Uzay Kuvvetleri 2911 (Turkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi)
-
yine dunyanin gotuyle gulecegi bir eserin altina imzamizi atiyoruz. pes arkadas
oyunlardan plug-in almislar emek yok, pentium 2 zamani oynadigimiz oyunlarin demosu gibi bisey yapmislar.. blizzard 2004 senesinde bundan 5 kat iyi yapiyordu :P
''20 Eylül'de vizyona girecek olan Türkiye'nin ilk 3D animasyon filmi 'Uzay Kuvvetleri 2911'in fragmanını henüz izlemediniz mi?''
http://www.fragman.web.tr/fragman-etiketi/uzay-kuvvetleri-2911
-
Youtube da çekilen amatör animasyon filmler bile bundan kaliteli bu ne la ? Dünya kuvvetlerini yaptık uzay kuvvetleri eksik kaldı.Blizzard'ın taaa 97'de 98'de yaptığı baldur's gate cinematicleri bile beş basar buna hocam :D
sokoban tarafından 05/Tem/13 11:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Crysis etkisinde kalmışlar.
-
Film olsa daha güzel olurdu bence fragmanda fena değil.
-
bir an nostalji flashback yaşadım crysis nomed promed evren güzel bişeye benziyor
-
bu filmin animasyon bilmemne bişisindeki görevli adam hollywood bilmemne ustasıymış amk türkiyenin havasında bi bokluk var demekki :D
adamlar orda yaptıkları şeyleri burda yapamıyor..
-
yunusdogan bunu yazdı
bu filmin animasyon bilmemne bişisindeki görevli adam hollywood bilmemne ustasıymış amk türkiyenin havasında bi bokluk var demekki :D
adamlar orda yaptıkları şeyleri burda yapamıyor..
adama sağladıkları donanımdan kaynaklanıyordur hocam :D
-
playstation 3 ya da xbox 360'taki herhangi bir oyununun trailerıi bundan guzel degilse opsunler beni.
hayır anca idman yapa yapa alisacaz desen, 2 tane arkadasim var Blizzard'da calisan turk,bunun tillahini yaparlar. (bak ps4,xbox one demiyom,herhangi oyun diyom)
-
http://www.imdb.com/title/tt0173840/?ref_=sr_1 -> şu bile 2001'de çıkmış çok kalite filmdi.
-
fragman 38. saniyeye ORTODOĞU yazmışlar bu hata iyi olmamış. onyn haricinde ilk animasyon filmimiz çıkmış heralde yani eksiklikleri olacak. daha iyisini yapabilen buyursun. hep muhalefet olmayın amk az takdir edin. gayet güzel hatta gitcem amk :)
-
olm tmm çok güzel modelleme olmamış belkide o kadarda kötü değil lan :| abartmayın amk herşeyi. şu yapar bu yapar sikerler aga yapsınlar o zaman ne beklkiolar ? ulan oturup bleach (Kötü demiyorum) izliyonuz gelmiş burda grafiklerin tillahını beklionuz ne yaaksınız lan :P