Uydunete Geçiyoruz,Kullanan Var Mı
-
şimdi teli neti kapatsak , uydunete müraccaat etsek;
ilk abonelik için ekstra ücret alınıyormu,
normal adsl de kullandığımız modemi kullanabiliyormuyuz ? yoksa ayrı bi modemi mi var bunun.
+ bağlantı hangi kabloyla geliyor eve ? telefon mu yoksa gene ?
-
editlemiştim ama yine yazayım 46 tl bağlantı ücreti alıyolar uydunete uygun yeni bir modem alman gerekiyor.adsl de
kullandığım modem olmamış
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
editlemiştim ama yine yazayım 46 tl bağlantı ücreti alıyolar uydunete uygun yeni bir modem alman gerekiyor.adsl de
kullandığım modem olmamış
işte bu kötü. ben 46 tl. bağlantı için + 50 tl. de modeme verdikten sonra 3 ay ttneti kullanırım :S -
Evinizde kablo tv fln yoksa kurulum ücreti alabilirler , bizde kablo tv oldugu için modeme bi kablo atıor o yüzdende kurulum ücreti alınmıor.
-
istanbul/ bahçelievler de kullanıyorum 5 kasımdan buyana 1 kere bile kesildigini gormedim speed test ediyorum 0,98 0,99 cıkıyor sonuclar .. kısaca memnunum ..
-
Eğer sizn oralarda quiknet (tellcom) varsa ona geçin.
livane bunu yazdı:
bizde konyada bağlatacaktık uydu net adamın bana anlattığı şu: işte biz bilmem fiber kablo kllanıyoruz yok biz fiber
alt yapı kullanıyoruz geniş bant kullanıyoruz. 512 mb hızla saniyede 80 kb veri indirebilirsiniz sunucu durumuna
göre.yani uydu netin 512 mbps i adsl in 1 mb tiyle ortalama aynı.tabi sınırsız 512 mbps 26 tl diyodu :) sağdan soldan bi
internet bulamazsak bağlatıcaz :))
edit:46 tl bağlantı ücreti alıyolar. adsl modem uydu nete uymuyomuş öyle dediler bize ortalama bi modemi de 100 tl ye
alabilirsiniz dedi bize görevli. adsl de olduğu gibi 2 sene kullanma koşulu falan yok istediğin zaman hiç bir bedel
ödemeden kapatabilrmişsin
-----------------------------o modemide süs olarak saklarsınız artık:)
-
ben kullanıorum normalde ii ama awalar bi bozulsun sapıtıo çok tawsiye etmem
-
tellcom 10 mb sınırsız 50 milyon.bu daha uygun değil mi
-
jayde bunu yazdı:
hocam onun için fiberoptik altyapı olması lazm , cok nadir yerlere döşüolar , sitelerde vs. oluor yoksa herkez onu kullanırdı.. baglantı hızları ve ücretlendirmeleri hayal ötesi.. -
jayde bunu yazdı:
-----------------------------Hız problemim yok