Virtulbox'ta Kurdugumuz Sanal İşletim Sistemini Sanal Olmadan Kurabilirmiyiz?
-
portable-live olanlara pek bakma, peki normal olanlarda hatayi nerede aliyorsun ?
-
on yuklemeyı yapıyor dosyaları atıyor ondan sonra sıyah ekranda wındows 7 logosunun oldugu en basta kuruluma baslamadan
-
internette farkli farkli cozumler belirtmistler kimi bios'tan ahci'yi aktiflestirdim oldu demis, kimide kurulum yapacagim hdd disindaki herseyi (usb, yedek disk etc.) cikarip kurdum sorunsuz demis. dene bisey kaybetmezsin.
-
yok hocam :S olmadı
-
Var bundan 2-3 sene önce gördüydüm
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
Var bundan 2-3 sene önce gördüydüm
-----------------------------hocam nasil bisiydi nasil aratsak buluruz
-
aynı anda iki işletim sistemi kuruluyor. Ben şimdi linux ve windowsu birlikte kullanıyorum. Bilgisayarı Kapatıp açıyon hangi işletim sistemi açılsın diye soruyor. Klavye ile Hangisini seçersen o açılır.
-
balik_ bunu yazdı:
aynı anda iki işletim sistemi kuruluyor. Ben şimdi linux ve windowsu birlikte kullanıyorum. Bilgisayarı Kapatıp açıyon hangi işletim sistemi açılsın diye soruyor. Klavye ile Hangisini seçersen o açılır.
-----------------------------hocam bnm durum biraz farkli windows yukleyemiyorum
-
derbend bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
-----------------------------hocam bnm durum biraz farkli windows yukleyemiyorum
Gaz firen şanzıman windowsun hali duman :) windowsu bıraktım sayılır eskisi gibi bilmiyorum pek fazla. Linuxta uzmanlaşiyorum. -
derbend bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------Hacı biostan raidi kapatıp denermisin ?