Vücut Geliştirme(Doğal)
-
Ya hocam kafadan sıkmayın. Protein tozu doğal değil mi? Sentetik protein üretmiyorlar herhalde. İzole edilmiş protein, yine bizim bildiğimiz doğal protein. Steroid değil ki bu amk, uzaktan bakınca tanıyacakmış protein tozu kullananı. İddia ediyorum ayırt edemezsin. Protein tozu supplementtir, destektir, takviyedir, ilavedir. Ekstradan proteindir.
Doktor sana vitamin hapı yazdığında ehe ben doğal yollardan iyileşeni görünce anlarım deyip 300 tane protakal mı yiyorsun?
-
KrypT bunu yazdı
Ya hocam kafadan sıkmayın. Protein tozu doğal değil mi? Sentetik protein üretmiyorlar herhalde. İzole edilmiş protein, yine bizim bildiğimiz doğal protein. Steroid değil ki bu amk, uzaktan bakınca tanıyacakmış protein tozu kullananı. İddia ediyorum ayırt edemezsin. Protein tozu supplementtir, destektir, takviyedir, ilavedir. Ekstradan proteindir.
Doktor sana vitamin hapı yazdığında ehe ben doğal yollardan iyileşeni görünce anlarım deyip 300 tane protakal mı yiyorsun?
hahaha uzaktan görürüm diyen zaten her türlü konuda hayal perestliğini yapıyor boşuna yazma :D
-
Hocam 500 tl para veririm diyorsun yemege burdan öneri istiyorsun.Önce git güzel bir salona yazıl sonra git güzel bir diyetisyene durumunu anlat testlerini yaptır burda zaman kaybetme.
-
Zeytun-i bunu yazdıLostgun bunu yazdı
Doğru diyorsunda toza gerek kalmaması için çok sağlam bir beslenme listesi lazım.Bunu nasıl temin edebilirim
O listeyi kendin oluştur, günlük 100 200 gram arası protein alabileceğin her tür besin yeteri kadar gereklidir, biraz maddiyat işi onu bilmelisin, süzdürülmüş 100 gram ton balığında ortalama 50 gram pro var diyelim, burdan hesapla 1 haşlanmış yumurta 6-7 protein arası.
Haşlanmış tavuk et ve normal ızgara balıkta bu kıvamda ortalama, 100 gram biftekte 35 40 gram arası protein var 250 gram biftek 2 tane ton balığı yada tavuk göğsü vs. yesen gün içinde işini görür sonrası çalışma ama dediğim gibi bunu hep ve istikrarlı yapmalısın 1 gün ara 2 gün ara hiç faydası olmaz en az 1 yıl boyunca full böyle git gör vücudu sonra.
Liste konusunda daha detayını netten bak yeme skalaları mevcuttu daha derin bilgileri ile sonra ordan seç haftaya böl 2-3 tane haftalık yapsan her hafta değişik bir şey yemiş olursun hemde bu düzeyde.Özel bir hastaneye gitsem diyetisyene yardımcı olurmu veya istabulda baba bu konuda yardımcı olacak biryer varmı
-
Cesnist bunu yazdı
Hocam 500 tl para veririm diyorsun yemege burdan öneri istiyorsun.Önce git güzel bir salona yazıl sonra git güzel bir diyetisyene durumunu anlat testlerini yaptır burda zaman kaybetme.
en mantıklısı değil mi ;
:)
-
Cesnist bunu yazdı
Hocam istanbulda önerebileceğin biryer varmı
-
Hocam verdiğin linkteki gibi bir vücuta 9 ay yeyip , çalışıp ulaşamassın o adamda kanat,göğüs,trapez,biceps,arka kol , bacak sırt hepsi var 9 ay değil öyle bir vücut için 1.5-4 sene çalışman lazım sıkmadan böyle görünebilmesi için.
Aklına takılan soruları pm yolu ile cevaplayabilirim. 15 yaşındaki trapezlerim :D
http://o1305.hizliresim.com/19/6/mtpn6.jpg -
KrypT bunu yazdı
Aynen katılıyorum amk. Bu işten anlamayanlar protein tozunu steroid sanıyor :D Sanki marketten aldığımız tavuk çok sağlıklı. Herşeyi çok sağlıklı tüketiyorlar da protein tozuna laf atıyorlar :)
-
DevilRullz bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Aynen katılıyorum amk. Bu işten anlamayanlar protein tozunu steroid sanıyor :D Sanki marketten aldığımız tavuk çok sağlıklı. Herşeyi çok sağlıklı tüketiyorlar da protein tozuna laf atıyorlar :)
İntihar etmek istesem steroid kullanırdım.
Birde şöyle birşey var çine ve koreye gittim oralarda birçok insan et tüketmediği için sağlıklı yaşamak için protein tozu kullanıyorlar protein tozu o kadar zararlı ise adamlar yandı . :)
-
Yeni konu açmaya gerek yok dedim. http://urun.gittigidiyor.com/spor/hardline-zone-1400-gr-86012419 bu ürünü kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı bana cazip gibi geldi.
Başka önerebileceğiniz ürünler varsa memnnun olurum :)