folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vodafone Fatura Borcum İçin Beni Avutaka Vermiş Yardım

Vodafone Fatura Borcum İçin Beni Avutaka Vermiş Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Selamlar benim ihmal ettiğim 2 faturam vardı biris 35 birisi 37 tl kadar bunları ödemedim yasal faizi ne kadar olursa olsun önemli deil ama bu gün ödemek için gittim beni avukata vermişler avukata ödemem gerekiyormuş borcu.Avukat ücret alırmı yada ne yapmam gerekiyor bu konuda yardım arkadaşlar

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Ne kadardir bekliyordun? Musteri hizmetlerini ara sov odemeye geldim parayi almadiniz ne ayaksiniz siz falan

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

a) avukata ağla sızla

b) cingar çıkar 

her iki durumda da faizde indirime gidebiliyorlar insanflarına kalmış. bende yakınlardan biliyom avukat eline düşeceğine b*k kuyusuna düş :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

a) avukata ağla sızla

b) cingar çıkar 

her iki durumda da faizde indirime gidebiliyorlar insanflarına kalmış. bende yakınlardan biliyom avukat eline düşeceğine b*k kuyusuna düş :|

Yaa zaten toplasan 70 75 tl faiz gelsin 90 tl yapsın o mesele deil ama avukat gidip g.t gibi çok para ister diye dert ediyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corcil
    corcil's avatar
    Erkek

ben vodafone vekilliği yapan avukatın yanında çalışıyorum :D yardımcı olam :

---------------------------------------------------------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

corcil bunu yazdı:

Aradığım sesi duydum :D hocam meselenin özeti benim 2 faturam var vodafone beni avukata vermiş yasal faiz hariç bana bir para girer mi ??? bana daha yazı mail sms bir şey gelmedi şans eseri öğrendim (vodafone bayisinden) ne yapmam gerekiyor yolu yordam nedir bu işin :D

Not:Su anda avea ya geçtim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bak şimdi tecrübe konuşuyor beni iyi dinle hiç acele etme hiç panik yapma.

Avukat seni arayacaktır o kadar borcun var bu kadar var icra haciz v.s cart curt atıp tutacaktır :)

sende hiç zkine takmaz bir vaziyette  benim fatura borcum 35+37 tl bunu öderim başkada zırnık vermem alıyorsanız alın almıyorsanız gidin icraya verin diyeceksin :)

Seve seve o parayı alıp dosyayı kapatacklar.Hiç bir avukat hukuk bürosu 70 lira için dosya açıp icra dairelerinde koştumaz.

ama sen gidipte ben borcumu öderim neyse kapatalım aman çabuk bitsin dersen kitledikce kitlerler..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

corcil bunu yazdı:

bana lazımsın sen vodafone a dava açmak üzereyim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corcil
    corcil's avatar
    Erkek

avukata vermişler ise yasal takip başlamıstır . yani icra dairesinde dosyan var demek bu :D  e-devlet görebilirsin hangi avukat ki bi öğren belki bizdedir :D  

ödemeye gelirsek mecbur ödeyecen . ha itiraz ederim dersen tebliğat gelince 1 hafta içinde etmelisin ki sana gelmeyede bilir muhtara bırakıyolar bazen amk postacılar.. 

borcun 

35+37 = 72   fauralar

72 de avukatlık ücreti 

30-35 de dosya açılış masraflar civarı

7 lira da posta masrafı

faiz nedir bilmiyom dosya ne zaman açıldı ona bağlı  / faiz oranı %23 bizde aynıdır muhtemelen

ödemeyi icra dairesine veya avukata yaparak dosyayı kapabilirsin... 

geçmiş olsun bizde senin gibi 20 bin civarı var :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corcil
    corcil's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Bak şimdi tecrübe konuşuyor beni iyi dinle hiç acele etme hiç panik yapma.

Avukat seni arayacaktır o kadar borcun var bu kadar var icra haciz v.s cart curt atıp tutacaktır :)

sende hiç zkine takmaz bir vaziyette  benim fatura borcum 35+37 tl bunu öderim başkada zırnık vermem alıyorsanız alın almıyorsanız gidin icraya verin diyeceksin :)

Seve seve o parayı alıp dosyayı kapatacklar.Hiç bir avukat hukuk bürosu 70 lira için dosya açıp icra dairelerinde koştumaz.

ama sen gidipte ben borcumu öderim neyse kapatalım aman çabuk bitsin dersen kitledikce kitlerler..

olurmu kardeşim avukat arıyorsa yasal takip başlamıştır ve avukatlık ücretini söke söke alır oda avukatta ödemessen ödeme der zikinde bile olmaz :D bırakır faiz binsin 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

corcil bunu yazdı:

avukata vermişler ise yasal takip başlamıstır . yani icra dairesinde dosyan var demek bu :D  e-devlet görebilirsin hangi avukat ki bi öğren belki bizdedir :D  

ödemeye gelirsek mecbur ödeyecen . ha itiraz ederim dersen tebliğat gelince 1 hafta içinde etmelisin ki sana gelmeyede bilir muhtara bırakıyolar bazen amk postacılar.. 

borcun 

35+37 = 72   fauralar

72 de avukatlık ücreti 

30-35 de dosya açılış masraflar civarı

7 lira da posta masrafı

faiz nedir bilmiyom dosya ne zaman açıldı ona bağlı  / faiz oranı %23 bizde aynıdır muhtemelen

ödemeyi icra dairesine veya avukata yaparak dosyayı kapabilirsin... 

geçmiş olsun bizde senin gibi 20 bin civarı var :D

Hımm desene fatura +faiz+avukatlık ücreti kaçtı :D %23 olayı aylık mı ??

Toplam Hit: 11070 Toplam Mesaj: 28