Veteriner Arkadaşlar Yardım Edebilir Mi? (Bilgisayar Kedisi Hakkında)
-
Bilgisayar kedisi dedim dikkat çekti tabi :) Öyle söylememin bir sebebi var. :)
arkadaşlar bizim bilgisayar kedisini bugün severken karnının altında beyaz bir top gibi bir şey gördüm. dokundum sıktım tepki vermedi.
internette aradım ama millet karın şişliğinden bahsetmiş hep. ben resmini çektim. veterinerlere ya da daha önce böyle bir şey ile karşılaşanlar yardım edebilir mi nedir bu?
-
Önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama Göbek fıtığı ya da yağ bezesi olabilir. Bi veterinere götür. Eğer durumun yoksa belediyenin veterinerleri oluyor onlara da götürebilirsin.
-
saftiriksincap bunu yazdı
Önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama Göbek fıtığı ya da yağ bezesi olabilir. Bi veterinere götür. Eğer durumun yoksa belediyenin veterinerleri oluyor onlara da götürebilirsin.
parazit filan olur diye korktm hocam
-
myblackworldweb bunu yazdısaftiriksincap bunu yazdı
Aşı yaptırmıyor musun hocam?
-
haha sıcağı bulunca nasıl mayışmış şerefsis :D
-
Attığın resimden inan hiç bişey belli olmuyor. Dişi mi kedi?
-
cok tatlı lan
-
saftiriksincap bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdısaftiriksincap bunu yazdı
Aşı yaptırmıyor musun hocam?
aşı yaptırıyorum am yinede ne olur ne olmaz.
u235 gece gelip bilgisayarın btuşlarına oturup mırrrr diyor :)
qra51 hocam 2. resimde görüken beyaz kısım pinpon topunun ortadan 2 ye bölünmüş hali kadar. ve yumuşak. erkek bu arada. -
qra51 bunu yazdı
Attığın resimden inan hiç bişey belli olmuyor. Dişi mi kedi?
hayırdır hocam? kedilere mi sardın? :f
-
:D veterinerim la ben
-
hocam muayene etmeden fotoğraftan birşey söylemek imkansız. göbek fıtığı olabilir lipom olabilir kist olabilir apse olabilir olabilirde olabilir yakında bir hekime danışmanı tavsiye ederim.