folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Vergi Numarasından TC No Bulunurmu?

Vergi Numarasından TC No Bulunurmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Soru gayet açık hacılar.Vergi numarasını bulduğumuz birinin TC nosunu bulabilirmiyiz? Bilen varsa pm yoluyla temasa geçsin. Benim için değil belki ama söz verdiğim kişiler için önemli. Yardımcı olan/olacak herkese şimdiden teşekkürler.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam aynıki zaten ama sen karatahta ya sor bide ben vergi no=tc no die biliyorm

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacım o benim de aklıma geldi.Doğrulama sayfasında denedim ama olmadı malesef. Doğum yeri Stutgart olarak geçiyor. Sanırım ondan olmadı?

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    maliyenin sitesinden veya e-devletten ögrenebilirsin. vergi numarasıyla kimlik numarası faklı.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

amk şuna bak http://www.e-devlet.com/online_islemler/vergi_kimlik_no.asp

taratıyorum sistem gitmiş

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacım elimde 10 haneli bir vergi kimlik numarası var ama bana TC lazım. Bir yerden kıyslama yapıp çıkarmak lazım a.q

Saygılar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

elinde sadece vergi no mu var ? başka hangi veriler var

@ edit vergi no dan isim soy isim ve doğum tarihi çıkarılabiliyor..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TxT bunu yazdı:
    -----------------------------

elinde sadece vergi no mu var ? başka hangi veriler var

@ edit vergi no dan isim soy isim ve doğum tarihi çıkarılabiliyor..

Hayır hacım elimde vergi numarası doğum tarihi, ana baba adı gibi bilgiler var ama TC nosunu bulamıyorum bir türlü...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Tüm bilgiler varmış ama çıkmaması ilginç ..:S

1-  Buradan Yabancı kimlik no sorgulatabilirsin,tüm bilgiler var zaten

2-  Eğer soyadını bilmiyorum dersen Buradan    Vergi Numarasını girerek baba adı doğum yeri isim soy isimini öğrenebilirsin 

3- yok hacı yabancı kimlikten iş çıkmadı dersen Buradan    Normal tc kimlik sorgulama yap zaten  istenilen tüm veriler sende mevcut .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    hocam aynıki zaten ama sen karatahta ya sor bide ben vergi no=tc no die biliyorm

kanunen aynı uygulamada farklı

şöyleki vergi dairesinde vergi no ilede işlyem yaptırırsın tc ilede ama 2 numara farklı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    bulunur
Toplam Hit: 15542 Toplam Mesaj: 12