Uzaylılar Var Mı Yok Mu?
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi kuranı kerimde bizden başka mahlukların olduğuda söyleniyor ama bunlar cin uzaylı değil.
benim kanımca yok çünkü var olmaları için bir sebep yok sizce buda ilginç bir ufo diyorlar
-----------------------------Kuran'da insan dışı varlıkların tamamından cin veya melek diye bahsedilmiyor ki. Ve dikkat edersen çoğu ayette yer ve göklerdekiler diye bir tanımlama yapar.
-
uzayı okyanus olarak varsayarsan dünyanın bir su damlası kadar bile ederi yok. yalnız olduğunu düşünmeni sağlayan şey nedir?
you are not the center of universe!
-
KrypT bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Senin var olmak için sebebin ne?
üstad sebep derken geçerlibir neden açıklama yok demek istedim. Madem uzaylılar var neden gelmiyorlar oturup bir iki laf etmiyorlar.benim kanımca yok çünkü var olmaları için bir sebep yok
-
x-files bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Senin var olmak için sebebin ne?
üstad sebep derken geçerlibir neden açıklama yok demek istedim. Madem uzaylılar var neden gelmiyorlar oturup bir iki laf etmiyorlar.benim kanımca yok çünkü var olmaları için bir sebep yok
-----------------------------Olaya gerçekten çok dar ve kendi perspektifinden bakıyorsun. Sen neden gidip uzaylılarla konuşmuyorsun?
-
Kurtcebe bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Şimdi kuranı kerimde bizden başka mahlukların olduğuda söyleniyor ama bunlar cin uzaylı değil.
benim kanımca yok çünkü var olmaları için bir sebep yok sizce buda ilginç bir ufo diyorlar
-----------------------------Kuran'da insan dışı varlıkların tamamından cin veya melek diye bahsedilmiyor ki. Ve dikkat edersen çoğu ayette yer ve göklerdekiler diye bir tanımlama yapar.
Üstad net bir açıklama yokmesela biz cinleri göremiyoruz gözümüz onları görmüyor. Uzaylıları görüyormu görüyorsa neden gelmiyorlar. Geliyor diyorsunuz Ufolar yani bilinmeyen cisimler görünüp geri mi ksçıyorlar yada keşif turlarımı adam o kadar yoldan gelip bir soluklanmaz mı -
KrypT bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
----------------------------- -----------------------------Senin var olmak için sebebin ne?
-----------------------------Olaya gerçekten çok dar ve kendi perspektifinden bakıyorsun. Sen neden gidip uzaylılarla konuşmuyorsun?
Üstad gelseler sohbet ederdik. Daha uçağa binmedim hayatımda onların yanına nasıl gidek -
Ee aynı durum onlarda da varsa? Filmdi, kitaptı herkesin gözündeki uzaylılar böyle süper teknolojiye sahip varlıklar. Belki daha adamlar uçağı icat etmedi? Ya da belki bilinçli varlıklar değiller, kedi, köpek gibiler. Bunlar da olasılıktır. Filmde görüp bu uzaylılar niye bizle konuşmuyo? O zaman yoklar demek mantıksız bence.
-
KrypT bunu yazdı:
Ee aynı durum onlarda da varsa? Filmdi, kitaptı herkesin gözündeki uzaylılar böyle süper teknolojiye sahip varlıklar. Belki daha adamlar uçağı icat etmedi? Ya da belki bilinçli varlıklar değiller, kedi, köpek gibiler. Bunlar da olasılıktır. Filmde görüp bu uzaylılar niye bizle konuşmuyo? O zaman yoklar demek mantıksız bence.
Üstad sen beni anlamadınki ben diyorum adamlr ufo diyor bizden kat kat gelişmişler diyorlar zehir gibi kafa var diyorlar haberlerde çıktı mesela havking de var diyor hata dünyayı istila bile ederler diyor. Bu gördüğümüz ufo diyr tabir edilen şeyl uzaylıların mı? -
uzaylıdan kastın ne?
bana kalırsa çok var
sağda solda hergün görüyorum
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Üstad net bir açıklama yokmesela biz cinleri göremiyoruz gözümüz onları görmüyor. Uzaylıları görüyormu görüyorsa neden gelmiyorlar. Geliyor diyorsunuz Ufolar yani bilinmeyen cisimler görünüp geri mi ksçıyorlar yada keşif turlarımı adam o kadar yoldan gelip bir soluklanmaz mı
-----------------------------Arkadaşım öyle bir şey yazıyorsun ki :) Senin insanoğlun en yakınındaki gök cismi olan aya en az 6 ayda varıyor galaktik sistemde iki medeniyetin birbirine ulaşması bile insan oğlunun hayal gücünü zorlar.
Mesela bize en yakın medeniyet Vega takım yıldızı ile siriustaki gezegensel sisitem diyorlar onlar bile bize 6-7 ışık yılı uzaklıkta onların bize veya bizim onlara ulaşmamız için ışık hızından bile hızlı bir ulaştırıcıyla seyahat etmesi lazım oda en az gene 10-15 yılı alır :) Sen ne ulaşımından bahsediyorsun :)