Vodafone Fatura Borcum İçin Beni Avutaka Vermiş Yardım
-
Selamlar benim ihmal ettiğim 2 faturam vardı biris 35 birisi 37 tl kadar bunları ödemedim yasal faizi ne kadar olursa olsun önemli deil ama bu gün ödemek için gittim beni avukata vermişler avukata ödemem gerekiyormuş borcu.Avukat ücret alırmı yada ne yapmam gerekiyor bu konuda yardım arkadaşlar
-
Ne kadardir bekliyordun? Musteri hizmetlerini ara sov odemeye geldim parayi almadiniz ne ayaksiniz siz falan
-
a) avukata ağla sızla
b) cingar çıkar
her iki durumda da faizde indirime gidebiliyorlar insanflarına kalmış. bende yakınlardan biliyom avukat eline düşeceğine b*k kuyusuna düş :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------a) avukata ağla sızla
b) cingar çıkar
her iki durumda da faizde indirime gidebiliyorlar insanflarına kalmış. bende yakınlardan biliyom avukat eline düşeceğine b*k kuyusuna düş :|
-----------------------------Yaa zaten toplasan 70 75 tl faiz gelsin 90 tl yapsın o mesele deil ama avukat gidip g.t gibi çok para ister diye dert ediyorum
-
ben vodafone vekilliği yapan avukatın yanında çalışıyorum :D yardımcı olam :
-
corcil bunu yazdı:
-----------------------------ben vodafone vekilliği yapan avukatın yanında çalışıyorum :D yardımcı olam :
-----------------------------Aradığım sesi duydum :D hocam meselenin özeti benim 2 faturam var vodafone beni avukata vermiş yasal faiz hariç bana bir para girer mi ??? bana daha yazı mail sms bir şey gelmedi şans eseri öğrendim (vodafone bayisinden) ne yapmam gerekiyor yolu yordam nedir bu işin :D
Not:Su anda avea ya geçtim
-
Bak şimdi tecrübe konuşuyor beni iyi dinle hiç acele etme hiç panik yapma.
Avukat seni arayacaktır o kadar borcun var bu kadar var icra haciz v.s cart curt atıp tutacaktır :)
sende hiç zkine takmaz bir vaziyette benim fatura borcum 35+37 tl bunu öderim başkada zırnık vermem alıyorsanız alın almıyorsanız gidin icraya verin diyeceksin :)
Seve seve o parayı alıp dosyayı kapatacklar.Hiç bir avukat hukuk bürosu 70 lira için dosya açıp icra dairelerinde koştumaz.
ama sen gidipte ben borcumu öderim neyse kapatalım aman çabuk bitsin dersen kitledikce kitlerler..
-
corcil bunu yazdı:
-----------------------------ben vodafone vekilliği yapan avukatın yanında çalışıyorum :D yardımcı olam :
-----------------------------bana lazımsın sen vodafone a dava açmak üzereyim.
-
avukata vermişler ise yasal takip başlamıstır . yani icra dairesinde dosyan var demek bu :D e-devlet görebilirsin hangi avukat ki bi öğren belki bizdedir :D
ödemeye gelirsek mecbur ödeyecen . ha itiraz ederim dersen tebliğat gelince 1 hafta içinde etmelisin ki sana gelmeyede bilir muhtara bırakıyolar bazen amk postacılar..
borcun
35+37 = 72 fauralar
72 de avukatlık ücreti
30-35 de dosya açılış masraflar civarı
7 lira da posta masrafı
faiz nedir bilmiyom dosya ne zaman açıldı ona bağlı / faiz oranı %23 bizde aynıdır muhtemelen
ödemeyi icra dairesine veya avukata yaparak dosyayı kapabilirsin...
geçmiş olsun bizde senin gibi 20 bin civarı var :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Bak şimdi tecrübe konuşuyor beni iyi dinle hiç acele etme hiç panik yapma.
Avukat seni arayacaktır o kadar borcun var bu kadar var icra haciz v.s cart curt atıp tutacaktır :)
sende hiç zkine takmaz bir vaziyette benim fatura borcum 35+37 tl bunu öderim başkada zırnık vermem alıyorsanız alın almıyorsanız gidin icraya verin diyeceksin :)
Seve seve o parayı alıp dosyayı kapatacklar.Hiç bir avukat hukuk bürosu 70 lira için dosya açıp icra dairelerinde koştumaz.
ama sen gidipte ben borcumu öderim neyse kapatalım aman çabuk bitsin dersen kitledikce kitlerler..
-----------------------------olurmu kardeşim avukat arıyorsa yasal takip başlamıştır ve avukatlık ücretini söke söke alır oda avukatta ödemessen ödeme der zikinde bile olmaz :D bırakır faiz binsin
-
corcil bunu yazdı:
-----------------------------avukata vermişler ise yasal takip başlamıstır . yani icra dairesinde dosyan var demek bu :D e-devlet görebilirsin hangi avukat ki bi öğren belki bizdedir :D
ödemeye gelirsek mecbur ödeyecen . ha itiraz ederim dersen tebliğat gelince 1 hafta içinde etmelisin ki sana gelmeyede bilir muhtara bırakıyolar bazen amk postacılar..
borcun
35+37 = 72 fauralar
72 de avukatlık ücreti
30-35 de dosya açılış masraflar civarı
7 lira da posta masrafı
faiz nedir bilmiyom dosya ne zaman açıldı ona bağlı / faiz oranı %23 bizde aynıdır muhtemelen
ödemeyi icra dairesine veya avukata yaparak dosyayı kapabilirsin...
geçmiş olsun bizde senin gibi 20 bin civarı var :D
-----------------------------Hımm desene fatura +faiz+avukatlık ücreti kaçtı :D %23 olayı aylık mı ??