Vistanın Üzerine Xp Kurulur Mu?
-
Bence kurulur ama emin değilim sürücüler hasar görecek diye çünkü farklı işletim sistemleri sonuçta.Neyse,bir kere kurmuştum ama mobil modem için izin vermedi.Ocak'ta taahütü bitince geçicem sabit ttnet kabloluya.Ona uyumlu olur sanırım.Siz ne diyorsunuz?
-
üstüne? farklı sürücü ok de direkt vistanın üzerine hata vermezmi? :|
-
kurulmuyor
önce kaldırman lazım vistayı
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
kurulmuyor
önce kaldırman lazım vistayı
----------------------------- -
Çift işletim sistemi olarak kullanabilirmi diyorsan kullanılabilir ama ikiside birbirinden tamamen bağımsız olur. Benim laptopta xp ile w7 yi birlikte kullanıyorum.
-
Yok ben tamamen xp diyorum.Vistayı silmeyince hata vermiyor nerden çıkardın :) Kaldırmadan kurdum. Ha bu arada masaüstü bilgisayarların hep win7 xp falan hiç vista göremedim laptoplarda hep vista falan. Birde vista'nın bile dandiği home basic.
-
bu adam amatör şeyini kaldırmak için mi konu açıp duruyo :/
-
Tamam işte yardım istiyoruz alla alla =)
-
sen ne istediğini bilmiyorsun ki birader. Vista üzerine Xp kurulur mu diye soru olmaz bikere ! Vista ile xp aynı anda kullanılır mı diye sormak istedin galiba. ya da vistayı silip xp kurabilir miyim gibi bi' şey demek istemiş olmalısın . Şayet sorun böyle bir şey ise cevap evet.
-
Valentinus bunu yazdı:
-----------------------------
Tamam işte yardım istiyoruz alla alla =)
-----------------------------hocam eğer benim dediğim gibi o rütbeyi kaldırmak için yapıyorsan kısa sürede banlanırsın boşuna kasma :)
-
Allah belamı versn birşey kasmıyorum.Sadece sordum.Sorular birikti.