Vodafone Genç Avantaj Tarifesi
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
Ben 2008 de turkcell den vodafon a geçtim ve şu anda heryöne mini cep avantaj tarifesindeyim faturalı hatta yım çok iyi turkcell e paraları boşu boşuna senelerce yedirmişim okadar güzel ki bu tarifeleri.
-----------------------------bi tarif et nasıl mış hocam.. aylık ne ödyon ne kadar konuşma limiti var bi özet çık belkim bağlarız.
-----------------------------20 tl aylık ödüyorum ilk 4 ay 400 dk sonraki aylar 250 dk 20 tl,yani +150 dk ilk 4 ay hediye.çokta kullanışlı oluyo kontöre boşuboşuna okadar para veriyomuşuz ve bende hiç bir şikayet yok şu ana kardar.
-
1,5 AY ÖNCE AVEADAYDIM.
400 dkka 4000 sms kampanyası 4 ayda 1 faturamı avea ödeyecek 25tl 6 aydan sonra 35 tl olacaktı.
vodafone kampanyasını gördüm.
hemen geçtim 5 gün önce yaptım zaten artık taahhüt olayı falan yok herhangi bi telefon kampanyası olmadığı sürece.
yarın sabah açılacak mesaj geldi.
25TL.
500DK HER YÖNE
+
5000SMS HER YÖNE
+
HATTIMI TAŞIDIĞIM İÇİN 1 YIL BOYUNCA HER AY 100DKKA DA BEDAVA EXTRADAN.
ETTİMİ AYLIK 600 DKKA.
VODAFONE EZER GEÇER. :)
-
Tarifeden haberi bile olmayan arkadaşlar elinizin altında internet var. Oraya buraya sormak yerine bilgiyi direk kaynağından öğrenseniz daha iyi değil mi ? Daha sonrada kullanan arkadaşlardan memnuniyet derecesini öğrenirsiniz...
Bakınız : Vodafone | Genç Avantaj Tarifesi
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Tarifeden haberi bile olmayan arkadaşlar elinizin altında internet var. Oraya buraya sormak yerine bilgiyi direk kaynağından öğrenseniz daha iyi değil mi ? Daha sonrada kullanan arkadaşlardan memnuniyet derecesini öğrenirsiniz...
Bakınız : Vodafone | Genç Avantaj Tarifesi
-----------------------------Herkes zaten tarifenin ne olduğunu biliyor arkadaşım sadece operatörün nasıl olduğunu bir yamuk yapmadığını soruyorlar.
+ Arkadaşım bende bu tarifeye geçtim daha 25 tl faturam hiç gelmedi 22 23 filan ödüyorum her ay. Güzel bir tarife geçmeni öneririm
-
şuanda trkcelldeki liralar(kontörler) ne olacak acaba numarayı taşıyınca faturadan düşülürmü bu tutar.
-
ben zaten faturalıyim. Bu kampanyaya geçmeyi düşünüyorum ama hala beklemedeyim..vodafone faturali kullaniyorum hemde.
-
aveada ki 400 dk - 4000 sms e geçtim.
ertesi gün aynı paraya bu çıktı...
-
FoKMaN bunu yazdı:
-----------------------------numaranımı taşıdın taşırken eski hattaki kontörler noluyor?
-
efendimiz bunu yazdı:
FoKMaN bunu yazdı:
-----------------------------numaranımı taşıdın taşırken eski hattaki kontörler noluyor?
-----------------------------Avea' dan Vodafone geçtiğimde Avea hattımda 0,05 kuruş kalmış. Vodafone geçtikten 5 gün sonra Avea' dan mesaj geldi. İşte hattınızın taşındığını öğrendik hattınızda 0,05 kuruş kalmış talebiniz doğrultusunda hattınızda kalan kuruşları banka hesabınıza aktarabiliriz. Şeklinde :) İnsan bi arar sorar arkadaş sen 5 senden beri Avea kullanıcısısın ne oldu neden geçtin ne kötülüğümüzü gördün diye soracağına 0,05 kuruşunu aktaralım diye mesaj atmıştı :D
-
Ben kullanıyom memnunum . bu arada kalan dakkayı öğrenmek için *456# yeterli