Vergi Numarasından TC No Bulunurmu?
-
Soru gayet açık hacılar.Vergi numarasını bulduğumuz birinin TC nosunu bulabilirmiyiz? Bilen varsa pm yoluyla temasa geçsin. Benim için değil belki ama söz verdiğim kişiler için önemli. Yardımcı olan/olacak herkese şimdiden teşekkürler.
Saygılar
-
hocam aynıki zaten ama sen karatahta ya sor bide ben vergi no=tc no die biliyorm
-
Hacım o benim de aklıma geldi.Doğrulama sayfasında denedim ama olmadı malesef. Doğum yeri Stutgart olarak geçiyor. Sanırım ondan olmadı?
Saygılar
-
maliyenin sitesinden veya e-devletten ögrenebilirsin. vergi numarasıyla kimlik numarası faklı.
-
amk şuna bak http://www.e-devlet.com/online_islemler/vergi_kimlik_no.asp
taratıyorum sistem gitmiş
-
Hacım elimde 10 haneli bir vergi kimlik numarası var ama bana TC lazım. Bir yerden kıyslama yapıp çıkarmak lazım a.q
Saygılar
-
elinde sadece vergi no mu var ? başka hangi veriler var
@ edit vergi no dan isim soy isim ve doğum tarihi çıkarılabiliyor..
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------elinde sadece vergi no mu var ? başka hangi veriler var
@ edit vergi no dan isim soy isim ve doğum tarihi çıkarılabiliyor..
-----------------------------
Hayır hacım elimde vergi numarası doğum tarihi, ana baba adı gibi bilgiler var ama TC nosunu bulamıyorum bir türlü... -
Tüm bilgiler varmış ama çıkmaması ilginç ..:S
1- Buradan Yabancı kimlik no sorgulatabilirsin,tüm bilgiler var zaten
2- Eğer soyadını bilmiyorum dersen Buradan Vergi Numarasını girerek baba adı doğum yeri isim soy isimini öğrenebilirsin
3- yok hacı yabancı kimlikten iş çıkmadı dersen Buradan Normal tc kimlik sorgulama yap zaten istenilen tüm veriler sende mevcut .
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
hocam aynıki zaten ama sen karatahta ya sor bide ben vergi no=tc no die biliyorm
kanunen aynı uygulamada farklışöyleki vergi dairesinde vergi no ilede işlyem yaptırırsın tc ilede ama 2 numara farklı
-
bulunur