Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)
-
ulan ne adamlar var be ramazan ramazan yamulmaya niyetin var galiba
çekme be kardeşim nefsini yen ki öbür dünyada çekesin sefasını
-
BAK ŞİMDİ ORUÇ NİE TUTULUR NE İÇİN TUTULUR BU GİBİ SORULARIN CEVABINI BİLİYOSANSA BU YÜZDEN ORUCUNDA NE İÇİN BOZULACAGINI BİLMEN GEREKİR.İNSANLAR NEFİSLERİNİ KONTROL ETMEK İÇİN ORUÇ TUTARLAR.YEMEK YEMEK İÇMEK VS NEFİS YÜZÜNDEN NEFSİN BUNLARDAN ARINSIN DİE ORUÇ TUTARSIN AMA KANAATİMCE SEN GENE Bİ ZEKERİYA HOCAYA SOR O BU İŞİN TAM EHLİİİ :))))))) CİNSEL İLİŞKİYLE ORUCU AÇSAN SEVABA GİRERSİN DİYİYO SEN Bİ ONA SOR :)))))))))))))
-
ewwet bozulur ve 61 gun tutmann gerekir ben bır ara oynamıstım dalga ile o zaman aysegul yoktu tabii ondan sonra da boşalı verdım sonra cok pişman oldum ama işişten gecmişti. en iyisimi boyle şeyleri akla getirmemek ve alet le oynamamak oynarsan tukurur wallaaa.
-
ewt kesinlikle bozulur. fakat benim aklıma başka bi soru takıldı zevk suyu gelse bozulur mu? ama istem dışı geliyo sonuçta sen istemiyosun gelmesini o zaman bozulur mu?
-
muhammet küçükken çölde 1 ay aç susuz kalmış onun için tutulur oruç diyanete sorun isterseniz...(bir insanın 1 ay aç susuz kalması imkansız biyolojikmen ölür...şimdi o peygamber diyeceksiniz hadi öle olsun bakalım :)))
-
arkadaş orucun bozulur lakin ugurben ve by_medcezir dediği gibi 60 gün kefaret ve 1 de kendisi 61 gün tutman gerekmez sadece 1 gün tutman gerekir hanefi ve diğer mezhep imamlarına göre böyledir (kaynak Porf.Vehbe Zuhayli Büyük İslam İlmihali oruç bahsi (2 yada 3. cilt)), yalnız masturbasyonda böyledir. iki kişi yaparsa 60 gün kefaret gerekir ayrıca iki kişi yaparken bozulması için boşalma değil p... girmesi yeterlidir.
-
saolun beyler... bundan sonra oruçken dalgayla oynamak yok...!!!!!!!
-
Jeday bunu yazdı:
ulan ne adamlar var be ramazan ramazan yamulmaya niyetin var galibaçekme be kardeşim nefsini yen ki öbür dünyada çekesin sefasını
ramazan ramazan yamulunmaz
yamultabilecek warsa buyursun
-
var
im here.
-
imama sormuşlar;
imam ephendi ingilizce konuşmak günahmı diye?
imamda "yes, yes" demiş.gelip sorduğun yere bak :D
Toplam Hit: 45072 Toplam Mesaj: 89