Üyeliksiz, Gizli Linksiz Film Sitesi
-
yeni açmış olduğum aslında farklı şekilde kullanmak istediğim ama sonradan genel film içeriği kullanarak açtığım yeni film sitem.
üyelik yok, gizli link yok, linki görmek için cevap yazma yok :)
filmleri alıntı yapıyorum. ama kaliteli yerlerden. genel olarak geniş içerikli bir şey yapmaya çalışıyorum. güncel olarak tabi.
scriptide kendim yazdım.
-
Adaş, güzel site olmuş tebrikler.
-
Başarılar dilerim arkadaşım.Bende yeni online film sitesi açtım dostlar... reklamsız ve sade bir temayla.. www.hdfilmizlet.net
-
CyberAngel hocam, logonuzu değiştirmelisiniz.
-
renkler dışında ii olmu görünüyor biraz tasarıma ağırlık vermelisin
-
hocam orda birşey yoktu hemencecik photoshop ile hazırladım onu.. boş bir vaktimde güzel birşey yapacam inşAllah..
-
guzel site fox benimde boyle bi sitem musadenle www.belesdepo.com
-
tbt'deki film sitelerini birbirine bağlasak nası olurdu (:
-
Türkçe içeriğe sahip warez siteleri kasarak bir yere varamazsınız arkadaşlar. Niye hala ısrar ediyorsunuz bu konuda?
Biz türklerde bağlantı hızları malum, madem indirme başına kazanç elde etme gibi bir lüksünüz var, o halde ingilizce içeriğe sahip blog yada forum açın.
Türkçe içerikle çok uzun zaman sürecinde bir yerlere gelebilirsiniz, oda siteniz güncelliğini hala devam ettiriyor ve ayakta duruyor ise.
Ne diyelim başarılar.
-
Colin hocam online film sitesinin ingilizcesini ingilizcesi zor olur .. herkesinde ingilizcesi yok zaten (Benimde yok)
-
http://www.3gpfilmindir.net/4o4.asp
Burdaki resim dosyası yok :))