Votka+Bira
-
diğer arkadaşlarla konuştum hepsinin durumu aynı biri ne içtiyse yatağa boşaltmış.Bende gece 2-3 kez boşaltım yaptım sabahta 1 bosta zorlayarak çıkardım parmak yöntemi ile :D soda karışımını yaptım beklemedeyim az hava alıcam dışarı çıkıp.akşama geçer inş.yarına kalmasında
-
O içtiğine Balyoz diyorlar hoca : ) iflahını kurutur adamın
-
vodka-bira kadar saçma bi karışım yok
-
ya en iyi yöntem ne soleyimmi hiç bişeyin kalmaz vur 2 tane 70 binboa ice kendine gelirsin :P
-
ne skimi yersen ye geçmez. amsa sakın su içme daha cok sarfoş olursun en iyisi meyve suyu iç sanrada uzan
-
hangı akla mantıga hizmet mayalıyla mayasızı karıstırırsınız ki...
-
böyle bi durumda denemeye girmiştim :D
akşam ayakta duramıyodum sabah denemede soğuk soğuk terledim burdum alktı falan :D
-
İcerik onemli yuksek alkollu icki ile 1/4 mayali alkol tezat kimya bilimine karsi gelemezsin bedeninle.
-
Votka'ya dikkat özellikle karışımı doğru seçilmedimi vücutta kokain etkisi kadar sert bir etki yapabiliyor. Örneğin Burn yada bunun gibi içeceklerle olan karışımlar vücudu yorar. Alkol sonrası yapılacak şeyleri yazmış arkadaşlar kararında içmeyin lütfen bence ölene sürünene kadar içmek lazım o kadar uçmayacaksak neden içiyoruz dimi? Yaşasın tam bağımsız alkol cumhuriyeti
-
içki sonrasi vucudda toksinler olusur bunlari ter yoluyla koşarak zıplayarak haraket ederek atabilirsin yavrucum.
büyüyünce geçer :D
Toplam Hit: 12121 Toplam Mesaj: 36