Vestel'in Akıllı Telefonları
-
Ekran paneli lg'den
Kamera sony'den
Chipset samsung'dan
Parçaların birleştirilmesi çin'den
İşletim sistemi apple'dan. Al sana iphone :P
Ha bu telefonu alırmıyım,almam. Büyük ihtimalle de saçma sapan bi fiyattan sokarlar zaten.
Ama zaten kendi üreten firma yok galiba,dolayısıyla telefonu bu yönden eleştirmek saçma olur.
Edit:kendilerinin %100 türk malı demeleri saçmalık tabii.
pcdoktor636 tarafından 09/Eyl/13 20:18 tarihinde düzenlenmiştir -
HeYeT bunu yazdı
bok atmayalım. bütün markalar topluyor. her parçanın uzmanlaşmış firması var. Oradan alınıyor hepsini kendi yapacak olsu hakı bokunu karşılamaz ilk aşamadauzun vadeli işler unutmayınki vestel deki adamlar burda yazdıklarınızın hepsini biliyor %100 Türk denmesinin sebebinide satış stratejisi olarak görüyürorum. Her yüzde yüz denilene laf atmakta trend oldu arkadaş bi destek ver. Parçaları verelim hadi geçir birbirine :) çinin androidli ayfonunu alacağına git bunu al daha iyi heryerde serviside var. Bir açık kapatılmış oldu bana göre çokda iyi olmuş dahada geliştirilmesi dileğiyle.
whatsapp ın yerlisinide isterler %100 olmazsa olmaz vay arkadaş :S
-
adam gibi uretmeyip %100 yerli etiketiyle sokuyorlar millete
-
yerli telefon diyebilmek için en kötü durumda bile enazından yazılımının yerli olmasını beklerdim onu bile yapmadan sunup geçmişler, varya paraya doyumsuz bu godoman adamların hepsi yeminle diyo sırf piyasada bizimde yerimiz olsun diye yapıyolar yoksa türkmüş yerlimiş fln bahane..
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
yerli telefon diyebilmek için en kötü durumda bile enazından yazılımının yerli olmasını beklerdim onu bile yapmadan sunup geçmişler, varya paraya doyumsuz bu godoman adamların hepsi yeminle diyo sırf piyasada bizimde yerimiz olsun diye yapıyolar yoksa türkmüş yerlimiş fln bahane..
hoca adam yerli yazılım yapsa niye android yok diyecekler
çok yerli yazılım meraklılısısın işletim sistemin pardus mu?
-
DJ_Alper bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
Hocam sen de hemşehrin diye amma vestelcilik oynadın he :D
"varya paraya doyumsuz bu godoman adamların hepsi yeminle diyo sırf piyasada bizimde yerimiz olsun diye yapıyolar yoksa türkmüş yerlimiş fln bahane"
Arkadaşın sözüne ben de imzamı atıyorum. Sevgiler.
-
DJ_Alper bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
hocam ben b sözleri vestelde calisan birisi olarak soyluyorum emin ol islerini ne kalitede yapiyolar bilmek istemezsin 5 mtre ötemde android devlp kismi var ben biliyorum ne yaptiklarini o yuzden gene soyluyom bu godoman larin paraya olan muhabbetleri olmasa ciddi diyom ne oraya bi android devlp diye birim kurar nede bu isi ciddiye aliyormus gibi yapar vestelin politikasi tamamen pazarda yer edinme uzerine buraya gelip 1 ay calisan gene anlayabilir bunu zor bi olay degil admlar en iyisini biz yapalim diye bi rekabetleri yok tamamen turkiyedeki pazar payida bizim de yerimiz olsun amacli bi uretim ve ya tutarsa anlayisi baska bisey yok ama yinede benim zoruma giden bunu o kdr yerli firma arasindan cikip en iyi sirketlerden biris olan vestelinyapmasi hoca yani vestelin biz yer telfon yapiyoz demesi (yalan yere) olay bu...
-
HoLyCat bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
bok atmayalım. bütün markalar topluyor. her parçanın uzmanlaşmış firması var. Oradan alınıyor hepsini kendi yapacak olsu hakı bokunu karşılamaz ilk aşamadauzun vadeli işler unutmayınki vestel deki adamlar burda yazdıklarınızın hepsini biliyor %100 Türk denmesinin sebebinide satış stratejisi olarak görüyürorum. Her yüzde yüz denilene laf atmakta trend oldu arkadaş bi destek ver. Parçaları verelim hadi geçir birbirine :) çinin androidli ayfonunu alacağına git bunu al daha iyi heryerde serviside var. Bir açık kapatılmış oldu bana göre çokda iyi olmuş dahada geliştirilmesi dileğiyle.
whatsapp ın yerlisinide isterler %100 olmazsa olmaz vay arkadaş :S
OoOoO hocam sen neyin derdindesin..
http://www.youtube.com/watch?v=BIcT1XGxr2o&noredirect=1
Bak buda türk malı..
Nasıl yani dersen Bir asia tarafında üretilenleri var...
Birde türkiyede merdiven altında toplananlardan var.
Simdi adam bunu parca parca alıp topluyor birleştiriyor..
Türk malımı oluyor?
ayarlar bu şekilde: vifi - bulütüt :DD d :D Hocam bu replikaları nasıl yapıyorlar ya? Türkiyede bu denli akıllı telefon malzemesi nerede var da hemen hemen her cihazın replikasını yapıyorlar?
-
DeadLyShadoW bunu yazdıCastaway bunu yazdı
Türkler üretmiyor, Türkler bok gibi üretiyor, Türk malıysa almam ...
Aha adamlar üretti. Kaçınız alıcak bu telefonu ? Anca bok atarlar. Üret daha iyisini kardeşim.
aynen kardeş birşey paylaşacağım bu konu beni hep etkiledi. Yanlış hatırlamıyorsam 2004 yılında Vestel'in ve Samsung'un Arge ye yatırımları 4,5 milyon dolardı başa baş bir şekilde. Şimdi ise Vestelin 800 mühendisi var ve yatırımı 20 milyon dolar civarında olması lazım buna karşın Samsung mühendis sayısını bilemiyorum ama 40 milyar doları falan bulacağı söyleniyor bu seneki yatırımlarının. (Bu arada Vestelde çalışmıyorum,öğrenciyim) Ne oldu ne fark etti biliyomusunuz ?
Sadece Samsung çok başarılı ya da Vestel başarısız oldu diyemezsiniz. Net konuşuyorum bakın DİYEMEZSİNİZ. Sen sırf Türk olduğu için Vestel alsaydın o adam belki bilgisayar yaparken tüm parçaları yurt dışından getirip birleştirecekti ya da ekranları,lcd leri getirip üstüne Vestel yazıp satacaktı. Ama, bakın iyi okuyun, eğer Vestelden almaya devam etmiş olsaydın belkide şuan ki Arge si 200 milyon dolar olacaktı. Ha sen şimdi diyceksinki neden Vestel alsaydım. Vestelin yerine ne aldın? Vestel yerine sen birleştirdin parçaları 100-200 lira az para verdin, orda burda Vesteli kötüledin sonuç ortada kardeş... Eğerki az biraz milliyetçilik varsa içinde bozulacak da olsa (bozulmaz da) fazla para da verecek olsanda alacaksın Türk yapımını. LCD sini ,LED ini ,ekranını bilgisayarını, ( ki artık laptob üretimini durdurdu satamadığından ötürü ) satın alacaksın ki bu Vestel kendine güvenip yoluna devam etsin... Hepiniz bok atın telefona kardeş Samsung da Apple da dünyanın a.koysun...
Vestele de helal olsun...
aynen katılıyorum dediklerine hocam. Gidin bi Kore'ye Japonya'ya adamlar yeri geliyo fazla para veriyor, yeri geliyor biraz daha az kaliteli olsun ama yerli malı olsun diyor.
vestele bok atan müridler, ulan adam emeklemeden yürüsün mü? önce getircek birleştircek tabi, biraz zaman geçer baktı ki satabiliyo vidasından başlar üretmeye, sonra kapak batarya vs derken al sana yerli malı. bir anda gökten zembille inmiyoki milyar dolarlık yatırımlar.
-
http://www.mynet.com/tv/dg-tv-izle-vestel-venus-55-v-inceleme-vid-1975861/?utm_source=anasayfa
899 TL'miş :D
adamın "ya bi siktirin gidin" diyesi geliyor işte diyeedim :)
antutu skoru da 1700'müş