Vk.Com‘Da Takılan Var Mı?
-
beyler bu site nasıl bir site rusların facebook'u filan diyorlar birde film üzerine çok sağlam bir siteymiş en güzel filmeri filan en kaliteli şekilde bulabiliyor muşuz adult konusundada iyiymiş
kayıt olurken telefon filan istedi işkillendim giren bile biri varsa anlatabilir mi? -
bide kari kiz dusme durumu nasil bu sitede ? vizede yok atlar gideriz kizlar ingilizce biliyomu?
-
-
ipTelefon bunu yazdı
bide kari kiz dusme durumu nasil bu sitede ? vizede yok atlar gideriz kizlar ingilizce biliyomu?
Ruslarin %80'i i ingilizce bilmez -
SeRDaR bunu yazdı
beyler bu site nasıl bir site rusların facebook'u filan diyorlar birde film üzerine çok sağlam bir siteymiş en güzel filmeri filan en kaliteli şekilde bulabiliyor muşuz adult konusundada iyiymiş
kayıt olurken telefon filan istedi işkillendim giren bile biri varsa anlatabilir mi?doğrudur rusyadan okumaya gelen arklar vardı hep ordan konuşuyorlar sordum biz hep bunu kullanıyoruz dedi
akmarky tarafından 03/Ağu/13 16:54 tarihinde düzenlenmiştir -
evet kullanıyorum fakat rus felan oyle cok yok genelde iskandinav ( litcan , polanyalı, belarus vs. ) gibiler daha cok
-
vaay iyiymiş peki buradaki profilleri google indexliyor mu? indexliyorsa bunun engelleme olayı var mı?
-
zumsuk var :D
-
ben kayıt oldum manyak güzel bi ste telefon onay kodu için geçerli facebok gibi binlerce fake hesap yok hocam :) güzel filmlerde var kısalı uzunlu :)
-
genelde film siteleri buraya upload yapar sağlam sitedir ama ortam nasıl bilmiyorum
-
Hürriyet milliyet sağolsun haber yapınca ne kadar yaralı stayla varsa karı kız düşürmek için kayıt oldu sonra şikayet ettiler Türkiyeye kapandı site Türkiyeden girişlere.Sonra Ruslar Türkiyeye tatile geldiğimizde giremiyoruz dediler bu sefer tekrar açıldı.
EDIT:4 seneye yakın bir süredir kullanıyorum.
u235 tarafından 03/Ağu/13 17:17 tarihinde düzenlenmiştir