folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası

Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Bundan sonra ezik tasarımcılar için kullanacağım cümlem şu olucak "Vatan sertifika dağıtıyomuş git biriktir" :D  Vatan gelsin ben onlara sertifika vereyim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

Bundan sonra ezik tasarımcılar için kullanacağım cümlem şu olucak "Vatan sertifika dağıtıyomuş git biriktir" :D  Vatan gelsin ben onlara sertifika vereyim :D

hiçbi zaman övünme seninde bilmedin bişey vadır elbet

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

haklısınız hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

sonra bunu alan ben grafikerim ben webciyim diye ortalıkta gezecek... programın ismini öğrenenler bile kendisini programcı sanmaya başlıyor zaten, kafayı sıyırcam abi.. böyle böyle yeni lamer lar yetiştiriyolar.. O tür kitapları okuyarak öğrenilseydi şimdi bill in kızıyla işi bitirmiş olurdum.. :|

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

acemi-webci bunu yazdı:

sonra bunu alan ben grafikerim ben webciyim diye ortalıkta gezecek... programın ismini öğrenenler bile kendisini programcı sanmaya başlıyor zaten, kafayı sıyırcam abi.. böyle böyle yeni lamer lar yetiştiriyolar.. O tür kitapları okuyarak öğrenilseydi şimdi bill in kızıyla işi bitirmiş olurdum.. :|

----------------------------

Bi dk Bill in kızı falan demissin.Ben yarın istemeye gidiyorum kızı bilader sen biraz geç kaldın.Sen git Patricia Torvaldsla falan ilgilen.Linusun kızı o da :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

acemi-webci bunu yazdı:

Bi dk Bill in kızı falan demissin.Ben yarın istemeye gidiyorum kızı bilader sen biraz geç kaldın.Sen git Patricia Torvaldsla falan ilgilen.Linusun kızı o da :)

Bizede Pardus'un kezbanı kaldı herhalde..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

illegal66 bunu yazdı:

vatan a para vereceğime netten bulur indiririm sertifika boş ..ben chip onlineden aldım ahanda dvarda duruyo... vista ve xp uzmanıyım ;)

;)

şu smile'ın gözüne parmak sokasım geliyo artık...

aynen bende. yani kişi iyide olsa o smiley ne bilim bunaltıyor. birde ",)" böyle bir şey var bir müride yapıyor bunu isim vermiym:D ama yine ";)" bunun kadar igrenç değil.

ewet ben yapıorum problem mi war???

hobaa:D ben sana bir şey demedim o smile için dedim. ayrıca sana dedigimi nerden cıkardın belki başka birinden bahsediyorumdur:) yani kişiye değil yapılana yazmışım lütfen yazdıklarımı tekrar oku arkadaşım. seninle problemim yok:)

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

olivetti bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

illegal66 bunu yazdı:

vatan a para vereceğime netten bulur indiririm sertifika boş ..ben chip onlineden aldım ahanda dvarda duruyo... vista ve xp uzmanıyım ;)

;)

şu smile'ın gözüne parmak sokasım geliyo artık...

aynen bende. yani kişi iyide olsa o smiley ne bilim bunaltıyor. birde ",)" böyle bir şey var bir müride yapıyor bunu isim vermiym:D ama yine ";)" bunun kadar igrenç değil.

ewet ben yapıorum problem mi war???

hobaa:D ben sana bir şey demedim o smile için dedim. ayrıca sana dedigimi nerden cıkardın belki başka birinden bahsediyorumdur:) yani kişiye değil yapılana yazmışım lütfen tekrar oku yazdıklarımı arkadaşım seninle problemim yok:)

bir müride yapıyor isim wermiim diosun e ben bayan olduğuma göre we ben yaptığma göre...neyse salağa yatalım bakalım....

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

evet senin yazılarında kullandıgın gülücükten bahsettim. ne bilim bi smiley için alınacagını bilseydim yazmazdım.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

evet senin yazılarında kullandıgın gülücükten bahsettim. ne bilim bi smiley için alınacagını bilseydim yazmazdım.

olivetti çok tırsak çıktın adamım ya, bütün parayı sana yatırmıştım gitti paralar :D

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
Toplam Hit: 17865 Toplam Mesaj: 105