Volkswagen Polo 1.4 Goal Tüp Taktırmalı Mıyım?
-
evet arkadaşlalr araba aldım Polo 1.4 motor tüp taktırdıgım da motor hacmi küçük oldugu için çekişte sorun yaşar mıyım ve tüp taktırdıgım için herhangi bir sorun yaşarmıyım çekiş haricindeki konularda da...tüp taktırmalıysam hangi marka tüp taktırmalıyım brc atiker zavoli ....
arabamla aynı özelliklere ait sahibinden de başka bir araç buldum özellikleri bu şekilde belki bunlarıda göz önunde bulundurmak gerekebilir...
şimdiden tşkler sn. müridler belki daha önce bu şekilde bir şekilde sorunla karşılasan olmuştur belki diye sormak istedim tekrar tşkler...
-
bütçen uygunsa landi renzo taktır...
-
Geberir araba, 80 beygir var :| Hiç verim alamazsın bence .
-
hocam bu arabaya tüp takılmaz... en fazla filtre takarsın az bişey tasarruf sağlar ama o da çekişten düşerir. bu arabaya hiçbişey gitmez az sür :D
-
scuderia
Marmarisbütçen uygunsa landi renzo taktır...
l enfer c est les autres Sartre ...hocam bütçe olarak baktıgımda brc biraz pahali geliyor renzo bizim bu tarakta pek yaygın değiil sanırım fiyati ne kadar bu renzonun??
DrKeworks
Kayıt : 4 Mart 2007hocam bu arabaya tüp takılmaz... en fazla filtre takarsın az bişey tasarruf sağlar ama o da çekişten düşerir. bu arabaya hiçbişey gitmez az sür :D
hopbidibidiaz sürme ihtimali yok hocam aldık mı süreriz evelallah :D
-
Hocam hayırlı olsun kazasız belasız işşallah
yeni sıralı otogaz sistemleri benzin performansını aratmıyor hocam taktırmalısın bence. Malum benzin fiyatları sürekli hortluyor
edit: sırrı senmiydin yeni farkettim :D
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hayırlı olsun kazasız belasız işşallah
yeni sıralı otogaz sistemleri benzin performansını aratmıyor hocam taktırmalısın bence. Malum benzin fiyatları sürekli hortluyor
-----------------------------haklısın hocam o yüzden lpg taktırıyorum zaten.
tşkler bu arada..
-
o zaman pamuk eller cebe moruq :D
sökül paraları :P
-
benim araba opel astra 1.4 89 eşek gücü var:W
atiker den tüp taktırdım türk malı die cok fena memnunum cekişinde düşmeymiş yok baska bi sıkıntıymıs gram bi sey yok hocam taktır ya zaten rally yapmıoz amk zaten mesela cekemedigi yerde direk benzine atıo orayı geçince gine gaza dönüo akıllı aletler da :W
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
benim araba opel astra 1.4 89 eşek gücü var:W
atiker den tüp taktırdım türk malı die cok fena memnunum cekişinde düşmeymiş yok baska bi sıkıntıymıs gram bi sey yok hocam taktır ya zaten rally yapmıoz amk zaten mesela cekemedigi yerde direk benzine atıo orayı geçince gine gaza dönüo akıllı aletler da :W
-----------------------------bu gişle taktıracağım zaten benzin de altın mübarek :)
ne marka taktırsam memnun olurum ve daha az para çıkar cebimden diye düşünüyorum :P
-
atiker çok reklam veriyo ondan taktır :)