Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası
-
Bundan sonra ezik tasarımcılar için kullanacağım cümlem şu olucak "Vatan sertifika dağıtıyomuş git biriktir" :D Vatan gelsin ben onlara sertifika vereyim :D
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
Bundan sonra ezik tasarımcılar için kullanacağım cümlem şu olucak "Vatan sertifika dağıtıyomuş git biriktir" :D Vatan gelsin ben onlara sertifika vereyim :D
hiçbi zaman övünme seninde bilmedin bişey vadır elbet -
haklısınız hocam.
-
sonra bunu alan ben grafikerim ben webciyim diye ortalıkta gezecek... programın ismini öğrenenler bile kendisini programcı sanmaya başlıyor zaten, kafayı sıyırcam abi.. böyle böyle yeni lamer lar yetiştiriyolar.. O tür kitapları okuyarak öğrenilseydi şimdi bill in kızıyla işi bitirmiş olurdum.. :|
-
acemi-webci bunu yazdı:
sonra bunu alan ben grafikerim ben webciyim diye ortalıkta gezecek... programın ismini öğrenenler bile kendisini programcı sanmaya başlıyor zaten, kafayı sıyırcam abi.. böyle böyle yeni lamer lar yetiştiriyolar.. O tür kitapları okuyarak öğrenilseydi şimdi bill in kızıyla işi bitirmiş olurdum.. :|
----------------------------
Bi dk Bill in kızı falan demissin.Ben yarın istemeye gidiyorum kızı bilader sen biraz geç kaldın.Sen git Patricia Torvaldsla falan ilgilen.Linusun kızı o da :)
-
bayzin bunu yazdı:
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------Bi dk Bill in kızı falan demissin.Ben yarın istemeye gidiyorum kızı bilader sen biraz geç kaldın.Sen git Patricia Torvaldsla falan ilgilen.Linusun kızı o da :)
Bizede Pardus'un kezbanı kaldı herhalde.. -
irwa bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
illegal66 bunu yazdı:
vatan a para vereceğime netten bulur indiririm sertifika boş ..ben chip onlineden aldım ahanda dvarda duruyo... vista ve xp uzmanıyım ;)
;)
şu smile'ın gözüne parmak sokasım geliyo artık...
-----------------------------aynen bende. yani kişi iyide olsa o smiley ne bilim bunaltıyor. birde ",)" böyle bir şey var bir müride yapıyor bunu isim vermiym:D ama yine ";)" bunun kadar igrenç değil.
ewet ben yapıorum problem mi war???
-----------------------------hobaa:D ben sana bir şey demedim o smile için dedim. ayrıca sana dedigimi nerden cıkardın belki başka birinden bahsediyorumdur:) yani kişiye değil yapılana yazmışım lütfen yazdıklarımı tekrar oku arkadaşım. seninle problemim yok:)
-
olivetti bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
illegal66 bunu yazdı:
vatan a para vereceğime netten bulur indiririm sertifika boş ..ben chip onlineden aldım ahanda dvarda duruyo... vista ve xp uzmanıyım ;)
;)
şu smile'ın gözüne parmak sokasım geliyo artık...
-----------------------------aynen bende. yani kişi iyide olsa o smiley ne bilim bunaltıyor. birde ",)" böyle bir şey var bir müride yapıyor bunu isim vermiym:D ama yine ";)" bunun kadar igrenç değil.
ewet ben yapıorum problem mi war???
-----------------------------hobaa:D ben sana bir şey demedim o smile için dedim. ayrıca sana dedigimi nerden cıkardın belki başka birinden bahsediyorumdur:) yani kişiye değil yapılana yazmışım lütfen tekrar oku yazdıklarımı arkadaşım seninle problemim yok:)
bir müride yapıyor isim wermiim diosun e ben bayan olduğuma göre we ben yaptığma göre...neyse salağa yatalım bakalım.... -
evet senin yazılarında kullandıgın gülücükten bahsettim. ne bilim bi smiley için alınacagını bilseydim yazmazdım.
-
olivetti bunu yazdı:
evet senin yazılarında kullandıgın gülücükten bahsettim. ne bilim bi smiley için alınacagını bilseydim yazmazdım.
-----------------------------olivetti çok tırsak çıktın adamım ya, bütün parayı sana yatırmıştım gitti paralar :D