Web Sitesi Yapan Arkadaşlar Bir Bakabilirmi?
-
s.a. arkadaşlar.
bir arkadaşım türkiye engelliler derneği şubesi için bir web sayfası yaptırmayı düşündüklerini söyledi. istenilen şeyler şunlar;
üye kaydı kısmı olcak, forum gibi herkes kendi id pass ile siteye gircek, online olarak o an bağlı kişilerle chat falan yapabileceği bir kısım olacak.
siteye reklamlar falan alınacak. bunlar düzenlenmesi gerekebilir. birde belki radyo olabilir dedi.
sorum ise şu;
bu şekilde bir site host+domain+web sayfasının yapımı nekadara patlar ve tahmini ne kadar sürede biter? yardımı olabilecek arkadaşlar ister pm isterse konu altından bilgi verebilirlermi?
ilginiz için şimdiden teşekkürler.
-
hocam taş çatlasa domain + host 100 e gelir o da çok uçuk bi rakam bence yıllık tabi
bide siteişini Şirketlere fln yaptırırsanız 600 tl ile 1200 tl arası deişir daha azda olabilir ama Sebest çalışan bi eleman bulursan daha Makul bir fiyata yaptırabilirsiniz
Not: Tahmini Rakamlardır .
-
Aslında zorlasam bende yaparım :)
-
iide kaça çıkar hocam :) sorun orda. aşağı yukarı şukadar dicem, bütçeleri yeterse yaptıracaklar.
-
bi tane ücretsiz forum scripti + chat eklentisi + herhangi bir yayın yapma sitesinden radyo yayını. Host + domaini ne kadara alabiliyorsan o kadara gelebilir yani toplamda. Radyo yayınım daha kaliteli bir yayın olsun diyorsan onun için de radyo hosting alırsın , konuştugunda sesin hemen ulaşır , gecikme olmaz. Bu konuda daha fazla bir şey yazamam , PM atmazsan sevinirim hocam , web ile ilgilenmiyorum sadece konuyu görmüşken yazayım dedim.
-
radyo kısmını ciddi düşünüyorsanız biraz para harcamanız gerekebilir (fazladan 50-100tl gibi)
onun dışında sıfırdan yaptırırsanız 200-300 gözden çıkarmanız gerekir en az.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
radyo kısmını ciddi düşünüyorsanız biraz para harcamanız gerekebilir (fazladan 50-100tl gibi)
onun dışında sıfırdan yaptırırsanız 200-300 gözden çıkarmanız gerekir en az.
-----------------------------200-300 mü? Hoca webmaster mısın konuşuyorsun?
-
200-300`e sadece html kodlarım :D
Hocam bak bedava scriptlerden topla. domainle hostada parayı verirsin geri kalanını bedavaya getirirsin. ha illa derseniz bi tek bana özel olcak herşey, o zaman 1000 tl civarı para ödemen gerekebilir. -
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
200-300`e sadece html kodlarım :D
Hocam bak bedava scriptlerden topla. domainle hostada parayı verirsin geri kalanını bedavaya getirirsin. ha illa derseniz bi tek bana özel olcak herşey, o zaman 1000 tl civarı para ödemen gerekebilir.
-----------------------------Oh be bilen birisi çıktı :))
-
Hcam 200-300 eqer özel bisey istiyorsanız sadece html kodlanır..=) beleş script kullanalm drsenz : joomla + kunena + chat modülü + radyo hostinq + ypm ücreti bu sekilde 150 patlar ama hostinq i biraz ucuz bulmanz lasım =)
-
paket ürün olarak dernek scripti kodlamaya başladım hocam. satış fiyatı belirlemedim şuan ama demo istersen pm at, görüşelim.