Uzaylılar Ve Ufolar
-
hapymy707 bunu yazdı:
-----------------------------uzylılar geçek area 51 diye bir yer var internet ten bakın area 51 dedimiz yerde ilginç şeyler inceleniyor
-----------------------------tamammı o kaddar
-
-
hocam belkide bizle aynıteknolojiye sahiplerdir ama sandığımız kadar uzak değillerdir
-
Salihli dolaylarında gözlemlemiştim bir kez.İnternet sitelerinde yakın zamanda insanlarla irtibata geçecekleri bu yüzden şimdiden insanları hazırlamaya çalıştıkları söyleniyor ancak insan yapımı olduğunu düşünüyorum.Benzer cisimleri gören kişiler manevra kabiliyetlerinden bahsederler.Hatta bu manevraları yaparken içinde insan olsa kesinlikle ölür gibisinden bir şeyler söylediler.Bahsettiğim cismi uzunca bir süre gözlemleyebildim ve manevra falan görmedim sadece bir anda hızlanabilmesi ve durabilmesi çok şaşırtmıştı.
Ayrıyetten benzer cisimleri gözlemleyen kişiler internet sitelerinde cismin uzaklığını belirtiyorlar içine bir insanın giremeyeceği kadar da küçük olduğunu söylüyorlar.Cismin boyutlarını bilmeden uzaklığı hakkında nasıl bir şey söyleyebiklerini anlamadım zaten hızıda belirsiz olduğu için kesinlikle boyutu uzaklığı yakınlığı belirlenemez diye düşünüyorum.
İşin komik tarafı ben bu ufoyu gözlemlediğimde turuncu bir ışık saçıyordu ve tam gün batımıydı.Etrafta yansıma yapabilecek bir şey yoktu ancak gün batımına doğru yol aldığımızdan (kısa bir süre bile güneşe bakarsanız baktığınız yerde onu görürsünüzya) yansıma olduğunu düşündüm ancak ışıklar söndüğünde emin olabildim.
Şahsi düşüncem evrende yalnız olmadığımızdır ancak bunların uzaylı olup olmadığı hakkında ksin bir şey söyleyemem.
-
Hepimiz uzayliyiz , farkli ve dunya disinda yasayan canlilarin ise olusabilmesinde bir mantik yatiyor .65 milyon yil once meydana gelen meteor dusmesinin ardindan denizlerdeki canli turlerinin yuzde doksani , karada yasayan omurgalilarin yuzde yetmisi yok olmustur.Billim adamlari 65 milyon yil once soyu tukenen asker karincayi New york'un Long island bolgesinde bulunan bir koloniden aldiklari larvalar ile uretmeyi basardilar.Gen bilimi konseptini anliyorsak, o kadar uzun zaman once yasamis bir canlinin ozelliklerine tekrar ulasabilmek bilim gelisimi icin bu eskiye donus evrimin en buyuk kanitlarindan ve gelecekte genetik hastaliklarin tedavisinin en buyuk umutlarindan birisi olacagini da anliyoruz demektir.Gezegenimize o meteor dusmeseydi canlilarin gelisimi ve cesitleri ne kadar farkli olacakti ? Ilginizi cekebilir diye ekliyorum , bastan sonra seyrettim ve izlerken bana hic inanilmaz gibi gelmedi , coktan yaptilarmi yoksa diyesim geldi.
http://www.youtube.com/watch?v=BNLfNe12BKE
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Hepimiz uzayliyiz , farkli ve dunya disinda yasayan canlilarin ise olusabilmesinde bir mantik yatiyor .65 milyon yil once meydana gelen meteor dusmesinin ardindan denizlerdeki canli turlerinin yuzde doksani , karada yasayan omurgalilarin yuzde yetmisi yok olmustur.Billim adamlari 65 milyon yil once soyu tukenen asker karincayi New york'un Long island bolgesinde bulunan bir koloniden aldiklari larvalar ile uretmeyi basardilar.Gen bilimi konseptini anliyorsak, o kadar uzun zaman once yasamis bir canlinin ozelliklerine tekrar ulasabilmek bilim gelisimi icin bu eskiye donus evrimin en buyuk kanitlarindan ve gelecekte genetik hastaliklarin tedavisinin en buyuk umutlarindan birisi olacagini da anliyoruz demektir.Gezegenimize o meteor dusmeseydi canlilarin gelisimi ve cesitleri ne kadar farkli olacakti ? Ilginizi cekebilir diye ekliyorum , bastan sonra seyrettim ve izlerken bana hic inanilmaz gibi gelmedi , coktan yaptilarmi yoksa diyesim geldi.
http://www.youtube.com/watch?v=BNLfNe12BKE
-----------------------------tr altyazısı mevcutmuş.
aynı versiyonlarmı bilmiyorum
http://www.turkcealtyazi.org/mov/0453446/alien-planet.html
-
bende evde sağa sola led döşüyorum hani bunlar tercih meselesi onların da fantazileri olabilir...
-
Titanyum aşırı ısındığında renk değişimine uğrar ve etrafına ışık yaymaya başlar. oda gözümüze ışık gibi görünür
-
ufo diye birşey yoktur onlar hep usa nin hizli hayalet cihazlari
-
hangi başlığa gitsem , herkes mesajın niyetinden çok, kimi ezeyimde kendime paye çıkarayım derdinde.
ne gerek war ki ? birisini ezerek lafı yetiştirmekten ziyade diyeceğin şey çok basit. " bence yanlış düşünüyosun .... "
abi daha tartışmaya niyetimiz yok, girdiğimiz konulara bak. birbirimizi gereksiz geriyoruz. size çok saçma gelen şey hakkında bile düzgünce,
katılmıyorum diyip kendi fikrini söylemek en bilgece tartışma methodu olur kanımca..
yoksa altalta gelen alıntılarla konunun 2li kavga sohbetine dönüşmesi bi çok konunun geyikte olsa güme gitmesine neden oluyo..
aynı toplulukla bile az sabır yoksa nasıl yaşıycaz. lütfen az sabır az iyi niyet..