folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uzun Yolda Hız Sınırını Çok Anlamıyorum

Uzun Yolda Hız Sınırını Çok Anlamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Yalova-Balıkesir otoyolunda kamilkoçla yaptığım bi seyahatte yolun ortasına eşek çıktığını görmüştüm. tam da yokuş aşağı inip virajı aldıktan sonraydı, şoför iyiydi, toparladı.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

İstediğiniz kadar hızlı gidebilirsiniz. Kaza yapınca başkalarını da sizinle birlikte öldürmeyin yeter.

Aslında kuralları ve tabelaları kaldırıp bir süre doğal seçilime izin vermek lazım.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    Hocam hız yapacağın yolu söylüyorum. Saray - Ahmetbey ( Tekirdağ ) arasında gidiş-gelişli yol var ve yaklaşık 2.5 km kadar düz yol. 190-200 arası gitmeyeni dövüyorlar :D Yolda bırak radarı insan yok. Geç sol şeride bas gaza 1 tane araba gelmiyor :D

Lüleburgaz Otoban sapağı bence çok daha iyi :) Hem rampa aşağı hemde düz. Yoğunlukta yok zaten bizim oranın otobanında :)

Bir de İzmir - Çeşme otobanı var tabi eskiden güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum

OdiN tarafından 11/Eyl/17 11:12 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanavl
    batuhanavl's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

sırf bu kameralar güzünden istanbuldan karamana afyon üzerinden gidiyorum, kamera yok radar varsa da yandexe uyarı atıyorlar, basa basa geliyorum ölürsem de kendime arkadaş çekemem ben 9 saat yol.

Senin ölmen sıkıntı değilde. umrumda da olmaz bu düşüncenden dolayı ölmen. Başkalarının canını alırsan ne olacak peki.. Onların günahı nedir? Düşünceye bak.

batuhanavl tarafından 11/Eyl/17 11:09 tarihinde düzenlenmiştir

Diplomalı Cahil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arsiyanafes
    arsiyanafes's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben Otoyol Projesinde Çalışıyorum Adamı üçüncü Palyeden Aldık Arabasını Yani Nasıl Bir Hız Yapmışsa 50 Metre Yukarıya Uçmuş GTA Vice daki Turbo Modu Gibi :) Yani Bize Gerekiyor Açıkçası :)

Notebook Kullanan Notebook Düşmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Otobandaki kazalarin hepsi yavaş gidenler yüzünden oluyor. Önüne atliyor, birden duruyor vs vs. Hiz sınırı olmayan ülkelerde kaza oranı daha düşüktür. Google. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Otobandaki kazalarin hepsi yavaş gidenler yüzünden oluyor. Önüne atliyor, birden duruyor vs vs. Hiz sınırı olmayan ülkelerde kaza oranı daha düşüktür. Google. 

Otobanda kıralını dinlemedim dinlememde, Orada yavaş gitmek sorun yaratıyor aynen!

Yalnız belli bir hızın üzerinede çıkılmamalı, 180km aşılmamalı. 180 üzeri otobanda da sorun yaratır kanımca. 160 makul otoban hızıdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Dün 18 saat yol gittim. %90 ında gördüğüm her tabelaya uymaya çalıştım ama gerçekten çile gibi bir şey. İnsanların otoyola girmeden alt geçit üst geçit yapılıp hız sınırının min 140-150 a çıkarılması lazım. Ciddi anlamda uzun yol ve tır şöförlerine üzüldüm o hızda o km ler nasıl geçiyor...

Bu arada bu benim ikinci uzun yolculuğumdu sıkıntıdan patladım bu isyan bundan.

zeybekustasi tarafından 11/Eyl/17 16:43 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Dün 18 saat yol gittim. %90 ında gördüğüm her tabelaya uymaya çalıştım ama gerçekten çile gibi bir şey. İnsanların otoyola girmeden alt geçit üst geçit yapılıp hız sınırının min 140-150 a çıkarılması lazım. Ciddi anlamda uzun yol ve tır şöförlerine üzüldüm o hızda o km ler nasıl geçiyor...

Bu arada bu benim ikinci uzun yolculuğumdu sıkıntıdan patladım bu isyan bundan.

Kardeşim istanını anlamak gerçekten çok mümkün değil. Yolun uzunluğu hızlı gitmene sebep değil.

Gerçi açık konuşayım bundan 3-4 yıl kadar önce seninle benzer şeyleri düşünüyordum. O dönemlerde talihsiz 2 kaza geçirdim. Şükür maddi hasardan başka bişey olmadı ama emin ol öyle kötü şeyler yaşadıktan sonra düşüncelerim değişti. Allah kimsenin başına vermesin. 80 ile giderken yaptığım kazada şans eseri kurtuldum. Hızım orada 120 olsaydı o kadar şanslı olamayabilirdim.

"Dümdüz yol ne olacak" deme sakın. Önümdeki 2 araç çarpıştı kaza yaptı. Mesafem durmak için gayet yeterliydi. Frene bastım. Ama arkamdaki çok yakındı ve bana çarptı, ardından kontrolümü kaybettim. sağ tarafımda kamyon vardı kaçamadım sağa. Araba önden arkadan komple dağıldı. Ben içeride sıkıştım vs. Kaza olduğu anda hızım 120 idi. 80 e düştüğümde arkadaki çarptı.

Hız tutkusunun insanın ateşli yaşlarıyla da alakalı olabileceğini düşünüyorum (profesyonel yarışçılar vs hariç tabi). Geçtiğimiz haftalarda istanbul - erzurum , 2 gün sonrada erzurum - istanbul yaptım. bi gidiş 1200 küsür km. 18 - 19 saat sürdü toplam yolculuğum. kaç yerde mola verdim dinlendim bilmiyorum (o kadar çokki) o yolculuk boyunca ne sıkıdım ne yoruldum. esas hızlı gitseyim o zaman yorulurdum. Bir yol kat ederken amacım A noktasından B noktasına en güvenli şekilde gitmek. Ne hızlı, ne yavaş. 

Yaş kaç kardeşim bu arada senin @zeybekustasi

Bu imza çok eskidi artık...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Biraz cebimi yaktı benim de Osmancıktaki TEDES'ler. 50'nin üstüne çıkana kitliyorlarmış cezayı... Karadenize giderken sahilden değil de, E80'den gidin, kaymak gibi yol fakat kamyonlara dikkat. 3 şeritli yolda birbirini sollamaya çalışan kamyonlar yüzünden ben de kaza yapıyordum az daha.

Yüksek hız kontrol kaybına neden olur. 120 km/saatin üstüne çıktıkça görme açın da ona bağlı olarak ciddi bi şekilde azalıyor bildiğin üzere. Uzak durmanı öneririm.

Hem uzun yolun keyfi hızlı giderek değil gezerek giderek çıkar. Aceleniz varsa uçağa binin.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 7125 Toplam Mesaj: 67
hız sınırı