Varmı Böyle Şerefsizlik?
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
ayıp etmişin 3 kuruş için garibanın eşyasına el konulur mu ?
kim bilir onlar için ne kadar kıymetli veya olmassa olmaz bişeye el koydunki kapını kurdı çaresiz.
insanları hata yapmaya zorlamayın
kendin diyon kadın hasta adam işsiz diye bırak ödemeyiversinler ne var ?
hee bu ülkede aç, yoksul, gariban, fukara, hasta çökel vs. bitermi ? bitmez
ozaman en kısa yoldan sapıtcan..
-----------------------------bi şirketim olursa ileride son alacağım elemansın. bu nasıl mantık hocam
-
sen yine şanslısın be hocam tanımadığın bir insan yapmış bunları sana,ummadığın insan yakınında tuttuğun akraban olan insanlar şerefsizlik yapınca daha çok koyuyor.
Delikanlı gibi çıksa karşıma param yok ödeyemem dese eyvallah derim 3bin 5bin lira koymaz bana ama arkandan dalavere çevirip haklı çıkmaya çalışıp sahte senet düzenleyip bide icraya verirse seni ne yaparsın sen böyle adama...katil olmamak işten bile değil insan neden katil olur nasıl öldürür diyordum artık anladım nasıl olduğunu. Sonuçta ne oldu olay kapandı bir şekilde fakat yapılan şerefsizlik unutulmadı bekliyorum,bekliyecem intikam soğuk yenir vesselam...
-
çürük adama sağlam senet , sağlam adama çürük senet bi etki etmez hojam.. adam zaten niyet belli ödemeyeceği apaçık.. bu devirde aldığını bulduk sanan o kadar uyanık görünümlü karaktersiz insanlar varki sen bunların milyonda birine denk gelmişin...
-
kusura bakmayın; ama adamın yaptığı şerefsizlikten çok, sizin saflığınızın sonucu bu. tamam iyilik yapmak güzel bişey ama; birader 3 kez üst üste tongaya gelinir mi? hem kapını kırıp eşyaları çalıyor hemde üstüne adama para veriyorsun......bizim insanımızın şerefsizliğinden ziyade sizin ahmaklığınız.adamın potansiyeli belli sen sömürülmek için elinden gelen herşeyi yapmışsın. yaşadığınız fevri olayları insanımızın üzerine yıkmayın..sinirinizi anlıyorum; ama sorumluluk tamamen sizde.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
kusura bakmayın; ama adamın yaptığı şerefsizlikten çok, sizin saflığınızın sonucu bu. tamam iyilik yapmak güzel bişey ama; birader 3 kez üst üste tongaya gelinir mi? hem kapını kırıp eşyaları çalıyor hemde üstüne adama para veriyorsun......bizim insanımızın şerefsizliğinden ziyade sizin ahmaklığınız.adamın potansiyeli belli sen sömürülmek için elinden gelen herşeyi yapmışsın. yaşadığınız fevri olayları insanımızın üzerine yıkmayın..sinirinizi anlıyorum; ama sorumluluk tamamen sizde.
-----------------------------Ahmak diye hitap etme, akşam akşam adamı dinden imandan çıkarma,
Ben o evdeki 3 daireyi yıllardır kiraya veririm, bugüne kadar böyle kanı bozuk bir şerefsize denk gelmedim,
Kiracının eşi fabrikada gece mesaisinde iken doğum yapan eşini hastaneye biz götürüyoruk,
Evine haciz gelen kiracıya 7 emin oluyorduk, 6 ay kira almadan oturan şehit ana-babası izmirli kiracımız vardı,
Gelelim diğer meseleye, sende haklısın tüm kabahat bizdeki herkesi kendimiz gibi gördük, bildik, inandık, yardımcı olalım dedik,
Adam kalkmış istanbuldan adanaya, ordan gaziantepe bir tekmede bizmi vursaydık ?
-
Hocam iyi hoş yapmışında derdini anlatıyorsun sanırım bizde dinleriz seve seve vesselam :) varsa yardım edebiliceğimiz birşey buradayız.Ama benim fikrimi sorarsan bence adamın eşini bir doktora götürmesine yardım et su parasınıda bir şekilde halledersin
-
hayır hocam, o senedi alıyosun güncel adresi ile birlikte noterden ihtar cektiriyorsun, 1,5 hafta sonrada teblig serhlerini işletip avukata veriyorsun. gerisini karışmıyorsun. o parayi catır catir alican bi sekilde.. adamin evi varmis, birde digitürk ü varmis a.q.. buna mi yardim edicen..
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------katılmamak elde değil. biliyorum iyi niyetlisin ama yanlış yapmışsın agzını burnunu kıracaksın böylelerin.
-
Arkadaşım sana nacizane tavsiyem iyi arkadaş seçer gibi eve kiracı seç. Benimde bundan önceki kiracım 3 binlik ev masrafına yol açmıştı. Bu devirde gayrimenkul kiraya vermicen, insanoğluyla uğraşmıcan. Bunu anladım ben.
-
öyle bi kadınla evli olduğunu düşün,
o şekilde işsiz olduğunu ve kirada olduğunu düşün,
ve sadece empati yap...