Western Digital Caviar 3.5 80Gb IDE HDD Satılık
-
Jubei bunu yazdıersn bunu yazdı
resimdeki sata hdd ?
gözüme soksaydın
-
bana bitane sata 40-80-120 lazım hayrına gönerecek varsa hayır kabul edilir :D
-
http://www.tahribat.com/Murit-ersn/
Kızma Yahu :) -
ADSIZ bunu yazdıJubei bunu yazdı
Sanırım ide-sata proplemi çözülmüş oldu :)
istanbul elden teslim 25 TLİlk resimdeki hdd ile 2. resimdeki hdd aynı değil :)
Seninkide öküz altında buzağ aramak yani :)) -
serhat8102 bunu yazdı
bana bitane sata 40-80-120 lazım hayrına gönerecek varsa hayır kabul edilir :D
Neredee o babayiğit :) -
ide kablosunu nasıl soktuysan artık sol tarafı kırmışın :D ( bendekilerde hep öyle :D )
-
yunusdogan bunu yazdı
ide kablosunu nasıl soktuysan artık sol tarafı kırmışın :D ( bendekilerde hep öyle :D )
çıkartırken yan çıkartıorlar ondan :)
-
Jubei bunu yazdı
istanbul elden teslim 25 TL:) sinir yapma hacı. yanlış resim kullanmışsın dedik. bişey demedik.
hala tezimde ısrarcıyım. ilk kullandığın resim sata, ikincisi tamam ide ona bişey demedim.
ama iyi incele. ilk resimle 2nci resim bir değil. en azından jumper lara bak. biri siyah biri gri. hadi olmadı, en sağdaki pata güç girişine bak. ilk resimdekinde orası kapalı. hala kızıyorsan, ilk resmi indireyim çizeyim göstereyim.
-
crimeangel bunu yazdıJubei bunu yazdı
istanbul elden teslim 25 TL:) sinir yapma hacı. yanlış resim kullanmışsın dedik. bişey demedik.
hala tezimde ısrarcıyım. ilk kullandığın resim sata, ikincisi tamam ide ona bişey demedim.
ama iyi incele. ilk resimle 2nci resim bir değil. en azından jumper lara bak. biri siyah biri gri. hadi olmadı, en sağdaki pata güç girişine bak. ilk resimdekinde orası kapalı. hala kızıyorsan, ilk resmi indireyim çizeyim göstereyim.
Crime hocam o kadar ayrıntıyı anlatmana gerek yok. Birinci fotoğrafta, HDD in üzerin bariz bir şekilde Serial ATA diye yazıyor zaten :D
-
yazıya dikkat etmedimde, arkadaş celallenince ayrıntı vereyim dedim :D