Vigilante Filmleri
-
Bende aynı durumdayım o yüzden shutdown programını ve saatli priz kullanıyorum , konuyu takipdeyim.
-
Bu aralar bu konuları açma moda oldu tahribatta,
-
bu film türüne en uygun örnek bence the dark knight tır.
dizi olarakta person of interest öneririm.
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------Bende aynı durumdayım o yüzden shutdown programını ve saatli priz kullanıyorum , konuyu takipdeyim.
-----------------------------priz dalgasını anlamadım :W
-
kreyzi , daha önce çalar saat kullandınmı bilmiyorum onun gibi üstündeki döner başlığı çeviriyorsun sbit noktaya geldimi elektrikle pc bağlantısını kesiyor , 1 dk öncesinede shutdown programını ayarla direk kapamasın bilgisayarın ,normalde shutdown dan sonra gerek kalmıyor böyle birşeye ama benim modem şarj aynı prize bağlı olduğu için onlarda kapanıyor.
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------kreyzi , daha önce çalar saat kullandınmı bilmiyorum onun gibi üstündeki döner başlığı çeviriyorsun sbit noktaya geldimi elektrikle pc bağlantısını kesiyor , 1 dk öncesinede shutdown programını ayarla direk kapamasın bilgisayarın ,normalde shutdown dan sonra gerek kalmıyor böyle birşeye ama benim modem şarj aynı prize bağlı olduğu için onlarda kapanıyor.
-----------------------------bağlantıyı şimdi kurdum :)
-
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Bu tarz bir film izledim bugün ne çok süper ne çok dandik ortası belki sen beğenirsin
Dolan’s Cadillac 2009
http://www.imdb.com/title/tt0963965/
-----------------------------güzel filmdir izledim
-
balans ve manevra, ağır roman, romantik, bay e, tabutta rövaşata dediklerinin türkçesine uygun olanlar sanırım.
-
Dexter