Uykusuz - Cihan Ceylan - Sami Karikatürleri
-
Şimdiye Kadarki bütün SAMİ Karikatürleri.
Hepsi birbirinden komik.
Karikatür de yeni bir stil :D
Birkaç örnek
------------------
23 Resim - 3MB
Kendi uploadımdır.
-
Bence hiç güzel değil hocam bi yiğit özgürdeki selçuk erdemdeki kaliteli espriler falan yok
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Bence hiç güzel değil hocam bi yiğit özgürdeki selçuk erdemdeki kaliteli espriler falan yok
-----------------------------senin düşüncen hocam,saygı duyarım.
-Erdener Abi'yi sevenler bunu da sever.Benzer Tarzdalar
-
benimde hoşuma gitmedi. herkesin espri anlayışı farklıdır tabi. bence yiğit özgür ve erdil yaşaroğlu :)
-
saolasın hocam çekiyorum :)
-
cihan abinin karikatürleri sadece sami den ibaret değil. eski karikatürlerinede bakın çok beğeniceksiniz.
başarısız diyetisyeni yine o adamı fln bence karikatür camiasında ilk beştedir.
-
hangisi eski bilmem ama bu saminin tarzı Penguendeki bnm favorim olan Mustafa Satıcı'nın Baltalı İlahı'na benziyor :S
-
bu on numaraymış :D:D
-
sami de efsanedir =) realist adam herzmn herşeye karşı =)
-
hocalar samiye tek karelik bir karikatür olarak degil bir seri olarak bakın. adamın mantalite süper :D ayrıca cihan ceylanın başka güzel karikatürleri de vardır.
yiğit özgür eskiden penguendeylen muhhhteeşeem di :D sonra sıçtı nedense heralde hayatında bok olan bişeyler var.
umut sarıkayayı anlatmama gerek yok
yeri gelmişken umuttan bi karikatür istegi yapıyım belki elnde olanlar vardır. nette aradım bulamadım.
böyle birkaç alman duruyor arkada hitler resmi gibi karikatürün bi yerinde ich bin ich bin ich bin diyor adam. yanında da parantez var (gülüyor) diye. biraz kötü bi anlatım oldu ama idare edin :)
edit: buldum. eyv pollbull :)
-
güzelmiş be dostum :D
bi kabe muhabeti bide erkek gibi anlaşma muhabeti yardı geçti resmen :D
sonda rusa gidiyon mu diye soruyo ya :D