Vücudumuzdaki Tüm Organları Kontrol Etme
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------ta*ak anlaşılmaz ise sormak istiyorum :D
bu herifler cinsel uvuzlarınıda tam anlamıyla kontrol edebiliyor mudur ?
yani yat oğlum gidince yatıcak , kalk oğlum diyincek kalkıcak , saldır oğlum diyince saldırcak filan ?
Safi o sabah ereksiyonu için bile yakından takip edilesi bi konu :|
-----------------------------Bu soru sorulmuşmu diye başlığa girdim evet sorulmuş :)
Bunlarla uğraşmak için bi kere bolcaaa zamanın olacak
Ama günümüz stresli yaşantıda pek kimsenin bunlara ayıracak vakti yokOlsada heves bi süre sonra sönüyor
edit:Robinson senle aynı frekanstayız hacı :) -
mideyi kontrol edecek bişi lazım bana :)
-
Beyaz kaslarla kırmızı kasların farkını okuyunuz.
Değil kontrol etmek, iç organlarını iceriden kesseler canın acımaz.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Yalan dolan inanmayın şunlara yaw :)
Ben haydarla kafasına bi oturtayım bakalım? Kapruz gibi ikiye yarmazsam :D
Frontal kemik yapısı ve şekil itibariyle oldukça sert bir kemik zaten.
Savunmada yüzünüze doğru gelen bir yumruğu başınızı öne eğerek alın bölgesinin üstüne gelmesini sağlamak suretiyle hafif bi gıdıklanma hissedersiniz ki
yumruğu atan adamın uyguladığı kuvvete bağlı olarak bir kaç parmağı kırılabilir hatta bileği çıkar :)
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sinir_sistemi Böyle bi kontrol insanın anatomik yapısı itibariyle mümkün değil. Ha anatomisi başkaysa bak o zaman olabilir :)
Şu gazete haberlerinin hepsine inanmayın alayı hikaye onların...
-----------------------------bkz: Yenilmez 3 Yumruğa kafa atan adam (Uri Boyka)
-
nefes almak elimizde olsa onu belki unutabilirdik :)
-
@ nolanded
Biliyorum o herifde piskopat kaza sonrası felçli kalıyor adam kendi kendini iyileştiriyor en gerçek örneklerinden birisi ayrıca nesef egzersizleri gibi bir şey yaparak ömrümü 50 yıl uzattım filan diyor,
Gir ayrıntıya üstat,
@ Holyzone
Mümkün gibi adamın adını aratınca onlarca kaynak var valla,
@ tahrefk
:)))))
Valla belgeselde izlemiştim adam hayalarına filan vurduruyordu hiç bi şey olmuyordu sonra spiker yokladı filan ohaa dedi küçülmüş sertleşmiş yumurtalar taş gibi filan diyordu, :)
Nickinden utan be, :)
@ Noneyim
Uçmaya kafayı takıksın :) ama uçanlarından hepsi hasa fisocu,
@ KAAMOS
Bu yapanlar neci onlardamı madde bağımlısı üstat,
@ Fatih
Gerçek ya,
@ Gecement
Bu yapanlar neci onlardamı madde bağımlısı üstat,
@ aliyk
:))))
@ DJ_Alper
Ağza fermuar, :)
@ HolyOne
Kırmızı kasların beyin ile kontrolü yazıyor kalpte bunlardan biriymiş mide ise beyaz kaslara giriyormuş kontrol olmaz gibi ifadeler var üstat, demek ki kalp kontrol edilebilir o zaman,
İzlemedim o filmi valla,
@ Kaylule
Nefes almak elimizde ama doğru almak diye de bir şey var ne bilim sanki yine öyle bi şeyler okumuştum burun deliliğinin birini kapatıp nefes alma sonra diğerini kapatıp nefes alma gibi,
Bana göre hikaye değil arkadaşlar, tamam bu işi yapıyormuş gibi gösteren şarlatanlar filan çok ama bunu yapanlarda var yahu, en basitinden video bile nasıl baksanıza,
-
misal aşık olduğunuzda 4-5 gün yemek yemezsıniz . ben yemedim rahat 3 gün yemek yemedim bi kaç bisküvi den başka . ve acikmadım da vücut bunu nasıl sağlıyor arkadaş
-
Dayı konsantre olmaktan yemeği, içmeyi, cinsel yaşantıyı unutmuş :D
70 yıllık abaza :D
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Beyaz kaslarla kırmızı kasların farkını okuyunuz.
Değil kontrol etmek, iç organlarını iceriden kesseler canın acımaz.
-----------------------------İç organ derken beyni kastediyorsan eyvallah ama başka türlü fena kıvranırsın ister içten ister dıştan :)
En basitiden mide asit salgısı arttığında midenizin nasıl yandığını nasıl bir acı hissettiğinizden yola çıkarak orada oluşabilecek bi kesi durumunda neler hissedebileceğinizi az çok tahmin edebilirsiniz.
-
Malzemeyi kontrol ettiğinizi bir düşünsenize... Çıkarmadan 5, Hüseyin Bolt gibi çalışırsınız valla...