Vazgeçmedim - Fikirlerinize İhtiyacım Var!
-
Selamlar arkadaşlar,
Daha önce rehberimle ilgili konulardan durumu az bucuk bilen bilir. Siteyi satmaya çalıştım, birçok kişiyle de görüştüm ( TBT içindende birçok arkadaşla görüştüm.)
Piyasaların durumudur malum, satış gerçekleşmedi bir türlü. ( Site : Firma Rehberi )
Bende zaten vazgeçtim. Zira; verdiğim emekleri bir ben birde Allah biliyor :) İşletmekten, fikir almaktan, zorda olsa tek başıma idare etmekten de vazgeçmedim ayrıca :)
Şimdi sizlerden samimi fikirlerinizi bekliyorum. Mümkünse yapabileceğiniz destekler için ( ücretli - ücretsiz ) lütfen esirgemeyin arkadaşlar.* Site gitgide gelişiyor. Elimden geldiğince hem tanıtımı hemde güncel durabilmesi için içeriğin düzenlenmesini sağlıyorum.
* Site için SEO açısından ne gerekiyorsa, webmaster forumlardaki paketlerden faydalanarak ve halden kendi çabalarımla işlemlere devam ediyorum.
Ek Olarak : Sitedeki üyelik ve hizmetlerin ödemeleri için GoShopier kullanmaya başladık. Online ödeme kanalını bu şekilde halletmeye çalıştım.
Ayrıca; sitenin SSL'i 1 sene daha Comodo Wilcard SSL olarak devam edecek. ( 340 TL gibi bir fiyatı var. ) Ekstra hizmetler türetmeye çalışıyorum. E-Bülten gönderimi, tanıtım yazısı, reklam alanları kiralaması vs.. gibi.Birde yakında Kazan - Kazan bir fikrim var. Herkes benimle beraber kazansın istiyorum imkan oldukça.
Ben sistemi işletirken, hem kendi - hemde çevreme faydalı işler yapmak istiyorum. Siteyi, mümkün olduğunca herkesin duyabileceği, aşina olabileceği bir hale getirmek istiyorum.Bu sebeple; ister ücretli ( elimden geldiğince herkesin hakkını vermeye çalışırım. ) , ister ücretsiz ( Oda Allah rızası için olur :) ) herkesin desteğine ihtiyacım var.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Saygılar. -
-
KaptaN bunu yazdı
Hocam elimde 5000 adet başlıklı sms kaldı onu sana destek amaçlı hediye etmek istiyorum, inanıyorum ki bu site dahada büyüyecek.
Teşekkür ediyorum hıocam. Senin sitenin en başından beri fikir desteğin hiç eksik olmadı. İlk üyelerimden biri olmanda ayrı bir manevi destek benim için. Sağolasın :)
-
hocam siteye ilk giriste gorunen dusuk cozunurluklu mercekli eleman aninda amator havasi veriyor, kaportaci sitesi gibi. Daha sade ve profesyonel bir tasarimla basla bence.
-
AMpul bunu yazdı
hocam siteye ilk giriste gorunen dusuk cozunurluklu mercekli eleman aninda amator havasi veriyor, kaportaci sitesi gibi. Daha sade ve profesyonel bir tasarimla basla bence.
Evet tasarımı artık banada çok basit gelmeye başladı. Şuara zaten yeni tasarıma geçme planım var, hemde daha iyi özelliklerle yeni versiyona. Fakat; yeni sisteme geçiş için sitenin veritabanı geçişi oldukça zor görünüyor. En uygun zamanda ( hem maddi açıdan, hemde zamanımın çok olduğu bir zamanda ) , yeni sisteme geçip kendim tek tek içeriği girmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam :) -
kuyumcu aradim temizlikci ve limoncu cikti.
-
AMpul bunu yazdı
kuyumcu aradim temizlikci ve limoncu cikti.
Şöyle bir hatası var. Kelimeyi aradığında, firmaların içerisinde geçiyorsa, kendi aranan kelimeyi tamamlıyor. Tamamlanan kelimeler altta sıralanıyor. Eğer onları seçmeden direkt araya basarsak, anlamsız ve alakasız şeyler çıkıyor evet :)
-
iyi güzel de tasarımı biraz daha iyileştirsene. şuan çok güzel gözükmüyor.
-
angels_demos bunu yazdı
iyi güzel de tasarımı biraz daha iyileştirsene. şuan çok güzel gözükmüyor.
Aynen öyle, tasarım konusu zaten en çok eleştirilen nokta hocam. Dediğim gibi, yakın zamanda tek tek şunaki içeriği girip, daha uygun tasarımlı yeni versiyona geçmeyi planlıyorum ama tabi uzunca bir zaman boşluğu lazım bana bu konuda :)
-
Geçici mi bilmiyorum ama sitede şuan ciddi bir yavaşlık var.
-
atakartal bunu yazdı
Geçici mi bilmiyorum ama sitede şuan ciddi bir yavaşlık var.
Hocam şuanda backup alıyorum, ayrıca cron özelliklerini çalıştırdım yeni üyelere aktivasyon mailleri ara ara gitmeyebiliyor.
Sanırım o yüzden. Muhtemelen 15-20 dk'ya hız düzelir.