Vatan Haini
-
Konuyu acan kisi,
bahsettigin lümpen takiminin basinda sanirim sen geliyorsun.
Ekledigin su topicin iceriginden daha haberin bile yok.
Bilip bilmeden ileri geri konusuyorsun.
cahilligin,ukalaligin bu kadarida vahim bir durum derim...
Kürdo v.s tabirler kullanman bir irka hakaret etmendir.
Eger sadece örgüte yönelik bir elestiri yapsan farkli olurdu.
yanliz sen bir halka hakarette bulunuyorsun.
Ha ayrica, Mahsun Kirmizigül ü kalkip pat diye böyle o.c demenizi anlamiyorum.
yillardir dinlediginiz yada cevrenizde dinlenilen, türk kürt v.s v.s fark etmeden dinlenilen bir herife,
herkezin anliyabilecegi fotomontaj yüzünden böyle hakaret etip, hatta daha ileri gidip genelliyerek,
Kürt halkina hakaret etmektesiniz....
Bu ne sizin nede baska birisinin haddine.
Lümpen takim baskani
Uzun lafin kisasi, " bilmeden konusma,göt olursun " -
-ama bunlar feykk!
-neyk neyk?
-feyk ulan feyk, yani sahtedemiş cem abimiz G.O.R.A(bu bir uzay filmidir) de :D eyleşiyolar işte kendi kendilerine.
-
yapmayın arkadaşlar nasılda belli fake olduğu . kendimizi kandırmayalım . 4-5 sene önce olsaydı türkiye çalkalanırdı artık kimse inanmıyor bunlara...
-
crashboy bunu yazdı:
Konuyu acan kisi,
bahsettigin lümpen takiminin basinda sanirim sen geliyorsun.
Ekledigin su topicin iceriginden daha haberin bile yok.
Bilip bilmeden ileri geri konusuyorsun.
cahilligin,ukalaligin bu kadarida vahim bir durum derim...
Kürdo v.s tabirler kullanman bir irka hakaret etmendir.
Eger sadece örgüte yönelik bir elestiri yapsan farkli olurdu.
yanliz sen bir halka hakarette bulunuyorsun.
Ha ayrica, Mahsun Kirmizigül ü kalkip pat diye böyle o.c demenizi anlamiyorum.
yillardir dinlediginiz yada cevrenizde dinlenilen, türk kürt v.s v.s fark etmeden dinlenilen bir herife,
herkezin anliyabilecegi fotomontaj yüzünden böyle hakaret etip, hatta daha ileri gidip genelliyerek,
Kürt halkina hakaret etmektesiniz....
Bu ne sizin nede baska birisinin haddine.
Lümpen takim baskani
Uzun lafin kisasi, " bilmeden konusma,göt olursun "
gerzek ben yazmadım bi yerden aldım ayrıca mahsundan beklerım al diyomişte kürdo lümpen ne olacak? -
:) iste insan seviyesini nasil belli ediyor.
ben sana hic hakaret ettimmi?
neyse dogaldir..
beynin durdugu yerde bok atmak olurmus.
ama sen sadece bok attigina göre,demekki beyin yok.
eee bu durumda seni ciddiye almama bile gerek yok :)
türko lümpen...
söylediklerine dikkat et.
ne türko lümpen denilir ne kürdo lümpen ne bilmemne..
lümpen nedemek aciklasana bana?
cok ciddiyi lümpen kelimesini acikla..
bakalim , alinti diye yazmadigin mesaji , simdi ben yazmadim diyerek sivirmaya calisan biri, birazcikta olsa beynini kullanabilecekmi?
hmm enterasan..
:) :) :) ...
hic sanmam! -
kasten kötü montaj yapılmış, 3 yaşındaki çocuk bile farkeder ordaki kırmızıyı. montajlayan mı farketmemiş. fırçayla yeşile boyar gene kapatır yani. bence GERÇEKÇİ olsun diye değil de, GERİCİ olsun diye yapılmış birşey, milleti birbirine düşürmeyi hedefliyor. Kİ başarmış da görünüyor, hemen ortam gerilmiş, kürt TÜRK tartışması başlamış bile
-
masunun da a.k kürdistanın'da sizn gibi milliyetçi aslaklarındaaaaa
-
kavgam'ın sözlerini bütün gerizekalılar diye toparlayabiliriz. Bunu yazan kişilerin kökeni nihalatsiz.org tan geliyor.Bunlara kalsa o arnavuttur kasedini almayalım.O kürttür kasedini almayalım.O lazdır,o çerkesdir,o rumdur, o ermenidir, o gürcüdür asıl bölücü sizlersiniz
-
İŞTE BU BÖLÜCÜ IRKÇILARIN ÇIKARDIĞI ÜNLÜLERİN IRKLARININ LİSTESİŞERRREFSİZLERR
azra akin-bosnak(sancakli)
hülya avsar-kürtlük varmis
tayyip erdoğan: potamya rumu
abdullah gül: arap
bülent arınç: kürt
abdülkadir aksu:kürt
hüseyin çelik: kürt
bülent ecevit: kürt
Aydın Doğan:ermeni
BAZI ÜNLÜ GÜRCÜLERZülfü Livaneli (Sanatçı–yazar), Nihat Gökyiğit (İşadamı), İsmet Acar (İşadamı), Nurettin Çarmıklı (İşadamı), Refaiddin Şahin (Eski Devlet Bakanı), Fehmi Yılmaz (İşadamı) Erol Aksoy (İşadamı), Hayati Asılyazıcı (Yazar), Saadettin Tantan (Eski İçişleri Bakanı), Prof. Dr. Süleyman Uludağ, İsmail Kara (Yazar), Prof. Dr. İsmet Dindar, Prof. Dr. Bilal Dindar, Prof. Dr. Türkkaya Ataöv, Sami Karaören (Gazeteci), Bayar Şahin (Sanatçı), Şükriye Tutkun (Sanatçı), Ümit Tokcan (Sanatçı), Hasan Fehmi Güneş (Eski İçişleri Bakanı), Kamil Sönmez (Sanatçı), Kadir Topbaş (İstanbul Belediye Başkanı), Sefa Sirmen (CHP Milletvekili), Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı), Hayati Yazıcı (İstanbul Milletvekili). BAZI TANINMIŞ ÇERKESLERİrfan Atan (Güreşçi), Haydar Zafer (Güreşçi), Yaşar Doğu (Güreşçi), Adil Atan (Güreşçi), Hamit Kaplan (Güreşçi), Mahmut Atalay (Güreşçi), Ahmet Mithat Efendi (Yazar), Mizancı Murat (Yazar) Lemi Atlı (Bestekâr), Ömer Naci (Yazar), Mümtaz Göztepe (Yazar), Neveser Kökteş (Bestekâr), Muhlis Sebahattin (Bestekâr), İsmail Habib (Yazar), Prens Sebahattin (Yazar), Sebahattin Selek (Yazar), Rauf Orbay (Başbakan–TBMM Başkanı), Cemil Cahit Toydemir (General– İstiklal Savaşı Komutanı), Recep Peker (Başbakan), Bekir Sami (Dışişleri Bakanı), Yusuf İzzet Paşa (General–İstiklal Savaşı Komutanı), Eşref Kuşçubaşı (Teşkilat–ı Mahsusa Başkanı), İsmail Canpolat (Politikacı), Fuat Carım (Büyükelçi), Emir Marşan Paşa (Asker, politikacı), Hakkı Behiç (İlk Maliye Bakanı), Ali Sait Akbaytugan (General, İstiklal Savaşı Komutanı), Abdulah Zühdü (Gazeteci), Ahmet Hamdi Bey (Şair), Ahmet Vasfi Zekerya (Yazar), Ahmet Saib (Yazar), Ahmet Şevki (Yazar), Ali Nazım (Eğitimci), Taha Akyol (Gazeteci), Aysel Alpsal (Hikayeci), Mevlüt Atalay (Hikayeci), Yaşar Bağ (Şair), Cafer Barlas, İsmail Hakkı Berkuk (Asker), Hikmet Birand (Ünlü botanikçi), Kamuran Birand, Orhan Boran (Sanatçı, spiker), Ratip Tahir Burak (Ressam), Sezgin Burak (Ressam), Ömer Büyüka (Dilci–şair), Şansal Büyüka (Spor yorumcusu), Ali Carım, Mehmet Fuat Carım (Eski vekil), Renan Demirkan (Tiyatrocu), Hayri Domaniç (AP Genel Başkan Yardımcısı), Adnan Hunca (Hunca Şampuanlarının kurucusu), Şaban Karataş (TRT eski Genel Müdürü), Kandemir Konduk (Mizah Yazarı), Kazım Köylü, Hüseyin Nail Kubalı, Ayla Kutlu (Ressam), Halit Kıvanç ( Sunucu, spiker), Ali Nihat Tarlan (Edebiyat Tarihçisi), Fuat Uluç (Hıncal Uluç’un babası), Hıncal Uluç (Yazar–yorumcu), Aytunç Altundal (Teorisyen), Nazım Ekren, Ahmet Tezcan (Başbakan Danışmanı), Canset (Oyuncu), Deniz Akkaya (Manken), Türkan Şoray (Sanatçı), Senemis Candemir (Oyuncu), Mehmet Aslantuğ (Sinema oyuncusu), Ediz Hun (Sinema oyuncusu–siyasetçi), Erkan Özerman (Organizatör), Tayfur Havutçu (Milli oyuncu–BJK futbolcusu), Sülemyan Seba (Beşiktaş Spor Kulübü eski Başkanı).
-
trashboymusun nesın olm s*ktır gıt senle ugrasamam benım tavrım boluculere (eger sende bolucuysen sanada)
ekmegini yediginiz vatana ihanet etmeyiniz ettirmeyiniz bu vatan bedavaya alınmadı herkesın dedelerı can verdı bu ugurda.
böyle bişey olamaz kafanızdan cıkarın boyle sacmalıkları