Whatsapp Yeni Gizlilik İlkeleri
-
Liquid bunu yazdı
whatsapp yazışma içeriklerini nasıl çözümleyecek şifreli değil mi bu görüşmeler. Resim ve Sesleri bilmiyorum ama yazılar şifreli. Whataspp ın asıl alacağı kiminle ne kadar görüşüyorsun. Ne sıklıkla kullanıyorsun. Ne zamanlar nerede kullanıyorsun. Nerelere gidiyorsun. Zaten facebook instagram bunlarla çoğunu alıyor. Benim sinir olduğum avrupa birliğinde bunu yapamıyor. Ülke olarak bize neden bunu dayatıyor ? Tayyip dese ki whatsapp bizi de aynı katagoriye koymayıp veri kullanım işini dayatırsa engellicez o zaman desteklerim.
Neden desin ki bir kesim whatsapp dan kaçıp ptt messengera gitti yani adam çatır çatır takip ediyor
http://www.twitch.tv/baristeksin/v/867314990?sr=a&t=62s
-
Liquid bunu yazdı
whatsapp yazışma içeriklerini nasıl çözümleyecek şifreli değil mi bu görüşmeler. Resim ve Sesleri bilmiyorum ama yazılar şifreli. Whataspp ın asıl alacağı kiminle ne kadar görüşüyorsun. Ne sıklıkla kullanıyorsun. Ne zamanlar nerede kullanıyorsun. Nerelere gidiyorsun. Zaten facebook instagram bunlarla çoğunu alıyor. Benim sinir olduğum avrupa birliğinde bunu yapamıyor. Ülke olarak bize neden bunu dayatıyor ? Tayyip dese ki whatsapp bizi de aynı katagoriye koymayıp veri kullanım işini dayatırsa engellicez o zaman desteklerim.
hocam biraz yanlış anlamışsın.
uygulamayı ne sıklık ile kullanıyorsun
ortalama kaç kişi ile görüşüyorsun
ortalama kaç kelime yazıyorsun
bunlar zaten uygulamayı geliştirmek ve güncellemek için lazım olan reklam para değeri olmayan şeyler.
bunların işlediği veriler ise asıl para eden kısım
konumun neresi?
bu en önemli kısım çünkü lokal reklam verenler genelde çevre bölgeyle reklam verir veya bölge hedefler örnek kayseride pastırma üreten adam pazar olarak geliri ve nüfusu yüksek illeri ister.
anahtar kelimeler
bisiklet bebek bebek bezi saat gibi anahtar kelimeler işlenip sizin karşınıza o reklam çıkartılır örnek balayı yazarsın gogle veya Facebook da kapadokya reklamı çıkar
yaş sıkalası
buda reklam verenler için çok önemlidir örnek satılan ürün çocuklara gençlere hitap eden bir ürün değilse reklam verirken genelde 25 yaş ve üstü seçilir çünkü 25 yaş altı biri internetten çanakkale salçası veya ege zeytin yağı sipariş etmez
bu firmalar bunları ayırt edemez ise reklam satamaz
-
Kararlarından dönmüşler galiba.
-
engin01288 bunu yazdı
Kararlarından dönmüşler galiba.
Öyle diyolar memleket meselesine döndü konu ne gizli verilerimiz varmış ülkece 😀
-
Milleti alternatiflere yönelttiler resmen. Telegram bedavadan reklam yapmış gibi kullanıcı kazandı.
-
@TheAvenqer yayını izledim efsane olmuş hocam.
Bu pandemi sürecinde ilkokul çağındaki çocuklar, öğretmenleri ve velileri ile süren iletişim whatsapp üzerindeydi.
Sanırım MEB öğretmenlere bu konuda telkinde bulunmuş ve bundan sonra iletişimi BİP üzerinden sürdürmelerini istemiş.
@mkyb hocamın dediği gibi BİP, instagram başta olmak üzere reklamı hunharca bastırmış her yere.
-
-
TheAvenqer bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Neden desin ki bir kesim whatsapp dan kaçıp ptt messengera gitti yani adam çatır çatır takip ediyor
Ulu şeyhimiz varken başkalarıyla bu röportajı yapmanı kınıyoruz.
-
Yalan diyenlerde var
-
Seminerist bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Ulu şeyhimiz varken başkalarıyla bu röportajı yapmanı kınıyoruz.
Şeyhimizi yayınıma konuk olarak beklerim her zaman kapımız açıktır kendisi gelmek isterse onunlada bir yayın yapabiliriz