Ve Ben Cekip Giderim..
-
lan yegen ne o erkek adam aşk acısıyla yanarmı?
cık cık benim yegenim olduguna inanamıyorum
hade bırak aşkı meşki içek biz :Pp -
amca:) sende uye olmusun :) hehehe ne gusel :) icelım guzelleselim:) her sey bos ..
-
güzel, gerçekten çok güzel bir yazı...
kendine iyi bak, görüşebilmek dileğiyle kardeşim...
Duyuru: tembellik etmezsem şayet benim şiir ve yazılarımı bir site hazırlayarak yayınlayacağım. bu site aynı zamanda şiir ve yazılarını yayınlamak isteyen herkesin sitesi olacak. -
guzel fıkır iyi olur şiir masal wb gizi yaziılari olan san yollar koruz yada online şiir yazi merkezi gibi kolay gele
-
yine tembelliğin etkisi altına giriyorum. Dün bunu yazdım bugün "ya yapmasam mı" diye düşünüyorum... Üff kim yazacak şimdi o kadar kodu :)))
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
-----------------------------
bir senenin içinde insanın başına bu tür olaylar 2 defa gelir . birincisi baharda.ikincisi sonbaharda.
bu mevsimlerde beyin hücerelerinde kıştan yaza ve yazdan kışa geçerken bazı değişiklikler oluyor. bu yüzden 'bahar dermansızlığı' - 'sonbahar dermansızlığı' bilimsel adıyla astenya , genelde aşık olmakla başlıyor
baharda ve sonbaharda insan çok daha romantik oluyor,çok daha kolay aşık oluyor.
bugünlerde böyle şeylere alışsanız iyi olur
ALışamadım ßu Son Gidişine...! :Pp
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
bir senenin içinde insanın başına bu tür olaylar 2 defa gelir . birincisi baharda.ikincisi sonbaharda.
bu mevsimlerde beyin hücerelerinde kıştan yaza ve yazdan kışa geçerken bazı değişiklikler oluyor. bu yüzden 'bahar dermansızlığı' - 'sonbahar dermansızlığı' bilimsel adıyla astenya , genelde aşık olmakla başlıyor
baharda ve sonbaharda insan çok daha romantik oluyor,çok daha kolay aşık oluyor.
bugünlerde böyle şeylere alışsanız iyi olur
kupa kızı bunun okulu nerde bi öğretsene bea hayrına.. -
yaa olum manyak sın valla ne bicim yazmıssın laaa öle doldurmussun okuya okuya bitmiyo hadi eyvallah sülo kendine iiyi bak
-
ne zaman açacağız siteyi, ben hâla başlamadım kod yazmaya. :)))
-
tariqat of tahribat out
tariqat of aşk in
:)))
Toplam Hit: 7138 Toplam Mesaj: 24