folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzak Masaüstü Bağlantısı Hakkında Acil Yardım?

Uzak Masaüstü Bağlantısı Hakkında Acil Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ergingur bunu yazdı:
    -----------------------------

ama bu şekilde iki ayrı makinadan aynı programları çalıştırıcaklar.yani programdan network üzerinden çalışıyomuş gibi görünücek?

program networkte iki ayri makinede calisiyorsa vpn ile de calisirr

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

peki programın olduğu dizini paylaşıma acmak gerekiyo mu?

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

dertli bunu yazdı:

bizim şirkette vnc kullanıyoruz. gayet sade kolay kullanııma sahip. internette mevcut program. her iki bilgisayarada kuruyorsun. her pc nin bir ip si ooluyor o ip ile bağlanıyorsun.

real vnc yazdığından googleye sürüsüne kaynak çıkıyor

real vnc uzak masaüstü için hocam. bn makinadaki programı kullanmak istiyorum sadece .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ergingur bunu yazdı:

peki programın olduğu dizini paylaşıma acmak gerekiyo mu?

networkte ne yapiyorsan aynisini yapiyorsun hocam..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

w7 deki vpn benim işimi görmezmi hocalar?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

w7 deki vpn ile bağlantı kurdum yalnız.Kullanılan muhasebe ve hastane programlarının datalarını görmüyor.Sıkıntı ne olabilir sizce?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

showmypc.com'a girip ordanda yapabilirsin. vpn yerinde direct access kurabilirsin ancak o biraz daha zor olabilir.

Ancak sen vpni kurdum diyorsun eger program gormuyorsa oncelikle su isi biraz acikla. Sen iki ayri bilgisayarin ayni muhasebe programini ayni anda kullanabilmesini mi istiyorsun?

Yoksa gunduz isteyken kullanip aksam eve gelince evden devam ederim mi? 

Eger ayni anda kullanicaksan oncelikle programin bunu desteklemesi gerekiyor. Once bunu bir kontrol et. Nasil ayni word dosyasini iki kisi editleyemezse bazi programlarida iki kisi ayni anda kullanamaz. 

yok ayri zamanlarda kullanilacaksa ozaman isin daha kolay. Neyse sen biraz daha acikla ona gore yardimci olalim. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

badass bunu yazdı:

showmypc.com'a girip ordanda yapabilirsin. vpn yerinde direct access kurabilirsin ancak o biraz daha zor olabilir.

Ancak sen vpni kurdum diyorsun eger program gormuyorsa oncelikle su isi biraz acikla. Sen iki ayri bilgisayarin ayni muhasebe programini ayni anda kullanabilmesini mi istiyorsun?

Yoksa gunduz isteyken kullanip aksam eve gelince evden devam ederim mi? 

Eger ayni anda kullanicaksan oncelikle programin bunu desteklemesi gerekiyor. Once bunu bir kontrol et. Nasil ayni word dosyasini iki kisi editleyemezse bazi programlarida iki kisi ayni anda kullanamaz. 

yok ayri zamanlarda kullanilacaksa ozaman isin daha kolay. Neyse sen biraz daha acikla ona gore yardimci olalim. 

ben iki ayrı pcnin aynı anda programları kullanmasını istiyorum ve program aynı anda iki kullanıcıyı destekliyo?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1- Kullandiginiz modemlerim VPN destegi varsa, modem arayuzunden VPN konfigrasyonunu rahatlikla yapabilirsin.(2subeden en az 1inde sabit ip olmali)

2-Windows XP bir makineyi kucuk bir patch ile Terminal Server gibi calistirabilirsin. Istedigin kadar uzak masaustu baglantisi saglayabilirsin. Ki ben 17 tane aktif kullanicisi olan bir sitemi boyle kurmustum ve takir takir calisiyor hala.

Benim tavsiyem, muhasebe programinin yuklu oldugu makine win7 falansa XP yapin o makineyi falan terminal server patch'i ile rahat rahat kullanin. Uzaktan RDP yapmaniz yeterli olacak.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

ben terminal server kullanıyorum işte.problemsiz çalışıyor.istediğin kadar oturum açıp programı çalışdıra bilirsin.

Toplam Hit: 2068 Toplam Mesaj: 22