaplara bakıyorum ne alaka diyorum amk :S
al saat 3,dün gece de 5 bucukta yattık,önce buna care bulun arkadaslar :D