VPN Kişiyi Ne Kadar Gizler?
-
Yasa dışı is yapıyorsanız açık hatla ya da başkasının ağını hackleyip bağlanın. Lakin en zayıf halka vpn değil genelde
-
Schwarz bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Paranoyak bir arkadaşım var. Dı
Vpn +rdp vpn + rdp yapıp işlerini yapıyordu.
ben bu işlemi şöyle yapıyorum , açık hat ( tarlabaşından alınma ) ile namcheap üye olup domain + vps alıyorum btc ile tabi bunları yıllık alıyorum 2 yıl min.
Sonrasında etrafımda çok hotel vb yerlerin şifreleri var sırasıyla vpsye burdan bağlanıyorum (local pc değil sanal pc ile ) , eğer local pcde işlem yapacaksam extra hdd içine sanal pc kurup yapıyorum , local pc temiz kalıyor.Extreme bir durum oluğunda hdd hardwipe çek geç.
D.N btc nasıl alıyorum , ufak tefek işler olunca hesabıma değilde btc adresime attırıyorum parayı sonrasında o hesaptan namecheap hesabına transfer ediyorum, fee yüksek tutun 1 hafta beklemek zorunda kaldım domainleri vs alacağım diye :D
Hacı Bilale anlatir biri anlatır mısın?
-
konuyu gizleyin :) bence
-
Pikacu bunu yazdıSchwarz bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Paranoyak bir arkadaşım var. Dı
Vpn +rdp vpn + rdp yapıp işlerini yapıyordu.
ben bu işlemi şöyle yapıyorum , açık hat ( tarlabaşından alınma ) ile namcheap üye olup domain + vps alıyorum btc ile tabi bunları yıllık alıyorum 2 yıl min.
Sonrasında etrafımda çok hotel vb yerlerin şifreleri var sırasıyla vpsye burdan bağlanıyorum (local pc değil sanal pc ile ) , eğer local pcde işlem yapacaksam extra hdd içine sanal pc kurup yapıyorum , local pc temiz kalıyor.Extreme bir durum oluğunda hdd hardwipe çek geç.
D.N btc nasıl alıyorum , ufak tefek işler olunca hesabıma değilde btc adresime attırıyorum parayı sonrasında o hesaptan namecheap hesabına transfer ediyorum, fee yüksek tutun 1 hafta beklemek zorunda kaldım domainleri vs alacağım diye :D
Hacı Bilale anlatir biri anlatır mısın?
Kırdığın bir wifi ve kameralara yakalanmadığın bir konumdan işlem yapıyorsan sanal pc'ye vs gerek yok bence. aynı zamanda vpn'e de gerek yok. hdd temiz kalsın dersen; usb boot ile bir windows/linux boot et. HDD temiz kalır.
-
-
-
-
deja-vu bunu yazdı
Vpn kullanmak için neye ihtiyacın olacak? :D
-
ilteris bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
internet :D
-
deja-vu bunu yazdıilteris bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
internet :D
İnternet kullanmak için neye ihtiyacın olacak?
dermişim :D