Web Masterlar Ve Yazılımcılığa Yeni Bir Boyut Getiriyorum Müşteri Çözümleri
-
Aklıma şöyle bişey geldi
Müşteriye gidiyorsunuz o olsun şu olsun bu olsun şunuda yap bunuda yap şunu koy bunlardan kurtulmanın güzel bi yolunu düşündüm
Fikir : Belirli Şablonlar üzerinde atıyorum 1000 şablon üzerinde alt planı müşteri gösterirsiniz şimdi bunun içine neler istiyo
1.ürün resimlerine tıklayınca zoomlasın
2.resimlerin üzerinde gezince zoomlansın
3.bazı kişiler sitedekileri görsün bazıları göremesin
4.youtebe videoları benim sitem üzerinden açılsın
5.ürün satışı olsun
6.ürün eklemek stoklamak stok görme gibi seçenekler olsun
Müşteri ağzı ile yazdım.
Şimdi bunları diyorumki tek tek paket haline getirse web masterlar
Örnek .Turkcell 2000 dk konuşma + msjlaşma + internet Yada kendi paketini kendin yap gibi düşünün bunuFikir orijanl olduğu için konuyu gizledim
Bu fikir geliştirilebilir ben genel olarak sadece yazdım siz web masterlar istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz fikirleri. Ancak bu fikri kullanırken bana dua etmeleri şartıyla kullanıma açıyorum :)
@MOD : Konunun gizli olmasına gerek yok. Fikirde orjinal değil bu arada.
-
"Fikir : Belirli Şablonlar üzerinde atıyorum 1000 şablon üzerinde alt planı müşteri gösterirsiniz şimdi bunun içine neler istiyo"
bana hoş gelmiyor, onunla uğraşacağına müşteriye prosedürlerim bunlardır diyip sözleşmeni koyduğun zaman sıkıntı olmaz.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
"Fikir : Belirli Şablonlar üzerinde atıyorum 1000 şablon üzerinde alt planı müşteri gösterirsiniz şimdi bunun içine neler istiyo"
bana hoş gelmiyor, onunla uğraşacağına müşteriye prosedürlerim bunlardır diyip sözleşmeni koyduğun zaman sıkıntı olmaz.
Öyle ancak bu satış stratejisi
senin düşündüğün şekilde müşteriye sunduğunda ozman benim prosedürlerime uymuyorsun güle güle diyo bu şekilde oysa ki bunları her elemenleri paket haline getirip sunduğun zaman müşteriye bu cazip gelir tasarımda bu ap ayrı bir olay genelde bunu coderler kullanıp anlaşmayı yapıcağı zaman tasarımcı ile çalışacaksa zaten onu düşünüp fiyatlandırmayı o şekilde yapacaktır
-
hocam bu merdiven altı web tasarım yapmak gibi birşey, kaç yıldır bu işle uğraşıyorum çok müşteriyle karşılaştım, hazır paket olayı düşük bütçeli 1000TL altı fiyatlara iş yaptırmak isteyen kişiler için. Kurumsallığa aykırı şeyler gerçi hedef kitlede de kurumsallık ne arar Word'de iki harfi yanyana koyup logo yapmışlardır okadar o gibi müşteriye WP koyacaksın, Joomla koyacaksın bırakıp gidiceksin. Fikir güzel lakin ülkemizde bunu yazacak adam yok kimse söylesen tınlamaz bile :)
-
Mycity bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Öyle ancak bu satış stratejisi
senin düşündüğün şekilde müşteriye sunduğunda ozman benim prosedürlerime uymuyorsun güle güle diyo bu şekilde oysa ki bunları her elemenleri paket haline getirip sunduğun zaman müşteriye bu cazip gelir tasarımda bu ap ayrı bir olay genelde bunu coderler kullanıp anlaşmayı yapıcağı zaman tasarımcı ile çalışacaksa zaten onu düşünüp fiyatlandırmayı o şekilde yapacaktır
güle güle hacı dersin :)
firmaysan olur, freelancersan biraz sıkar :)
-
sezeruludag bunu yazdı
hocam bu merdiven altı web tasarım yapmak gibi birşey, kaç yıldır bu işle uğraşıyorum çok müşteriyle karşılaştım, hazır paket olayı düşük bütçeli 1000TL altı fiyatlara iş yaptırmak isteyen kişiler için. Kurumsallığa aykırı şeyler gerçi hedef kitlede de kurumsallık ne arar Word'de iki harfi yanyana koyup logo yapmışlardır okadar o gibi müşteriye WP koyacaksın, Joomla koyacaksın bırakıp gidiceksin. Fikir güzel lakin ülkemizde bunu yazacak adam yok kimse söylesen tınlamaz bile :)
Hocam dediğim şey çok farklı hazır olmuyacak genel olarak yapılar bellidir işte 960 1080 px şekile head body foter v.s v.s alta verdiğim örnek gibi mesala bu bir detaylı e-ticaret sitesi olsun şimdi bunu normal şartlarda oluşturmak için zaten bi tasarım şablonu olcak bu altaki gibi olur yada başka bi şekilde olur bizim burada yapacağımız şey ise bunun içine girecekleri tek tek paket gibi göstermek
Örnek paket yapcam birazdan koycam
-
Aklıma gelenlerden yazdım biraz bişeyler diyelimki bunlar ürünlerimiz şimdi müşteri bizden ne istiyo
oradan canlı desteği istiyo mesala hemen bizim tabi bunlar sitemizde olucak tutup sürekleyi sepete atcaz slider istiyo hemen sepete atıyoruz sonra sepette kaç paralık ürün var ona göre pazarlığımızı anlaşmamızı sözleşmemizi yapıyorsuz we işe başlıyoruz anladınız inşallah mürid canlar
-
bu boyut geleli epey bi oluyor yanlız. sen yeni keşfetmişsin sadece.
-
FOXXLY bunu yazdı
bu boyut geleli epey bi oluyor yanlız. sen yeni keşfetmişsin sadece.
Göster hocam nerede ?
-
böyle de bazılarının istekleri çok abartı oluyor..
örneğin
+ facebook (yahut sahibinde)nin aynısı lazım bana
- :Fuuuuuu..k -
zone bunu yazdı
böyle de bazılarının istekleri çok abartı oluyor..
örneğin
+ facebook (yahut sahibinde)nin aynısı lazım bana
- :Fuuuuuu..ktamam işte hocam facebook u yapacak koder ama ona görede ücreti olcak tabi :)
Yani şöyle düşünebilirsin bir lokantaya gittin genelde yemekleri menü ile verirler menüyü koyarlar önüne sen seçersin sonra tadına göre fiyatı değişir :)
Mycity tarafından 08/Tem/13 22:53 tarihinde düzenlenmiştir