Vınn İle Lol Oynamak?
-
netbalancer: http://seriousbit.com/netbalancer/
al kotayı bununla takip et
-
oynarsın sıkıntı olmaz 1 saatlik ortalama bir maç 20 mb kota yer :) bulunduğun konuma göre pingler arasıra fırlayabilir ben alanyadayken oynuyordum baya baya :) sadece lol için 3g modemim vardı evde net kullanmıyorum normalde 1 gb ile deli gibi oynuyorduk sıkıntı olmuyor
-
Gzx bunu yazdı
oynarsın sıkıntı olmaz 1 saatlik ortalama bir maç 20 mb kota yer :) bulunduğun konuma göre pingler arasıra fırlayabilir ben alanyadayken oynuyordum baya baya :) sadece lol için 3g modemim vardı evde net kullanmıyorum normalde 1 gb ile deli gibi oynuyorduk sıkıntı olmuyor
adana cukurovadayım dostum merkez sayılır zaten adananın heryeri merkez neyse deneyecem sonucları yazarım. su update bi biteydi
-
40dklık oyun 15 20 mb yiyor lolde. dota2de 60'ı buluyor.
-
30 dk cs 1.6 oynamıştım 10-20 mb arası bişi tutmuştu.
online maç izlemiştim korsan ligtv den 90 dk maç 120 mb tutmuştu :) bi sonraki daha kaliteliydi görüntü 220 mb tutmuştu oda :)
kahveden ucuza mal olmuştu vınn. ek bilgi olsun buda aklınız da bulunsun :D
-
aram oyna dene hocam, riske girme :D
-
Belki fikir verir. Demin DOTA 2 oynadım 45 dklık bir oyun. 50 MB Download 10 MB Upload yapmış oyun oynarken. 3G de genellikle ping problemleri yaşanıyor. Oyunun updatelerini patchlerini 3g den indirmezsen pek sıkıntı olmaz kota anlamında. Ama günde 10 oyun atıyorsan benim gibi 6-7 günde kota mota kalmaz.
-
vınnla oynuyorum. skpye üzerinden arkadaşlarla konuşarak oynadığımız için kota çabuk bitiyor. eğer skype kullanmazsan ve video falan izlemezsen iyi gider diye düşünüyorum.
lag konusunda lag falan olmuyor. bende 120ms civarlarında.
-
vınn ve lol ü aynı cümlede görünce tüylerim diken diken oluyor anısı büyük :|
-
turkcell vın ile oynuyorum maç başı 20 mb yiyo pingde 90-110 arası.