Vakıf Üniversitelerinde Okuyanlar Var Mı?
-
biraz saçma olacak ama vakıf üniversitelerinde okuyan çocukların altında araba olarak ne oluyor genelde . araba-model olarak.
sadece merak ettiğimden soruyorum.
Yönetim:Konuları doğru yerlere açalım -
hocam garip soru olmuş çünkü durumunu zorlayıp vakıfa gönderen de çok, parası çok olup vakıfa gönderen de çok. Ama bir kampüse gidip baktığında çoğunluk ortalama arabadır. Ama tabi aralarında çok pahalı arabalar da görmek mümkün. Şahin vs. araba hiç göremezsin sanırım,onla gidip gelmektense servisi tercih ediyorlar daha çok.
-
TOBB Üni.deyim.Araba fiyat ortalaması 30-35bin falandır bir iki tane uçuk araba var onun dışında polo golf mütavazi arabalar.Okulun %70i burslu zaten herkesinde arabası yok.Misal ben :D almama da imkan yok zaten.
edit:manyaki hocama katılıyorum okulda sadece bir şahin var diye biliyorum. sürekli gelmiyorlaer o arabalarla lazım olduğunda yoksa servisi tercih ediyorlar. Sınıf ayrımı yapar gibi konuşmuşum kendimden utandım amk.
whopper tarafından 04/Eki/13 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
İstanbul aydın üniversitesindeyim. Kartal slx i olanda var bmw si olanda
-
eyvallah hocalar sağolun.
-
Tün egitim hayatım boyunca otobüs kullandım
-
yeditepe ya da koçta 2 ferrari çarpışmıştı otoparkta
hangisi hatırlayamadım şimdi
yeditepeye bir kere helikopter inmiş içindekiler koşarak yakındaki bir öğrenciyle konuşup geri gitmişler. Çocuğa ne konuştunuz diye sorunca yön sordu demiş. orda okuyan bi eleman anlatmıştı :D bunu söleyeyim dedim
-
Seneye vakıf üniversitesine gidersek ne araba öneriyorsunuz :D
-
bahsettiğin zengin kitle zaten az, üniversitelere burssuz girenlerin yarısından çoğunu ailesi o parayı öderken zorlanıyor.
-
bmw 3.20d c180amg c220 genelde
üst düzey olarak 1 ferrari bentley sls gördüm
alt düzey vosvos tosbağ 99 peugeot vshepsinin ortalaması
opel astra 2012, 1.16i
gibi araçlarla gidersen ne ezilirsin ne yücelirsin gibi bir mantık olurha bana sorsan broadway ile gitsende sorun olmaz laf atanda olmaz zaten olursan konu aç buraya yardımcı oluruz
-
maserati bunu yazdı
yeditepe ya da koçta 2 ferrari çarpışmıştı otoparkta
hangisi hatırlayamadım şimdi
bilkent icin demislerdi onu.
olay genel olarak manyaki'nin dedigi gibi.
bu zamana kadar okul cevresinde gözüme carpan araclar :
bmw x6
audi q7 ve spor bir modeli
mustang'in bir modeli
maserati'nin bir modeli
mercedes slk amg gibi bir sey
porsche panamera vs.
Andrei tarafından 04/Eki/13 20:37 tarihinde düzenlenmiştir