folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vizesiz AB'ye Giriş Dönemi Başlayacak

Vizesiz AB'ye Giriş Dönemi Başlayacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Biz gireriz Ab dağılır. Ab de tek başımıza kalırız, sonra Müslüman ülkeleri alırız, Ab müslüman oldu diye haber yapar mynet :|

Oha, ben bile kendime şaşırdım :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

İtalya nın durum iyi değil hacılar. Ev arkadaşım italyan ekonomi okuyor, hiç iç açıcı değil dedi. Valla biz ab girecez, sonra ab bize girecek gibi bir his var içimde :/

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bok atmayin len, ab dagilmaz, suanda krizin icerisindeler ve cikacaklar buyuk ihtimalle. bunun sebebide yeni giren gelismemis ulkelerin ab ye yuk olmasidir. yunanistanda cok fazla zarara ugratti tabi.

ab nini dagilmasi demek almanya ve ingilterenin ve fransanin ekonomisinin gocmesi demektir. boyle bir durumlada karsilasmayacagiz.

ab ye girmek her zaman bir hayal bizim icin, belki girmememiz daha iyi cunku otu boku ab ye gidecek. 

kaliteli insanin zaten ab ile sorunu yoktur. sanmiyorum ki vize alamasin, 3 gunde cikariyorlar vizeyi.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

hadi bakalım tam 3 sene sonra yeşilim bitiyor, iyi denk gelmiş olur :)

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

imzalar 16 aralıkta atılıyor ankara'da.. davutoğlu açıklama yaptı en geç 3.5 yıl içinde kalkacak diyor.. evet vizesiz giriş güzel olacak ama schengen e girebilmek önemli o zaman türkiye çok daha farklı bir yer olacaktır.

bu resim de baya komik olmuş 

Davutoğlundan%20vize%20muafiyeti%20açıklaması

en çok sevinen de davutoğlu :))

http://ensonhaber.com/davutoglundan-vize-muafiyeti-aciklamasi-2013-12-04.html 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek

1964 den sonra ele geçen vizesiz dolaşım buna kim inanır :)
    youtube da 1995 avrupa birliği açıklamalarını izleyin derim.

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

abdullah gül ün konuşmasını kast ediyorsan,sen mevzuya yanlış girmişsin. açtığım konu ab üyeliği ile ilgili değil vize muafiyeti. nasıl rusya, japonya ya bilmem nereye vizesiz gidebiliyorsak ab ülkelerine de vizesiz gitmek için atılmış bir adım. 

ikinci olarak abdullah gül ün söylemleri siyasi bir şey, şuan da da o adamın ab ye karşı olduğunu düşünüyorum ama bunu konumu gereği söyleyemez ve konu siyasete döner. ben burada partilerle ilgili bir şey demedim. bir brezilyalı,arjantinli, şilili, kanadalı ... o ülkelere vizesiz girebiliyorsa biz neden giremeyelim? bunla ilgili adaletsizlik düzeltiliyor. konu da bunla alakalı.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

He yaw heee...  

İnandık..!

(inanmış gibi yapın beyler :)

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

iyi güzel hoşta bide işin başka bi tarafı var okuduğum kadarıyla avrupa ne kadar kaçak Türk kürt varsa hepsini Türkiyeye geri yollıcaklarmış anlaşma bu şekilde yani avrupa bakmak istemediği yük olanları Türkiyenin başına yollıcak

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hiç bu kadar cahilce bir cevap görmedim hocam.. vize muafiyeti alan bir sürü ülke var neden türkiye olmasın? ab üyeliği ise daha farklı politik sebeplere dayanıyor.. ben bu konuyu uzun süredir araştırıyorum takip ediyorum, yabancı insanlarla konuşuyorum, onların haber sitelerine bakıyorum, yorumlarına bakıyorum. artık türkiye yi güçlü olarak görüyorlar genel itibariyle, turistlerle konuşyorum, türkiye yi sadece yemekleri güzel diyerek nitelendirmiyorlar, yani değişen çok şey var.. he yaw  inandık diye yazan biri ne kadar anlayabilir orası şüpheli.. sen "yawlamaya" devam et..

@baracuda, hocam geri kabul anlaşması var ama o anlaşma öyle değil, benim dediğim şekilde. eğer türkiye üzerinden kaçak bir giriş olmuş ise bu ülkeler bu kişileri türkiye iade edecekler. daha önce paraflar atılmış ama imza atılmamıştı çünkü türkiye vize muafiyeti için kesin söz istemişti ve süreç tıkanmıştı. şimdi başbakan onay verdi, imza atılacak. eğer türkiye üzerinden kaçak biri girmişse daha önce bu türk-kürt-arap-afrikalı ne olduğu önemli değil, o zaman türkiyeye iade edilecek ve sorumluluk türkiyenin olacak. avrupada yaşayan vatandaşlar resmi yolla gitmişse zaten ya vatandaştır ya da oturum/çalışma izinleri vardır

unbalanced tarafından 05/Ara/13 01:10 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 4516 Toplam Mesaj: 38