Votkalı Jöle

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2010
    Erkek

    How i met your mother Sezon 3 9.bölümde gördüm ve biraz araştırma yaptım.

     

    Ve bu yaz kesinlikle yapacağım bir tarif.Sizle paylaşayım dedim.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=8D4Wqy4YLlY&feature=fvwrel

     

    burdan nasıl yapıldığını görüyoruz. Bunlarda sözlük yorumları::

     

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=votkal%C4%B1%20j%C3%B6le


    djarum black kanka
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    singapurda yemiştim ve hoşuma gitmişti burdada yapmaya çalıştımda bi poka benzemedi tekrardan denemekte fayda war


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2008
    Erkek

    Şu jöle denen şeyi oldum olası sevemedim. Vodka ile de öyle inanılmaz bir tat olacağını sanmıyorum ama deneyin bakalım


    Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    aynen jöleden nefret ederim :|

    en güzeli karpuz yada en çok sevdiğim kavuna şırıngayla votkayı basın. sonra buzdolabında bekletin

    sonra çıkartıp afiyetle yiyin.

    bokunu çıkartıp baya bi bastıysanız kavun karpuzla ilk kafayı bulan insanlar olarak tarihe geçin :D

    Edit :

    Kavunlara 70 lik votkanın 1/4 kadarını basarsanız tadını alırsınız güzelce

    karpuzlara ise büyüklüğüne göre değişir tabi ama 1/2 sini basabilirsiniz.

    şırınga ile basarken öncelikle karpuzdan önce suyunu çekip sonra votka basmayı deneyin soksa basamazsınız votkayı aynı delikten geri fışkırır :D tecrübe ile sabittir :D

    Kavunda sorun olmaz genelde. Fakat kavunda şırıngayı çok ittirmeyin ortasındaki çekirdeklerin olduğu boşlupğa gelmesin bu seferde bi anlamı kalmaz. etli kısıma basacaksınız unutmayın :D

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2008
    Erkek

    oha çok güzelmiş yapımı da kolay gibi geldi, kaçmaz.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    şu şekildede oluyor daha detaylı resmi vardıda bulamadım

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

    aynen jöleden nefret ederim :|

    en güzeli karpuz yada en çok sevdiğim kavuna şırıngayla votkayı basın. sonra buzdolabında bekletin

    sonra çıkartıp afiyetle yiyin.

    bokunu çıkartıp baya bi bastıysanız kavun karpuzla ilk kafayı bulan insanlar olarak tarihe geçin :D


    -----------------------------

    Supermıs aga:D


    ben sadece ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2008
    Erkek
    Sammy bunu yazdı:
    -----------------------------

    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

    aynen jöleden nefret ederim :|

    en güzeli karpuz yada en çok sevdiğim kavuna şırıngayla votkayı basın. sonra buzdolabında bekletin

    sonra çıkartıp afiyetle yiyin.

    bokunu çıkartıp baya bi bastıysanız kavun karpuzla ilk kafayı bulan insanlar olarak tarihe geçin :D


    -----------------------------

    Supermıs aga:D


    -----------------------------
    la denenebilir mi ne dersiniz ?

    Koca hestiy aya bedenem ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    batuhan14 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sammy bunu yazdı:
    -----------------------------

    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

    aynen jöleden nefret ederim :|

    en güzeli karpuz yada en çok sevdiğim kavuna şırıngayla votkayı basın. sonra buzdolabında bekletin

    sonra çıkartıp afiyetle yiyin.

    bokunu çıkartıp baya bi bastıysanız kavun karpuzla ilk kafayı bulan insanlar olarak tarihe geçin :D


    -----------------------------

     

    Supermıs aga:D


    -----------------------------
    la denenebilir mi ne dersiniz ?

    -----------------------------

     

    ilk yazdığım mesajda koydum inceliklerini orayı okuyup deneyin akşamları mükemmel luyo özellikle.

    Edit : burayada koyayım

    Kavunlara 70 lik votkanın 1/4 kadarını basarsanız tadını alırsınız güzelce

    karpuzlara ise büyüklüğüne göre değişir tabi ama 1/2 sini basabilirsiniz.

    şırınga ile basarken öncelikle karpuzdan önce suyunu çekip sonra votka basmayı deneyin soksa basamazsınız votkayı aynı delikten geri fışkırır :D tecrübe ile sabittir :D

    Kavunda sorun olmaz genelde. Fakat kavunda şırıngayı çok ittirmeyin ortasındaki çekirdeklerin olduğu boşlupğa gelmesin bu seferde bi anlamı kalmaz. etli kısıma basacaksınız unutmayın :D

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2008
    Erkek
    hocam kavunu kesip de yapsak olur mu dersin denedin mi hiç

    Koca hestiy aya bedenem ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    kesipte bi kere denedim ama bu seferde uğraştırıyo yok suyu damlamasın yok bi yerden absarsın kesik yerden çıkar vs.. vs..

    bu yüzden kesilmemiş kavunda fışkırma akma kokma olmaz. tavsiyem tüm kavun üzerinde yapmanızdır. ki böylece pratik olark hemen hızlıca her yerinden abtırıp her bölgesine eşit dağılmasını sağlıyosun alkolun.

    votka - baileys - rakı - malibu - şarap ile denenmiştir.

    en güzel tatları :

    kavunda votka - rakı - malibu

    Karpuzda : rakı - votka

    vermiştir.

    heleki malibu ile denerseniz hem kavun hem hindistan cevizi kokusuyla yemek daha ayrı bi fantazi oluyo :D

Toplam Hit: 3943 Toplam Mesaj: 19