Uzun Bir Aradan Sonra Yeni Youtube Videosu
-
-
Sesle çok mu oynadın? Bilhassa denoiser mı kullandın?
-
Edit: İki tane gitmiş.
SweeneyTodd tarafından 05/Ağu/18 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
mikrafonu yeni aldım ve ilk kullanımım bu.
ilk video çekimim ile pc başındaki çekim arasında çok fark oldu. onları eşitlemek için çok kurcaladım.
ses olayını hala tam oturtamadım. tok ve temiz bir ses istiyorum basları biraz fazla olsun istiyorum ama yine tam olmadı gibi
-
patates bunu yazdı
ilk video çekimim ile pc başındaki çekim arasında çok fark oldu. onları eşitlemek için çok kurcaladım.
ses olayını hala tam oturtamadım. tok ve temiz bir ses istiyorum basları biraz fazla olsun istiyorum ama yine tam olmadı gibi
hocam audacity ile basit bi yöntem söylemiştim hatırlarsan.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıpatates bunu yazdı
oradan bakarak yaptım bir çoğunu zaten ,
boostlar dengelemeler normalleştirmeler sırası ile gittim onlara. sonradan ayar kaçtı fakat
-
hocam saç ekimi mi yaptırdın yoksa protez saç mı ?
-
Schwarz bunu yazdı
ikiside değil?
hiçbirşey yaptırmadım. sadece 3 numara kullanınca çok sırıtıyordu tekrar biraz uzattım.
-
patates bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
ikiside değil?
hiçbirşey yaptırmadım. sadece 3 numara kullanınca çok sırıtıyordu tekrar biraz uzattım.
ilk attığın videolardan beri bakarım kanalına genellikle kısa saçlı görüyordum bi anda uzun görünce bu ikisi aklıma geliverdi.
-
bende bu aralar bu konuyu öğrenmeyi istiyordum iyi denk geldi kolay gelsin :)
-
patates bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıpatates bunu yazdı
oradan bakarak yaptım bir çoğunu zaten ,
boostlar dengelemeler normalleştirmeler sırası ile gittim onlara. sonradan ayar kaçtı fakat
fazla kurcalamamak lazım, ne kadar kurcalarsan o kadar bozulur hocam :)