folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Valve‘Den 1.000.000 $ Ödüllü DOTA 2 Turnuvası.

Valve‘Den 1.000.000 $ Ödüllü DOTA 2 Turnuvası.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Valve, bu ay Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleştirilecek olan Gamescom 2011'de 1.000.000 $ ödüllü DotA 2 turnuvası gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Uluslararası DotA 2 turnuvası olarak lanse edilen organizasyon Gamescom 2011'i sahne olarak kullanacak. Turnuvaya 16 takım katılabilecek. Maçlar çifte elemeli playoff usulü oynanacak. 17 Ağustos - 21 Ağustos arasında gerçekleşecek olan Gamescom'da yer alacak olan turnuva dünya çapında İngilizce, Çince, Rusça ve Almanca dillerinde canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca yapılan başka bir duyuruya göre DotA 2'nin bu yılın ilerleyen aylarında PC ve Mac için piyasada olacağı söyleniyor.

http://www.level.com.tr/index.php/haber/online/7872-valve-milyon-dolarlk-dota-turnuvasn-duyurdu

Tahribat'ta da DOTA manyakları oldugunu bildigim icin konu acmak istedim, görmeyenler olmustur illa ki.

edit :

Daha oyun cıkmadan turnuva hazırlıgı, bu da Dünya'da bi ilk sanırım ^^ Ben bir an secme / kura cekimi gibi bir sey olur sandım ama resmi siteden takımlar acıklanmıs bile.

Turnuvanın resmi sitesi :

http://www.dota2.com/

16 takımın 5 tanesi Çin'in |:

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo
    Çok fena.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

takımlar 

5 çinli 

2 avrupa 

2 danımarka 

1 ukrayna 

1 rusya 

1 tayland 

1 singapur 

1 malezya 

1 filipinler

her internetcafe de var dota ama türkiye yok işte 

valve oyunun lansmanına hızlı giriyor da niye şimdiye kadar  4 tane art dan başka resim koymadı sitesine anlamıyorum. 

video bile yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

takımlar 

5 çinli 

2 avrupa 

2 danımarka 

1 ukrayna 

1 rusya 

1 tayland 

1 singapur 

1 malezya 

1 filipinler

valve oyunun lansmanına hızlı giriyor da niye şimdiye kadar  4 tane art dan başka resim koymadı sitesine anlamıyorum. 

video bile yok.

abi oyun isinde biz turkler cok berbatiz.En cok oynadigimiz counter strike de bile dokuluyorken.dotada bu turnuvaya katilmamizi beklmezdim zaten.gavurlar hele su cinliler varya nasil oynuyorlar bir bilsen aklin hayalin durur. bir konu var simdilerde ana sayfamizda fatih abi acmis cok mu ciddiyetsiz seklinde bence o durumun oyun platformuna yansiyisidir tum bunlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

takımlar 

5 çinli 

2 avrupa 

2 danımarka 

1 ukrayna 

1 rusya 

1 tayland 

1 singapur 

1 malezya 

1 filipinler

video bile yok.

abi oyun isinde biz turkler cok berbatiz.En cok oynadigimiz counter strike de bile dokuluyorken.dotada bu turnuvaya katilmamizi beklmezdim zaten.gavurlar hele su cinliler varya nasil oynuyorlar bir bilsen aklin hayalin durur. bir konu var simdilerde ana sayfamizda fatih abi acmis cok mu ciddiyetsiz seklinde bence o durumun oyun platformuna yansiyisidir tum bunlar

oyun konusunda beceriksiz olmamızın sebebi sponsor olmamasıdır sanırım. dünyadaki cogu profesyonel oyuncuların hepsi sponsorları var adamlar gecimlerini burdan saglıyor. Sk gaming gibi bi sponsorlar lazım. Bizde ki oyuncuların hepsi eglencesine oynuyor o yüzden ciddiyet aramak gereksiz bence.

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

bu oyunu bir strateji ve simulasyon ustası olarak ben hep duyarım lakin ne youtubeden baktım nede inceledim. strateji falanmı bu oyun nedir olayı ?

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

bu oyunu bir strateji ve simulasyon ustası olarak ben hep duyarım lakin ne youtubeden baktım nede inceledim. strateji falanmı bu oyun nedir olayı ?

temel olarak bir strateji oyunu olan warcraft 3 üzerine kurulmuş bir mod du DOTA , bilgisayar 2 takım için de otomatik askerler gönderiyor sende 1 hero seçerek 

savaşa girişiyorsun  Dota temel de 5 vs 5 olarak oynanır karşı tarafa üstün gelen oyunu kazanır ancak strateji gerçekten çok önemli kaybeder gibi oldugunuz bir oyunu son anda çevirebilirsiniz  vs vs işte :)

aynı tarz 3 oyun vardı  DOTA , HON , LOL   şimdi de DOTA 2 geliyor işte 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

hımm eyw inceliyim bakalım.

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

3 aydır oynuyorum 3 hero öğrendim, diğer herolarla da oynayabiliyorum da online oyunlarda gece takıldığım için hard prolar eziyorlar, gece 3 heroyla gündüz kalan 100 küsür heroyla oynuyorum can sıkılınca güzel bir uğraş, yoksa sıkıyor 3. 5. oyundan sonra

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Dota, satranç'ın geldiği son noktadır. Attığınız her adım, sonunuzu hazırlar.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bizde anca kafede 3-5 velet girer sunucuya ezilir söver çıkar olay budur. Dota 2 gelsin de canlansın ortalık Allahın belası garena yüzünden oyundan soğuduk

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 4232 Toplam Mesaj: 31