folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Web Sitesi Yapan Arkadaşlar Bir Bakabilirmi?

Web Sitesi Yapan Arkadaşlar Bir Bakabilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

s.a. arkadaşlar.

bir arkadaşım türkiye engelliler derneği şubesi için bir web sayfası yaptırmayı düşündüklerini söyledi. istenilen şeyler şunlar;

üye kaydı kısmı olcak, forum gibi herkes kendi id pass ile siteye gircek, online olarak o an bağlı kişilerle chat falan yapabileceği bir kısım olacak.

siteye reklamlar falan alınacak. bunlar düzenlenmesi gerekebilir.  birde belki radyo olabilir dedi.

sorum ise şu;

bu şekilde bir site host+domain+web sayfasının yapımı nekadara patlar ve tahmini ne kadar sürede biter? yardımı olabilecek arkadaşlar ister pm isterse konu altından bilgi verebilirlermi?

ilginiz için şimdiden teşekkürler.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

hocam taş çatlasa domain + host 100 e gelir o da çok uçuk bi rakam bence yıllık tabi

bide siteişini Şirketlere fln yaptırırsanız 600 tl ile 1200 tl arası deişir daha azda olabilir ama Sebest çalışan bi eleman bulursan daha  Makul bir fiyata yaptırabilirsiniz

Not: Tahmini Rakamlardır .

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Aslında zorlasam bende yaparım :)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

iide kaça çıkar hocam :) sorun orda. aşağı yukarı şukadar dicem, bütçeleri yeterse yaptıracaklar.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

bi tane ücretsiz forum scripti + chat eklentisi + herhangi bir yayın yapma sitesinden radyo yayını. Host + domaini ne kadara alabiliyorsan o kadara gelebilir yani toplamda. Radyo yayınım daha kaliteli bir yayın olsun diyorsan onun için de radyo hosting alırsın , konuştugunda sesin hemen ulaşır , gecikme olmaz. Bu konuda daha fazla bir şey yazamam , PM atmazsan sevinirim hocam , web ile ilgilenmiyorum sadece konuyu görmüşken yazayım dedim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

radyo kısmını ciddi düşünüyorsanız biraz para harcamanız gerekebilir (fazladan 50-100tl gibi)

onun dışında sıfırdan yaptırırsanız 200-300 gözden çıkarmanız gerekir en az.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------

radyo kısmını ciddi düşünüyorsanız biraz para harcamanız gerekebilir (fazladan 50-100tl gibi)

onun dışında sıfırdan yaptırırsanız 200-300 gözden çıkarmanız gerekir en az.

200-300 mü? Hoca webmaster mısın konuşuyorsun?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

200-300`e sadece html kodlarım :D

Hocam bak bedava scriptlerden topla. domainle hostada parayı verirsin geri kalanını bedavaya getirirsin. ha illa derseniz bi tek bana özel olcak herşey, o zaman 1000 tl civarı para ödemen gerekebilir.

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

200-300`e sadece html kodlarım :D

Hocam bak bedava scriptlerden topla. domainle hostada parayı verirsin geri kalanını bedavaya getirirsin. ha illa derseniz bi tek bana özel olcak herşey, o zaman 1000 tl civarı para ödemen gerekebilir.

Oh be bilen birisi çıktı :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Hcam 200-300 eqer özel bisey istiyorsanız sadece html kodlanır..=) beleş script kullanalm drsenz : joomla + kunena + chat modülü + radyo hostinq + ypm ücreti bu sekilde 150 patlar ama hostinq i biraz ucuz bulmanz lasım =)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

paket ürün olarak dernek scripti kodlamaya başladım hocam. satış fiyatı belirlemedim şuan ama demo istersen pm at, görüşelim.

..
Toplam Hit: 2737 Toplam Mesaj: 21