Varbende.Com - Ücretsiz Kaliteli İlan Portalı (İos Ve Windows Phone Mobil Uygulamalarıyla)
-
Daha bugun sahibinden.com a verdiğim ilanın 1 ayı dolunca yayında durması için 59 tl verip küfrettim
Gerçekten ihtiyaç olan bir şey bu. İlan siteleri ya ücretli ya da çok dandik.
Ayağa kaldırması gerçekten zor bir iş yanlız
Bu arada sahibinden.com bir müridimizi sarı üstüne siyah logo kullandı diye benzerini yapmaktan dava etmişti. Bunlar sağlam para kaldırıyor ve milletin gözünü korkutmak için sağa sola kaybedecekleri davalar açıyorlar aklında olsun
-
ZaZu bunu yazdı
Hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Allah yolunuzu açık etsin.
Site güzel sade ve anlaşılır. Renk konusunda tam böle karar veremedim. Turkuaza yakın olan yeşil tonu güzel ama koyu yeşil füme gibi olan renk basıyor gibi geldi. Daha minimal ve canlı renkler deneyebilirsiniz. Background beyaza yakın olabilir. %3 Black
Eskişehirlilerden böyle bir proje çıkması daha da mutlu etti beni :)
Edit: Üyeliği tamamlayadım recaptcha dan sonra tekrar üyelik paneline atıyor.
captcha'nın çıkma olasılığını kullanıcı panelinde sıklaştırmıştım. şuan biraz daha genişletecek güncellemeyi yaptım hocam.
-
HolyOne bunu yazdı
Daha bugun sahibinden.com a verdiğim ilanın 1 ayı dolunca yayında durması için 59 tl verip küfrettim
Gerçekten ihtiyaç olan bir şey bu. İlan siteleri ya ücretli ya da çok dandik.
Ayağa kaldırması gerçekten zor bir iş yanlız
Bu arada sahibinden.com bir müridimizi sarı üstüne siyah logo kullandı diye benzerini yapmaktan dava etmişti. Bunlar sağlam para kaldırıyor ve milletin gözünü korkutmak için sağa sola kaybedecekleri davalar açıyorlar aklında olsun
teşekkür ederim uyarı için. net bi şekilde herşeyi özgün yaptık diyebilirim. buna rağmen benzer bir şey görür ve dava açarlarsa uğraşırız sıkıntı değil :)
bu arada varbende.com'da her 48 saatte bir ilanını güncel tutup en başa dayayabilirsin şeyh. bu da ücretsiz :)
-
attackatak bunu yazdıaksata bunu yazdı
üyelik giriş sistemi ve paneli berbat. ilk etapta illa telefon numarası istemesi yanlış.
hocam telefon numarasını hukuksal olarak onaylatmak zorundayım. malesef kanunlar böyle :)
ilan verebilmek için telefon onayı olsun.
-
Çok iyi, domaini de çok beğendim.
-
İlan verebilmek için telefonla sms onayı olmalı. Sahibinden.com'un ilk zamanlarında sms onayı yoktu numara sahibine gıcıklık olsun diye piyasa fiyatının çok altına araba ilanı açarak milleti delirtiyorlardı.
-
İnşallah tutarda bir şeyler kazanırsın,
Ama tutmaz gibime geldi,
-
Hocam bir viral reklama patlar gider.
-
Hayırlı olsun hocam, Eskişehirli bir iOS Developer olarak uygulamayı beğendim.
Bikaç tane satacağım şeyler vardı hemen koyacağım :)
-
domain çok iyi hocam viral yada normal bir tane reklama olayı kapatırsın bence umarım başarılı olursun. hayırlı olsun.
ilan ver ilan sitesi ikinci el otomobil satılık ev varbende.com sitesi