Western Digital Mi? Seagate Mi?
-
bende WD var hariciside sabitide mevcuttur henuz bi problem yaşamadım :)
-
hard disk denildiğinde aklıma ilk gelen lacie dir. fakata wd mi yoksa seagate mi diye sorarsan tabiki seagate derim. bende seagate kullanıyorum ve memnunum.
-
tabiki WD aslında çok kolay cevabı olan bir soru bana göre tabi seagate evet hdd için duyulmuş önemli bir marka ama son zamanlarda çok arıza yaptı kimse memnun değil WD ise gerçekten kaliteli bir marka çok az sorunlar olduğunu duyuyoruz hep
-
Bende 320 gb wd var. 80 gb lık bölümde bad sector gibi bir şey oldu. Tüm mp3 ve klipler gitti. Ama o zamana kadar hep hata veriyordu. Örneğin torrent indirirken kendiliğinden bilgisayarla bağlantısı kopuyor, öbür sürücülere veri aktarırken veya cd yazarken yine kendiliğinden gidip geliyordu. İçini boşaltıp biçimlendirdim. Eski haline döndü. Bu yüzden seagate almayı düşünüyordum. Ancak araştırdığım kadarıyla bu işte wdnin önde olduğu görülüyor.
-
Gecenlerde bende almak ıstemıstım, hatta aklımdaydı tbt konu acmak muridlere danışmak :) bu konuya olumlu cevaplara gore bende ıkısınden bırısını alıcam.
-
Hangi model alırsan al WD'den şaşma, 500GB Caviar Black & 640GB Caviar Blue sistemim var, canavar gibi tık demiyor. Seagate Barracudalarda son zamanda çok fazla firmware hatası çıkıyor...
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Gecenlerde bende almak ıstemıstım, hatta aklımdaydı tbt konu acmak muridlere danışmak :) bu konuya olumlu cevaplara gore bende ıkısınden bırısını alıcam.
haydi western alalım -
ben de wd alıcaktım ama amk gene parayı yedim :| benden bi halt olmaz :D
-
tarzan bunu yazdı:
ben de wd alıcaktım ama amk gene parayı yedim :| benden bi halt olmaz :D
Sana bi öneri hani kadınlar gün yapar ya sende iş arkadaşlarında vey mahalleden arkadaşlarınla para günü yap sıra sana gelince affetme direk al wd Ni işe yarar bir yöntem -
SSD al.
Bu iyi şu kötü derdin kalmaz..