Uzak Masaüstü Bağlantısı Hakkında Acil Yardım?
-
ergingur bunu yazdı:
-----------------------------
ama bu şekilde iki ayrı makinadan aynı programları çalıştırıcaklar.yani programdan network üzerinden çalışıyomuş gibi görünücek?
-----------------------------program networkte iki ayri makinede calisiyorsa vpn ile de calisirr
-
peki programın olduğu dizini paylaşıma acmak gerekiyo mu?
-
dertli bunu yazdı:
bizim şirkette vnc kullanıyoruz. gayet sade kolay kullanııma sahip. internette mevcut program. her iki bilgisayarada kuruyorsun. her pc nin bir ip si ooluyor o ip ile bağlanıyorsun.
real vnc yazdığından googleye sürüsüne kaynak çıkıyor
-----------------------------real vnc uzak masaüstü için hocam. bn makinadaki programı kullanmak istiyorum sadece .
-
ergingur bunu yazdı:
peki programın olduğu dizini paylaşıma acmak gerekiyo mu?
-----------------------------networkte ne yapiyorsan aynisini yapiyorsun hocam..
-
w7 deki vpn benim işimi görmezmi hocalar?
-
w7 deki vpn ile bağlantı kurdum yalnız.Kullanılan muhasebe ve hastane programlarının datalarını görmüyor.Sıkıntı ne olabilir sizce?
-
showmypc.com'a girip ordanda yapabilirsin. vpn yerinde direct access kurabilirsin ancak o biraz daha zor olabilir.
Ancak sen vpni kurdum diyorsun eger program gormuyorsa oncelikle su isi biraz acikla. Sen iki ayri bilgisayarin ayni muhasebe programini ayni anda kullanabilmesini mi istiyorsun?
Yoksa gunduz isteyken kullanip aksam eve gelince evden devam ederim mi?
Eger ayni anda kullanicaksan oncelikle programin bunu desteklemesi gerekiyor. Once bunu bir kontrol et. Nasil ayni word dosyasini iki kisi editleyemezse bazi programlarida iki kisi ayni anda kullanamaz.
yok ayri zamanlarda kullanilacaksa ozaman isin daha kolay. Neyse sen biraz daha acikla ona gore yardimci olalim.
-
badass bunu yazdı:
showmypc.com'a girip ordanda yapabilirsin. vpn yerinde direct access kurabilirsin ancak o biraz daha zor olabilir.
Ancak sen vpni kurdum diyorsun eger program gormuyorsa oncelikle su isi biraz acikla. Sen iki ayri bilgisayarin ayni muhasebe programini ayni anda kullanabilmesini mi istiyorsun?
Yoksa gunduz isteyken kullanip aksam eve gelince evden devam ederim mi?
Eger ayni anda kullanicaksan oncelikle programin bunu desteklemesi gerekiyor. Once bunu bir kontrol et. Nasil ayni word dosyasini iki kisi editleyemezse bazi programlarida iki kisi ayni anda kullanamaz.
yok ayri zamanlarda kullanilacaksa ozaman isin daha kolay. Neyse sen biraz daha acikla ona gore yardimci olalim.
-----------------------------ben iki ayrı pcnin aynı anda programları kullanmasını istiyorum ve program aynı anda iki kullanıcıyı destekliyo?
-
1- Kullandiginiz modemlerim VPN destegi varsa, modem arayuzunden VPN konfigrasyonunu rahatlikla yapabilirsin.(2subeden en az 1inde sabit ip olmali)
2-Windows XP bir makineyi kucuk bir patch ile Terminal Server gibi calistirabilirsin. Istedigin kadar uzak masaustu baglantisi saglayabilirsin. Ki ben 17 tane aktif kullanicisi olan bir sitemi boyle kurmustum ve takir takir calisiyor hala.
Benim tavsiyem, muhasebe programinin yuklu oldugu makine win7 falansa XP yapin o makineyi falan terminal server patch'i ile rahat rahat kullanin. Uzaktan RDP yapmaniz yeterli olacak.
-
ben terminal server kullanıyorum işte.problemsiz çalışıyor.istediğin kadar oturum açıp programı çalışdıra bilirsin.