Vizesiz AB'ye Giriş Dönemi Başlayacak
-
Biz gireriz Ab dağılır. Ab de tek başımıza kalırız, sonra Müslüman ülkeleri alırız, Ab müslüman oldu diye haber yapar mynet :|
Oha, ben bile kendime şaşırdım :D
-
İtalya nın durum iyi değil hacılar. Ev arkadaşım italyan ekonomi okuyor, hiç iç açıcı değil dedi. Valla biz ab girecez, sonra ab bize girecek gibi bir his var içimde :/
-
bok atmayin len, ab dagilmaz, suanda krizin icerisindeler ve cikacaklar buyuk ihtimalle. bunun sebebide yeni giren gelismemis ulkelerin ab ye yuk olmasidir. yunanistanda cok fazla zarara ugratti tabi.
ab nini dagilmasi demek almanya ve ingilterenin ve fransanin ekonomisinin gocmesi demektir. boyle bir durumlada karsilasmayacagiz.
ab ye girmek her zaman bir hayal bizim icin, belki girmememiz daha iyi cunku otu boku ab ye gidecek.
kaliteli insanin zaten ab ile sorunu yoktur. sanmiyorum ki vize alamasin, 3 gunde cikariyorlar vizeyi.
-
hadi bakalım tam 3 sene sonra yeşilim bitiyor, iyi denk gelmiş olur :)
-
imzalar 16 aralıkta atılıyor ankara'da.. davutoğlu açıklama yaptı en geç 3.5 yıl içinde kalkacak diyor.. evet vizesiz giriş güzel olacak ama schengen e girebilmek önemli o zaman türkiye çok daha farklı bir yer olacaktır.
bu resim de baya komik olmuş
en çok sevinen de davutoğlu :))
http://ensonhaber.com/davutoglundan-vize-muafiyeti-aciklamasi-2013-12-04.html
-
1964 den sonra ele geçen vizesiz dolaşım buna kim inanır :)
youtube da 1995 avrupa birliği açıklamalarını izleyin derim. -
abdullah gül ün konuşmasını kast ediyorsan,sen mevzuya yanlış girmişsin. açtığım konu ab üyeliği ile ilgili değil vize muafiyeti. nasıl rusya, japonya ya bilmem nereye vizesiz gidebiliyorsak ab ülkelerine de vizesiz gitmek için atılmış bir adım.
ikinci olarak abdullah gül ün söylemleri siyasi bir şey, şuan da da o adamın ab ye karşı olduğunu düşünüyorum ama bunu konumu gereği söyleyemez ve konu siyasete döner. ben burada partilerle ilgili bir şey demedim. bir brezilyalı,arjantinli, şilili, kanadalı ... o ülkelere vizesiz girebiliyorsa biz neden giremeyelim? bunla ilgili adaletsizlik düzeltiliyor. konu da bunla alakalı..
-
He yaw heee...
İnandık..!
(inanmış gibi yapın beyler :)
-
iyi güzel hoşta bide işin başka bi tarafı var okuduğum kadarıyla avrupa ne kadar kaçak Türk kürt varsa hepsini Türkiyeye geri yollıcaklarmış anlaşma bu şekilde yani avrupa bakmak istemediği yük olanları Türkiyenin başına yollıcak
-
hiç bu kadar cahilce bir cevap görmedim hocam.. vize muafiyeti alan bir sürü ülke var neden türkiye olmasın? ab üyeliği ise daha farklı politik sebeplere dayanıyor.. ben bu konuyu uzun süredir araştırıyorum takip ediyorum, yabancı insanlarla konuşuyorum, onların haber sitelerine bakıyorum, yorumlarına bakıyorum. artık türkiye yi güçlü olarak görüyorlar genel itibariyle, turistlerle konuşyorum, türkiye yi sadece yemekleri güzel diyerek nitelendirmiyorlar, yani değişen çok şey var.. he yaw inandık diye yazan biri ne kadar anlayabilir orası şüpheli.. sen "yawlamaya" devam et..
@baracuda, hocam geri kabul anlaşması var ama o anlaşma öyle değil, benim dediğim şekilde. eğer türkiye üzerinden kaçak bir giriş olmuş ise bu ülkeler bu kişileri türkiye iade edecekler. daha önce paraflar atılmış ama imza atılmamıştı çünkü türkiye vize muafiyeti için kesin söz istemişti ve süreç tıkanmıştı. şimdi başbakan onay verdi, imza atılacak. eğer türkiye üzerinden kaçak biri girmişse daha önce bu türk-kürt-arap-afrikalı ne olduğu önemli değil, o zaman türkiyeye iade edilecek ve sorumluluk türkiyenin olacak. avrupada yaşayan vatandaşlar resmi yolla gitmişse zaten ya vatandaştır ya da oturum/çalışma izinleri vardır
unbalanced tarafından 05/Ara/13 01:10 tarihinde düzenlenmiştir