Western Digital Mi? Seagate Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

bende WD var hariciside sabitide mevcuttur henuz bi problem yaşamadım :)

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

hard disk denildiğinde aklıma ilk gelen lacie dir. fakata wd mi yoksa seagate mi diye sorarsan tabiki seagate derim. bende seagate kullanıyorum ve memnunum.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

tabiki WD aslında çok kolay cevabı olan bir soru bana göre tabi seagate evet hdd için duyulmuş önemli bir marka ama son zamanlarda çok arıza yaptı kimse memnun değil WD ise gerçekten kaliteli bir marka çok az sorunlar olduğunu duyuyoruz hep

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende 320 gb wd var. 80 gb lık bölümde bad sector gibi bir şey oldu. Tüm mp3 ve klipler gitti. Ama o zamana kadar hep hata veriyordu. Örneğin torrent indirirken kendiliğinden bilgisayarla bağlantısı kopuyor, öbür sürücülere veri aktarırken veya cd yazarken yine kendiliğinden gidip geliyordu. İçini boşaltıp biçimlendirdim. Eski haline döndü. Bu yüzden seagate almayı düşünüyordum. Ancak araştırdığım kadarıyla bu işte wdnin önde olduğu görülüyor.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Gecenlerde bende almak ıstemıstım, hatta aklımdaydı tbt konu acmak muridlere danışmak :) bu konuya olumlu cevaplara gore bende ıkısınden bırısını alıcam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

Hangi model alırsan al WD'den şaşma, 500GB Caviar Black & 640GB Caviar Blue sistemim var, canavar gibi tık demiyor. Seagate Barracudalarda son zamanda çok fazla firmware hatası çıkıyor...

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Gecenlerde bende almak ıstemıstım, hatta aklımdaydı tbt konu acmak muridlere danışmak :) bu konuya olumlu cevaplara gore bende ıkısınden bırısını alıcam.

haydi western alalım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ben de wd alıcaktım ama amk gene parayı yedim :| benden bi halt olmaz :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

ben de wd alıcaktım ama amk gene parayı yedim :| benden bi halt olmaz :D

Sana bi öneri hani  kadınlar gün yapar ya sende iş  arkadaşlarında vey mahalleden arkadaşlarınla para günü yap sıra sana gelince affetme direk al wd Ni işe yarar bir yöntem

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SSD al.

Bu iyi şu kötü derdin kalmaz..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 5309 Toplam Mesaj: 38